Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s ( Error 9 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στα χερια μ ενα iphone 6s και του αλλαξα μπαταρία και μ κολλαει στο μηλο.....!!
Συνδεοντας το στο itunes μ βγαζει error 9.

Tι μπορεί να ευθυνεται. ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γνησιο καλωδιο βαζεις ? Παιζει ρολο που σε ρωταω αυτο. Επισης προσπαθεις να κανεις restore? Η απλα εβαλες μπαταρια και το ανοιξες?

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Το γνησιο καλωδιο βαζεις ? Παιζει ρολο που σε ρωταω αυτο. Επισης προσπαθεις να κανεις restore? Η απλα εβαλες μπαταρια και το ανοιξες?

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι γνήσιο καλώδιο. 

Έχω 2 ...αλλά κανένα γνήσιο!!

Άλλαξα μπαταρια....προσπάθησα να κάνω ενημέρωση γτ κολλούσε στο μήλο.....μετά δοκίμασα επαναφορα.....αλλά πάλι μ έβγαζε error 9.

Δημοσ.

Συνδέσε το σε υπολογιστή και καντο ένα update από εκεί καλύτερα  μέσω recovery σε 3u χωρίς να χαθούν αρχεία φυσικά ..δες πως μπαίνει στο YouTube 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Lefterisdra είπε

Συνδέσε το σε υπολογιστή και καντο ένα update από εκεί καλύτερα  μέσω recovery σε 3u χωρίς να χαθούν αρχεία φυσικά ..δες πως μπαίνει στο YouTube 

Μέσω recovery μπαίνω...αλλά πάλι error 9 μ βγάζει.......

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Lefterisdra είπε

Δοκίμασε με 3u tools ..αν δεν γίνεται αναγκαστικά πρέπει να το κανείς  με erase all data η να αλλάξεις μπαταρία 

Δοκίμασα με erase all data αλλά τπτ....!!

Θα δοκιμάσω 3u tools......κ βλέπουμε 

Δημοσ.

βρες ένα γνήσιο καλώδιο απο κανά φίλο σου και κάνε ριστορ. καθάρισε την θύρα φόρτισης με οδοντόβουρτα προσεκτικά ίσως έχει τπτ μέσα απο τσέπες κλπ

επίσης: δοκίμασε να βάλεις ξανά την παλιά μπαταρία αν δεν στρώσει με τα παραπάνω ή να αλλάξεις και chargeport.

το πιθανότερο είναι το καλώδιο πάντως με fake δημιουργούνται πολλά προβλήματα... κοίτα μην πάρεις κανένα και καλά αυθεντικό σε bulk (original bulk) me 8-9e ακομά και από ένα πασίγνωστο μαγαζί που αρχίζει με e και τελειώνει σε shop (χεχε) πουλάνε ακόμα και εκεί fake (έπαθα και έμαθα!)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου ειναι προβλημα του επεξεργαστη, ειχα το ιδιο θεμα το πηγα σε ιδικο καταστημα και μου το ειπανε και το κινητο ειναι για ανακυκλωση δεν επισκευάζεται.

Δημοσ.

Αν δεν προχωρήσει το restore με αυθεντικό καλώδιο τότε 99.9% πρόβλημα στην nand ή κάποιο βραχυκύκλωμα.

Δε νομίζω να αξίζει η επισκευή εκτός κι αν το έχεις με το desolder της nand, να κολλήσεις νεα nand (ευκαιρία να το κάνεις και 128αρι) στην οποία θα γράψεις το serial number, WiFi Mac & Bluetooth Mac και μετά να δοκιμάσεις restore.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...