Mpalzas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκοοτερ μια φίλης και θα ήθελα την βοήθεια σας . Είναι μοντέλο του 19 piaggio Liberty .Αρχικά από τα λεγόμενα της αλλά το παρατήρησα και εγώ καίει αρκετά για injection δηλαδή ίσα ίσα βγάζει 130 με 140 χιλιόμετρα σχεδόν τα μισά από οσα λέει ο κατασκευαστής . Επίσης έχουμε παρατηρήσει οτι δεν τραβάει όπως πριν αργεί αρκετά .Έχει 8.500 χλμ και την ρώτησα αν έχει άλλαξει φίλτρα ( βενζίνης ,κτλπ ) και μου λέει οχι τι μπορεί να τρέχει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Mpalzas είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκοοτερ μια φίλης και θα ήθελα την βοήθεια σας . Είναι μοντέλο του 19 piaggio Liberty .Αρχικά από τα λεγόμενα της αλλά το παρατήρησα και εγώ καίει αρκετά για injection δηλαδή ίσα ίσα βγάζει 130 με 140 χιλιόμετρα σχεδόν τα μισά από οσα λέει ο κατασκευαστής . Επίσης έχουμε παρατηρήσει οτι δεν τραβάει όπως πριν αργεί αρκετά .Έχει 8.500 χλμ και την ρώτησα αν έχει άλλαξει φίλτρα ( βενζίνης ,κτλπ ) και μου λέει οχι τι μπορεί να τρέχει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ας κάνει μια συντήρηση ότι ορίζει ο κατασκευαστής μαζί και το φίλτρο αέρα και να το παρακολουθήσει . Κάθε πότε ορίζει ο κατασκευαστής ;
Mpalzas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Ας κάνει μια συντήρηση ότι ορίζει ο κατασκευαστής μαζί και το φίλτρο αέρα και να το παρακολουθήσει . Κάθε πότε ορίζει ο κατασκευαστής ; Νομίζω κάθε 5 ,000 λάδια φίλτρο λαδιού και αέρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα