upgrade22 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Προσπάθησα να κάνω update ένα MXQ Pro 4K που έχω. Το σύνδεσα, χωρίς να το έχω στη πρίζα, με USB στο laptop και ενώ άναψε το λαμπάκι δεν γινόταν τίποτα στο USB burning tool. Οπότε το έβαλα στη πρίζα. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Η ερώτηση μου είναι: μήπως κινδύνεψε να πάθει ζημιά το usb port του laptop επειδή το TV Box ήταν στην πρίζα; Δεν φαίνεται να έχει πάθει απολύτως τίποτα, αλλά μου έχει μείνει η απόρροια.
The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 οχι δεν επηρεάζει τίποτα η τροφοδοσία του tv box. Η usb δίνει όσο ρεύμα χρειάζεται βάσει των προδιαγραφών της.
dafnoula13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Στις 7/8/2021 στις 2:09 ΜΜ, upgrade22 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Προσπάθησα να κάνω update ένα MXQ Pro 4K που έχω. Το σύνδεσα, χωρίς να το έχω στη πρίζα, με USB στο laptop και ενώ άναψε το λαμπάκι δεν γινόταν τίποτα στο USB burning tool. Οπότε το έβαλα στη πρίζα. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Η ερώτηση μου είναι: μήπως κινδύνεψε να πάθει ζημιά το usb port του laptop επειδή το TV Box ήταν στην πρίζα; Δεν φαίνεται να έχει πάθει απολύτως τίποτα, αλλά μου έχει μείνει η απόρροια. Το λαπτοπ τίποτα δεν θα πάθει. Y.Γ.Ταυτόχρονα όταν συνδέσεις μποξακι με usb θα πρέπει να πατάς και το ρισετ στο μποξακι για να μπει σε update..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα