Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !

Σήμερα έκανα την αλλαγή από android σε iphone για πρώτη φορά.

Επειδή το S8 που είχα άρχισε να τα φτύνει ,είχα μεταφέρει όλα τα αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες) στο pc μου.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου το Iphone 12 pro max και θέλω να μεταφέρω τα βίντεο και φωτογραφίες απο το pc μου στο Iphone.

Γίνεται να μεταφέρω τα αρχεία με τους φακέλους όπως τα είχα στο android ? πχ Χαλκιδική 2020 , Κέρκυρα 2019 και τα λοιπά ??

Είναι κάτι τέτοιο δυνατό ?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Καλησπέρα σας !

Επειδή το S8 που είχα άρχισε να τα φτύνει ,είχα μεταφέρει όλα τα αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες) στο pc μου.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου το Iphone 12 pro max και θέλω να μεταφέρω τα βίντεο και φωτογραφίες απο το pc μου στο Iphone.

Γίνεται να μεταφέρω τα αρχεία με τους φακέλους όπως τα είχα στο android ? πχ Χαλκιδική 2020 , Κέρκυρα 2019 και τα λοιπά ??

Κάνεις συγχρονισμό μέσω iTunes από pc. Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή move to  ios στο παλιό σου κινητό για να τα μεταφέρεις όλα κατευθείαν;; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Κάνεις συγχρονισμό μέσω iTunes από pc. Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή move to  ios στο παλιό σου κινητό για να τα μεταφέρεις όλα κατευθείαν;; 

Νομίζω ο 2ος τρόπος που λες θέλει να κάνω ξανα reset το iphone για να γινει.... Ή κάνω λάθος ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Νομίζω ο 2ος τρόπος που λες θέλει να κάνω ξανα reset το iphone για να γινει.... Ή κάνω λάθος ?

Νομίζω ναι. Στην αρχή που σε ρωτάει για τη διαμόρφωση διαλέγεις μεταφορά από android.

Δημοσ.
52 minutes ago, polonos1313 said:

Καλησπέρα σας !

Ναι. Αν ισχύουν αυτά που ήξερα πριν μεταφερθώ στο iCloud, κάθε folder θα γίνει ένα album κάτω απ' το  parent album "From my PC". Για να κάνεις συγχρονισμό με iTunes πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει το iCloud Photos.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ναι. Αν ισχύουν αυτά που ήξερα πριν μεταφερθώ στο iCloud, κάθε folder θα γίνει ένα album κάτω απ' το  parent album "From my PC". Για να κάνεις συγχρονισμό με iTunes πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει το iCloud Photos.

Με μπέρδεψες λιγάκι.....Μπορείς να μου πεις περίπου τα βήματα ? Ή σου βάζω δύσκολα ?

Θέλω να έχω όλα τα αλμπουμ όπως τα έιχα στο Samsung....

Δημοσ.
10 minutes ago, polonos1313 said:

Με μπέρδεψες λιγάκι.....Μπορείς να μου πεις περίπου τα βήματα ? Ή σου βάζω δύσκολα ?

Θέλω να έχω όλα τα αλμπουμ όπως τα έιχα στο Samsung....

https://support.apple.com/guide/itunes/sync-photos-itns3102/windows

Δες εδώ και νομίζω θα βγάλεις άκρη. Αν κολλήσεις ρώτα αλλά κι εγώ έχω καιρό να το κάνω. Είμαι στο iCloud πια. Πάντως, αν έχεις μεταφέρει τα folder στο PC όπως ήταν στο Android, έτσι θα τα βλέπεις και στο iPhone. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

https://support.apple.com/guide/itunes/sync-photos-itns3102/windows

Δες εδώ και νομίζω θα βγάλεις άκρη. Αν κολλήσεις ρώτα αλλά κι εγώ έχω καιρό να το κάνω. Είμαι στο iCloud πια. Πάντως, αν έχεις μεταφέρει τα folder στο PC όπως ήταν στο Android, έτσι θα τα βλέπεις και στο iPhone. 

Μακάρι το εύχομαι να γίνεται !!! Θα το δοκιμάσω την Δευτέρα γιατί δεν έχω καλώδιο να συνδέσω το iphone στο pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Μακάρι το εύχομαι να γίνεται !!! Θα το δοκιμάσω την Δευτέρα γιατί δεν έχω καλώδιο να συνδέσω το iphone στο pc

Αν έχεις τους φακέλους στο pc όπως τους θες, μεταφέρονται έτσι μέσω iTunes στο κινητό. Να ξέρεις όμως ότι μετά δεν θα μπορείς να αλλάξεις τίποτα στους φακέλους που θα εμφανίζονται σαν "από το Mac μου" στο iphone. Θα είναι όλες οι φωτογραφίες και οι φάκελοι κλειδωμένοι. Πρέπει ξανά μέσω iTunes να κάνεις αλλαγές.

Άσχετο, αλλά πως φορτίζεις το iPhone αν δεν έχεις καλώδιο;; 🤔 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν έχεις τους φακέλους στο pc όπως τους θες, μεταφέρονται έτσι μέσω iTunes στο κινητό. Να ξέρεις όμως ότι μετά δεν θα μπορείς να αλλάξεις τίποτα στους φακέλους που θα εμφανίζονται σαν "από το Mac μου" στο iphone. Θα είναι όλες οι φωτογραφίες και οι φάκελοι κλειδωμένοι. Πρέπει ξανά μέσω iTunes να κάνεις αλλαγές.

Άσχετο, αλλά πως φορτίζεις το iPhone αν δεν έχεις καλώδιο;; 🤔 

Τι εννοεις θα είναι κλειδωμένοι ? Δεν θα μπορω να σβήσω πχ καποιες μέσω του iphone ?

Το 12αρι έχει type c την άλλη άκρη γι αυτό

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Τι εννοεις θα είναι κλειδωμένοι ? Δεν θα μπορω να σβήσω πχ καποιες μέσω του iphone ?

Το 12αρι έχει type c την άλλη άκρη γι αυτό

Όχι δεν θα μπορείς να πειράξεις τίποτα μέσω iphone. Μόνο αν το κάνεις όπως σου είπα στην αρχή με την move to ios εφαρμογή θα είναι σαν κανονικοι φάκελοι στο iPhone.

Δημοσ.
38 minutes ago, polonos1313 said:

Δεν θα μπορω να σβήσω πχ καποιες μέσω του iphone ?

Όχι. Ό,τι αλλαγές θέλεις τις κάνεις στο PC και μετά κάνεις ένα γρήγορα sync με το iPhone. Αν δεν σε βολεύει κάνε τη μέθοδο που λέει ο Koutsis. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Όχι. Ό,τι αλλαγές θέλεις τις κάνεις στο PC και μετά κάνεις ένα γρήγορα sync με το iPhone. Αν δεν σε βολεύει κάνε τη μέθοδο που λέει ο Koutsis. 

Αν το κάνω με την μέθοδο του Κουτσης θέλει factory reset και μετα θελει παλι να κατεβάζω μια μια τις εφαρμογες πάλι να βαζω κωδικους και τα λοιπά....

Δημοσ.
45 minutes ago, polonos1313 said:

Αν το κάνω με την μέθοδο του Κουτσης θέλει factory reset και μετα θελει παλι να κατεβάζω μια μια τις εφαρμογες πάλι να βαζω κωδικους και τα λοιπά....

Ναι. Εσύ κρίνεις πόση δουλειά έχεις κάνει που θα πάει χαμένη και αποφασίζεις τι σε συμφέρει.
Αν τα album σου είναι κατά κάποιον τρόπο οριστικοποιημένα δεν είναι πρόβλημα ότι οι αλλαγές γίνονται μόνο απ΄το PC. Αν θες να σβήνεις, να προσθέτεις, να κάνεις edit κλπ, τότε είναι θέμα.

Σκέψου πάντως και την περίπτωση του iCloud που, εγώ τουλάχιστον, δεν ξαναγυρνάω πίσω στο "βάλε-βγάλε", "κάνε backup", τσέκαρε ποιες έχεις στο PC, ποιες στο iPhone, ποιες και στα δύο κλπ. Ησύχασα.

Αν κάνεις restore πάντως, τα passwords θα περάσουν μόνα τους αν τα έχεις σώσει στο keychain του iCloud..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...