Alkis1012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ψάχνω κινητό έως 200 € για βασική χρήση, browsing, ταινίες youtube κλπ, όχι Xiaomi όμως γιατί δεν μου αρέσει το user interface της. Επίσης θα ήθελα και την καλύτερη δυνατή μπαταρία στα λεφτά αυτά. Κοιτάζω κάποια κινητά της realme αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτά και δεν ξέρω την ποιότητα της . Τα θα μου προτείνατε ? Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από Alkis1012
Nik1239 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα ψάχνω κινητό έως 200 € για βασική χρήση, browsing, ταινίες youtube κλπ, όχι Xiaomi όμως γιατί δεν μου αρέσει το user interface της. Επίσης θα ήθελα και την καλύτερη δυνατή μπαταρία στα λεφτά αυτά. Κοιτάζω κάποια κινητά της realme αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτά και δεν ξέρω την ποιότητα της . Τα θα μου προτείνατε ? Σας ευχαριστώ Poco x3 pro To interface είναι μια χαρά δεν βλέπω γιατί δεν σου αρέσει μόνο δύο τρεις άχρηστες εφαρμογές έχει που τις αφήνεις σε ένα φάκελο στην άκρη και δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν Στην τελική μπορείς να του αλλάξεις και μορφή με κάποια θέματα που κυκλοφορούν 2
GATE123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα ψάχνω κινητό έως 200 € για βασική χρήση, browsing, ταινίες youtube κλπ, όχι Xiaomi όμως γιατί δεν μου αρέσει το user interface της. Επίσης θα ήθελα και την καλύτερη δυνατή μπαταρία στα λεφτά αυτά. Κοιτάζω κάποια κινητά της realme αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτά και δεν ξέρω την ποιότητα της . Τα θα μου προτείνατε ? Σας ευχαριστώ Realme 8 2
osfp1978 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Poco x3 pro To interface είναι μια χαρά δεν βλέπω γιατί δεν σου αρέσει μόνο δύο τρεις άχρηστες εφαρμογές έχει που τις αφήνεις σε ένα φάκελο στην άκρη και δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν Στην τελική μπορείς να του αλλάξεις και μορφή με κάποια θέματα που κυκλοφορούν Καλα εχεις πλακα εσυ.Σου λεει ΟΧΙ χιαομι και του λες ποκο με ανακριβεια επιχειρηματα.Συνελθετε μερικοι.... 4 ώρες πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα ψάχνω κινητό έως 200 € για βασική χρήση, browsing, ταινίες youtube κλπ, όχι Xiaomi όμως γιατί δεν μου αρέσει το user interface της. Επίσης θα ήθελα και την καλύτερη δυνατή μπαταρία στα λεφτά αυτά. Κοιτάζω κάποια κινητά της realme αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτά και δεν ξέρω την ποιότητα της . Τα θα μου προτείνατε ? Σας ευχαριστώ Εχω realme 6s εδω και εξι μηνες περιπου.Το κινητο απλα φυσαει και η ποιοτητα του ειναι εφάμιλλη των υπολοίπων κινητων. Για εσενα θα προτεινα το realme 8 και εαν ειναι εφικτο την εκδοση 6/128 εχει 5000 μπαταρία με πολυ καλη αυτονομια. 2
alan boy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Σήμερα έδωσα παραγγελία το realme 8 Για να δούμε τι θα βγει 2
GATE123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Για εσενα θα προτεινα το realme 8 και εαν ειναι εφικτο την εκδοση 6/128 εχει 5000 μπαταρία με πολυ καλη αυτονομια. Αυτή την στιγμή στο Σκρουτζ κάνει 199€ + 2€ τα έξοδα με τα μεταφορικά. 1
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω το realme 8. Καλό μου φαίνεται. Έχει κάποια αρνητικά. Η οθόνη αν και amoled δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει. Η κάμερα στο νυχτερινό είναι άθλια. Την ημέρα είναι καλύτερο αν και δεν φτάνει ούτε το παλιό μου κινητό ( redmi 7 note). Η selfie είναι πολύ καλή. Το video καλουτσικο. Το λειτουργικό έχει κάποια bugs. Πχ τις προάλλες άκουγα μουσική μέσω Bluetooth στο αμάξι, δέχομαι κλήση, απαντώ και άκουγα ακόμα τη μουσική μαζί με τη φωνή του άλλου... Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση). Επίσης δεν δέχεται πολλαπλά instances από το ίδιο widget γεγονός φοβερά αρνητικό για όποιον θέλει να βλέπει entities από το homeassistant αφού θα πρέπει να βλέπει μόνο ένα. Το κλείδωμα με το δακτυλικό είναι στην οθόνη, οπότε είναι αργό και δεν πιάνει πάντα. Της xiaomi που το έχει στο κουμπί είναι πολύ καλύτερο. Ευτυχώς η αναγνώριση προσώπου είναι άψογη. Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου. Η εφαρμογή της xiaomi για τις επαφές είναι πολύ καλύτερη. Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτά. Τέλος δεν το συζητώ ότι δεν έχει καθόλου καλό site όπως το αντίστοιχο της xiaomi , ούτε cloud ενώ η κοινότητα είναι ανύπαρκτη. Δεν έχει fm radio για όποιον το θεωρεί μειονέκτημα. Ούτε υπέρυθρες. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι σούπερ γρήγορο, μπορώ και συγκρίνω με το xiaomi redmi note 10 της συζύγου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επεξεργαστή ή λειτουργικού ή μνήμης αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Ίσως με το note 10s να είναι παρόμοια. Επίσης είναι στιβαρό και έχει 3 χρόνια εγγύηση αν αγοραστεί από σωστό μαγαζί. Είναι και παναλαφρο. Έχει και nfc. Η μπαταρία πολύ καλή και φορτίζει σφαίρα. Τίμιο κινητό με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι τα xiaomi έχουν πιο ώριμο λειτουργικό πάντως. Αλλά και πιο βαρύ. Δεν νομίζω πάντως να το ξανααγοραζα αλλά δεν νιώθω ότι είναι και κακή αγορά. Θα περίμενα πάντως να πέσει λίγο το xiaomi redmi note 10s ( το poco x3 pro απορρίπτεται για μένα λόγω βάρους και μετριότατης οθόνης, τα έχω βάλει δίπλα δίπλα με realme 8 και υστερεί πολύ το πρώτο ). Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από liakjim 3
alan boy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, liakjim είπε Έχω το realme 8. Καλό μου φαίνεται. Έχει κάποια αρνητικά. Η οθόνη αν και amoled δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει. Η κάμερα στο νυχτερινό είναι άθλια. Την ημέρα είναι καλύτερο αν και δεν φτάνει ούτε το παλιό μου κινητό ( redmi 7 note). Η selfie είναι πολύ καλή. Το video καλουτσικο. Το λειτουργικό έχει κάποια bugs. Πχ τις προάλλες άκουγα μουσική μέσω Bluetooth στο αμάξι, δέχομαι κλήση, απαντώ και άκουγα ακόμα τη μουσική μαζί με τη φωνή του άλλου... Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση). Επίσης δεν δέχεται πολλαπλά instances από το ίδιο widget γεγονός φοβερά αρνητικό για όποιον θέλει να βλέπει entities από το homeassistant αφού θα πρέπει να βλέπει μόνο ένα. Το κλείδωμα με το δακτυλικό είναι στην οθόνη, οπότε είναι αργό και δεν πιάνει πάντα. Της xiaomi που το έχει στο κουμπί είναι πολύ καλύτερο. Ευτυχώς η αναγνώριση προσώπου είναι άψογη. Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου. Η εφαρμογή της xiaomi για τις επαφές είναι πολύ καλύτερη. Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτά. Τέλος δεν το συζητώ ότι δεν έχει καθόλου καλό site όπως το αντίστοιχο της xiaomi , ούτε cloud ενώ η κοινότητα είναι ανύπαρκτη. Δεν έχει fm radio για όποιον το θεωρεί μειονέκτημα. Ούτε υπέρυθρες. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι σούπερ γρήγορο, μπορώ και συγκρίνω με το xiaomi redmi note 10 της συζύγου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επεξεργαστή ή λειτουργικού ή μνήμης αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Ίσως με το note 10s να είναι παρόμοια. Επίσης είναι στιβαρό και έχει 3 χρόνια εγγύηση αν αγοραστεί από σωστό μαγαζί. Είναι και παναλαφρο. Έχει και nfc. Η μπαταρία πολύ καλή και φορτίζει σφαίρα. Τίμιο κινητό με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι τα xiaomi έχουν πιο ώριμο λειτουργικό πάντως. Αλλά και πιο βαρύ. Δεν νομίζω πάντως να το ξανααγοραζα αλλά δεν νιώθω ότι είναι και κακή αγορά. Θα περίμενα πάντως να πέσει λίγο το xiaomi redmi note 10s ( το poco x3 pro απορρίπτεται για μένα λόγω βάρους και μετριότατης οθόνης, τα έχω βάλει δίπλα δίπλα με realme 8 και υστερεί πολύ το πρώτο ). Φίλε αφού έχεις το realme 8 μια ερώτηση; μπορείς απο το Google fotos να στείλεις μια φωτογραφία μέσω viber;
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, alan boy είπε Φίλε αφού έχεις το realme 8 μια ερώτηση; μπορείς απο το Google fotos να στείλεις μια φωτογραφία μέσω viber; Ναι. 2
