Jim.Panag. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 εχω στα χερια μ ενα iphone 6s και του αλλαξα μπαταρία και μ κολλαει στο μηλο.....!! Συνδεοντας το στο itunes μ βγαζει error 9. Tι μπορεί να ευθυνεται. ???
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το γνησιο καλωδιο βαζεις ? Παιζει ρολο που σε ρωταω αυτο. Επισης προσπαθεις να κανεις restore? Η απλα εβαλες μπαταρια και το ανοιξες? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από tsoukalasKaminia
Jim.Panag. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Το γνησιο καλωδιο βαζεις ? Παιζει ρολο που σε ρωταω αυτο. Επισης προσπαθεις να κανεις restore? Η απλα εβαλες μπαταρια και το ανοιξες? Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι γνήσιο καλώδιο. Έχω 2 ...αλλά κανένα γνήσιο!! Άλλαξα μπαταρια....προσπάθησα να κάνω ενημέρωση γτ κολλούσε στο μήλο.....μετά δοκίμασα επαναφορα.....αλλά πάλι μ έβγαζε error 9.
Lefterisdra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Συνδέσε το σε υπολογιστή και καντο ένα update από εκεί καλύτερα μέσω recovery σε 3u χωρίς να χαθούν αρχεία φυσικά ..δες πως μπαίνει στο YouTube
Jim.Panag. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, Lefterisdra είπε Συνδέσε το σε υπολογιστή και καντο ένα update από εκεί καλύτερα μέσω recovery σε 3u χωρίς να χαθούν αρχεία φυσικά ..δες πως μπαίνει στο YouTube Μέσω recovery μπαίνω...αλλά πάλι error 9 μ βγάζει.......
Lefterisdra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε με 3u tools ..αν δεν γίνεται αναγκαστικά πρέπει να το κανείς με erase all data η να αλλάξεις μπαταρία
Jim.Panag. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, Lefterisdra είπε Δοκίμασε με 3u tools ..αν δεν γίνεται αναγκαστικά πρέπει να το κανείς με erase all data η να αλλάξεις μπαταρία Δοκίμασα με erase all data αλλά τπτ....!! Θα δοκιμάσω 3u tools......κ βλέπουμε
taslikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 βρες ένα γνήσιο καλώδιο απο κανά φίλο σου και κάνε ριστορ. καθάρισε την θύρα φόρτισης με οδοντόβουρτα προσεκτικά ίσως έχει τπτ μέσα απο τσέπες κλπ επίσης: δοκίμασε να βάλεις ξανά την παλιά μπαταρία αν δεν στρώσει με τα παραπάνω ή να αλλάξεις και chargeport. το πιθανότερο είναι το καλώδιο πάντως με fake δημιουργούνται πολλά προβλήματα... κοίτα μην πάρεις κανένα και καλά αυθεντικό σε bulk (original bulk) me 8-9e ακομά και από ένα πασίγνωστο μαγαζί που αρχίζει με e και τελειώνει σε shop (χεχε) πουλάνε ακόμα και εκεί fake (έπαθα και έμαθα!)
Kwnstantinos123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Φιλε μου ειναι προβλημα του επεξεργαστη, ειχα το ιδιο θεμα το πηγα σε ιδικο καταστημα και μου το ειπανε και το κινητο ειναι για ανακυκλωση δεν επισκευάζεται.
Zenor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Πριν το ανοίξεις για μπαταρία δούλευε κανονικά δηλαδή;
Finn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν προχωρήσει το restore με αυθεντικό καλώδιο τότε 99.9% πρόβλημα στην nand ή κάποιο βραχυκύκλωμα. Δε νομίζω να αξίζει η επισκευή εκτός κι αν το έχεις με το desolder της nand, να κολλήσεις νεα nand (ευκαιρία να το κάνεις και 128αρι) στην οποία θα γράψεις το serial number, WiFi Mac & Bluetooth Mac και μετά να δοκιμάσεις restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα