Προς το περιεχόμενο

Godfather vs Taxi driver

Gary

Godfather vs Taxi driver  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Godfather vs Taxi driver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παλι θα ελεγα λογω Pacino,γιατι ο Brando σε ολη την τριλογια επαιξε ελαχιστα...(φοβερα,αλλα εμενα μου "εμεινε" ο πατσινο)

Εμένα ο Pacino δεν μου άρεσει γενικότερα και τόσο. Ίσως να μην μου άρεσε και ο χαρακτήρας που έπαιζε. Τόσο σκληρός και εγωιστής. Κατά τη γνώμη μου, πιο κοντά στην ψυχοσύνθεση ενός "νονού" είναι ο Brando. Άσε που ο Pacino παρόλο που έπαιξε και στις 3 ταινίες δεν πήρε κανένα oscar (πήρε ο Brando στην 1η και ο De Niro στην 2η, η 3η πάτωσε! :mrgreen:).

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα ο Pacino δεν μου άρεσει γενικότερα και τόσο. Ίσως να μην μου άρεσε και ο χαρακτήρας που έπαιζε. Τόσο σκληρός και εγωιστής.

Μην ξεχνας οτι εμοιαζε πολυ στον πατερα του,και προς το τελος προσπαθησε να ξεφυγει απο τις παρανομες δραστηριοτητες..(αν θυμαμαι καλα)

Και αποδειχθηκε εξισου ικανος...

Good point kaizersoze...Και γενικα,πιστευω οτι για ολη την παρουσια του στην τριλογια,σιγουρα ο πατσινο αξιζε οσκαρ....

Δημοσ.
Kala tin dikaiologia twn Oscar as tin afisoume...an einai etsi oi 3 xeiroteroi skinothetes einai o Scorseze,o Kubrick kai o Hitchcock

You 've got a point!! ;-) Αλλά πάντως με τις ερμηνίες είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα!

Δημοσ.
Kala tin dikaiologia twn Oscar as tin afisoume...an einai etsi oi 3 xeiroteroi skinothetes einai o Scorseze,o Kubrick kai o Hitchcock

You 've got a point!! ;-) Αλλά πάντως με τις ερμηνίες είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα!

Δημοσ.
Μην ξεχνας οτι εμοιαζε πολυ στον πατερα του,και προς το τελος προσπαθησε να ξεφυγει απο τις παρανομες δραστηριοτητες..(αν θυμαμαι καλα)

Και αποδειχθηκε εξισου ικανος...

Αυτο ειναι ισως και ολο το κονσεπτ της τριλογιας και του ρολου ειδικοτερα.Βλεπουμε στην αρχη ποσο αντιθετος ειναι ο Μαικλ και ποσο του μοιαζει με τον καιρο

Δημοσ.

Me tin efkairia tis psifou, 8eoro to Nono -eidika to 1- tin kalyteri tainia olon twn epoxwn.., yperexei ligaki tis prosopikis mou "agapis", tou "Scarface".

O Taxitzis einai & aftos fantastikos alla xanei se sxesi me ton Nono.

Einai ligaki "kourastikos" opos akrivos kai o Nonos-2...

• Moderators
Δημοσ.

Godfather, οπωσδήποτε. Για το σενάριο, το cast και τις ερμηνείες, την ατμόσφαιρα που μεταδίδει. (τα sequel αν και καλά, κάπου με χάσανε :P )

Στο taxi driver βαρέθηκα. Δε λέω.. καλή και ιδιόρρυθμη ταινία με καλές ατάκες και σκηνές αλλά ...yawn .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...