vargas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, liakjim είπε Έχω το realme 8. Καλό μου φαίνεται. Έχει κάποια αρνητικά. Η οθόνη αν και amoled δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει. Η κάμερα στο νυχτερινό είναι άθλια. Την ημέρα είναι καλύτερο αν και δεν φτάνει ούτε το παλιό μου κινητό ( redmi 7 note). Η selfie είναι πολύ καλή. Το video καλουτσικο. Το λειτουργικό έχει κάποια bugs. Πχ τις προάλλες άκουγα μουσική μέσω Bluetooth στο αμάξι, δέχομαι κλήση, απαντώ και άκουγα ακόμα τη μουσική μαζί με τη φωνή του άλλου... Όταν πατάς το "μην ενοχλείτε" κάνει ήχο ενεργοποίησης της λειτουργίας ( ενώ θα έπρεπε να κάνει στην αντίθετη περίπτωση). Επίσης δεν δέχεται πολλαπλά instances από το ίδιο widget γεγονός φοβερά αρνητικό για όποιον θέλει να βλέπει entities από το homeassistant αφού θα πρέπει να βλέπει μόνο ένα. Το κλείδωμα με το δακτυλικό είναι στην οθόνη, οπότε είναι αργό και δεν πιάνει πάντα. Της xiaomi που το έχει στο κουμπί είναι πολύ καλύτερο. Ευτυχώς η αναγνώριση προσώπου είναι άψογη. Επίσης το proximity sensor δεν δουλεύει καλά οπότε δεν κλείνει πάντα η οθόνη όταν το φέρνεις στο αυτί. Έχω πατήσει πολλές φορές το mute με το μάγουλο μου. Η εφαρμογή της xiaomi για τις επαφές είναι πολύ καλύτερη. Τέλος για κάποιον λόγο δεν έχει εφαρμογή για ημερολόγιο. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια πατάτα ή έτσι είναι αυτά. Τέλος δεν το συζητώ ότι δεν έχει καθόλου καλό site όπως το αντίστοιχο της xiaomi , ούτε cloud ενώ η κοινότητα είναι ανύπαρκτη. Δεν έχει fm radio για όποιον το θεωρεί μειονέκτημα. Ούτε υπέρυθρες. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι σούπερ γρήγορο, μπορώ και συγκρίνω με το xiaomi redmi note 10 της συζύγου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επεξεργαστή ή λειτουργικού ή μνήμης αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Ίσως με το note 10s να είναι παρόμοια. Επίσης είναι στιβαρό και έχει 3 χρόνια εγγύηση αν αγοραστεί από σωστό μαγαζί. Είναι και παναλαφρο. Έχει και nfc. Η μπαταρία πολύ καλή και φορτίζει σφαίρα. Τίμιο κινητό με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι τα xiaomi έχουν πιο ώριμο λειτουργικό πάντως. Αλλά και πιο βαρύ. Δεν νομίζω πάντως να το ξανααγοραζα αλλά δεν νιώθω ότι είναι και κακή αγορά. Θα περίμενα πάντως να πέσει λίγο το xiaomi redmi note 10s ( το poco x3 pro απορρίπτεται για μένα λόγω βάρους και μετριότατης οθόνης, τα έχω βάλει δίπλα δίπλα με realme 8 και υστερεί πολύ το πρώτο ). Σε επεξεργαστή όμως το x3 pro του κάνει πλάκα . Βέβαια αλήθεια είναι ότι στον ήλιο το x3 pro δεν έχει καλή θέαση ισχύει αυτό
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, vargas είπε Σε επεξεργαστή όμως το x3 pro του κάνει πλάκα . Βέβαια αλήθεια είναι ότι στον ήλιο το x3 pro δεν έχει καλή θέαση ισχύει αυτό Ναι ισχύει για τον επεξεργαστή αλλά εμένα προσωπικά μου φτάνει ο Helio. 1
osfp1978 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vargas είπε Σε επεξεργαστή όμως το x3 pro του κάνει πλάκα . Βέβαια αλήθεια είναι ότι στον ήλιο το x3 pro δεν έχει καλή θέαση ισχύει αυτό Βρε καλως τον......
liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, vargas είπε Βέβαια αλήθεια είναι ότι στον ήλιο το x3 pro δεν έχει καλή θέαση ισχύει αυτό Δεν είναι μόνο στον ήλιο. Από μπροστά, πλάι, ακόμα και στην σκιά , η οθόνη του poco είναι πολύ υποδεέστερη. Προσωπικά δίνω πολύ βάρος στην οθόνη, καταλαβαίνω ότι έδωσαν αλλού προτεραιότητα, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει ο υποψήφιος αγοραστής το τι θα επιλέξει. Και εδώ να πω ότι επειδή το κινητό γενικά το ζοριζω, είναι επαρκεστατο για καθημερινή χρήση με τον Helio. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν ξέρω.
parlapipas25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα ψάχνω κινητό για φίλο και είμαι ανάμεσα σε realme 7 η 8. Τι διαφορές έχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα