Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καθαρισα απο κατω το desktop εβγαλα την σιτουλα και προσπαθησα να το κανω με μπατονετα και παιζει να χωσα την βρωμα πιο μεσα η δεν ξερω τι.Και μολις ανοιξα τον υπολογιστη νομιζω κανει περισσοτερο θορυβο απο πριν.Να το παω καπου να μου το φυσηξει λιγο με τον αερα? Κανει βουητο και οχι ''τοκ τοκ'' δεν εχει χαλασει δλδ το ανεμηστηρακι

Δημοσ.

Το επικρατέστερο σενάριο κατ'εμέ είναι ότι με την πίεση που άσκησες όταν το καθαριζες, στραβωσες ελαφρώς κάποιο πτερύγιο της φτερωτής και γι'αυτό κάνει θόρυβος.

Χρειάζεσαι καλιμπραρισμα για να το ξαναφερεις εκεί που ήταν πριν και δεν νομίζω ότι αν το πας κάπου θα το φυσηξουν και θα στο φτιάξουν. Το πιο λογικό είναι να σου αλλάξουν ανεμιστήρα, το κόστος δεν είναι μεγάλο και είναι συνήθως κοινοί με τους ανεμιστήρες του κουτιού.

Αν επιχειρήσεις να το κάνεις μόνος σου, με μεγάλη προσοχή. Εννοείται κλειστά τα ρεύματα, έχε το τροφοδοτικό καμία ώρα χωρίς ρεύμα και πάντα προσοχή καθώς υπάρχουν πυκνωτές που έχουν αποθηκευμένη ενέργεια και μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι

• Like 1
Δημοσ.

Nα σαι καλα σε ευχαριστω.Και γω αυτο νομιζω πως ισως να εγινε κατι με το ανεμηστηρακι του ετσι οπως θα το εκανα.Προς το παρων ειναι πιο αθορυβο και απο πριν το καθαρισω μονο που εκανε καποια στγμη λογω θερμοκρασιας το ιδιο παλι το κλεισα κ το ξανανοιξα και ειναι παλι αθορυβο δν ειναι μονιμο δλδ.Τωρα αν γινει μονιμο θα πρεπει να κανω την εργασια αυτην αναγκαστικα γτ αυτη τη στιγμη δεν εχω χρηματα για τιποτα παραπανω απο τα εξοδα μου εδω δυστηχως

• Like 1
Δημοσ.

Χμ, αν το fan ηταν με μινι-ρουλεμαν και εξασκησατε υπερβολικη πιεση την ωρα που το καθαριζατε μπορει να ειναι αυτο υπευθυνο για τον βομβο. Παντως μην δοκιμασετε να ανοιξετε το κουτι γιατι τα PSUs εχουν μεγαλους και ισχυρους πυκνωτες και κρατουν φορτιση αρκετη ωρα μετα την απενεργοποιηση της μοναδας. Ζητηστε την βοηθεια ενος φιλου που εχει γνωσεις ηλεκτρολογιας και ελεγξατε τον αξονα περιστροφης. Στην χειροτερη περιπτωση ενας παρομοιος fan θα σας γλυτωσει απο τον ηχητικο πονοκεφαλο και θα βοηθησει την ψυξη του PSU σας επισης. gl!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...