Vtsola Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 καλησπερα εχω ξαναγραψει στο φορουμ ωστοσο τωρα εχω τα τελικα δεδομενα..οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι.Εχω καταληξει σε ορισμενες περιοχες και θελω γνωμη για το που μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες σπιτι με αυτα τα χρηματα ..οι περιοχες ειναι οι εξης χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη ειναι παρα παρα πολυ σημαντικη η γνωμη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 370 θα υπάρχει αξιοπρεπές σπίτι στην περιοχές που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Vtsola είπε οι περιοχες ειναι οι εξης χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη Oι περιοχές αυτές είναι άσχετες μεταξύ τους. Ξέρεις σε ποιο τμήμα θα πας? Γιατί αν βρεις σπίτι στην Πετρούπολη και σε στείλουν στο τμήμα Ηλιούπολης είναι ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 hours ago, Vtsola said: καλησπερα εχω ξαναγραψει στο φορουμ ωστοσο τωρα εχω τα τελικα δεδομενα..οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι.Εχω καταληξει σε ορισμενες περιοχες και θελω γνωμη για το που μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες σπιτι με αυτα τα χρηματα ..οι περιοχες ειναι οι εξης χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη ειναι παρα παρα πολυ σημαντικη η γνωμη σας λαθος κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις