Amiga1200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά... Και ξαφνικά, δέν φορτώνει σωστά ο Firefox μόνο στο insomnia... Ναι!! Μόνο εδώ.... Τι σκατά έγινε? Έχω και τον υπολογιστή του γιου μου και εκεί τα ίδια... Παραλίγο να κάνω format...Αλλά δεν είναι αυτό... Έχει δει κάποιος το ίδιο?
Silenzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 και σε εμένα με firefox πολλές φορές κολλάει και αργεί να φορτώσει σελίδες, εικόνες κλπ, στο insomnia
Amiga1200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Silenzio είπε και σε εμένα με firefox πολλές φορές κολλάει και αργεί να φορτώσει σελίδες, εικόνες κλπ, στο insomnia Λές να είναι κάποιο bug απο το forum και όχι με το Firefox?
Silenzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Amiga1200 είπε Λές να είναι κάποιο bug απο το forum και όχι με το Firefox? λογικα απο το forum θα είναι το θέμα, τώρα μόλις πάτησα πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις για να δω το σχόλιο σου, περίμενα 20 δευτερόλεπτα να φορτώσει και σταμάτησε, ξαναπάτησα και τότε μπηκα..
Amiga1200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Silenzio είπε λογικα απο το forum θα είναι το θέμα, τώρα μόλις πάτησα πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις για να δω το σχόλιο σου, περίμενα 20 δευτερόλεπτα να φορτώσει και σταμάτησε, ξαναπάτησα και τότε μπηκα.. Τα ίδια σκατά φιλε....😬 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Παιδιά μάλλον είναι θέμα του Insomnia, γιατί και εμένα ακριβώς το ίδιο μου κάνει (στον Firefox πάντα).....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα