tigergreg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, bill999r είπε Το υδροπνευματικο σύστημα δεν διαφέρει κ τόσο πολύ από την αερανάρτηση. Eπιμενεις ενω δεν γνωριζεις καν ποσο πολυπλοκο ειναι το υδραυλικο της σιτροεν. Ουτε καν τρομπα φρενου δεν εχουν παρα διακοπτη που στελνει την υδραυλικη πιεση στα φρενα με διαδρομη πενταλ 1-2 εκατοστα το πολυ. Η δε υδραυλικη κρεμαγιερα επισης δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες. Τα εχω ξαναγραψει παλιοτερα γιατι ολοι νομιζουν πως μια τρομπα κανει ολη την δουλεια. ΠΧ δες και πες μου τι καταλαβαινεις....
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Eπιμενεις ενω δεν γνωριζεις καν ποσο πολυπλοκο ειναι το υδραυλικο της σιτροεν. Ουτε καν τρομπα φρενου δεν εχουν παρα διακοπτη που στελνει την υδραυλικη πιεση στα φρενα με διαδρομη πενταλ 1-2 εκατοστα το πολυ. Η δε υδραυλικη κρεμαγιερα επισης δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες. Τα εχω ξαναγραψει παλιοτερα γιατι ολοι νομιζουν πως μια τρομπα κανει ολη την δουλεια. ΠΧ δες και πες μου τι καταλαβαινεις.... Αυτό δεν είναι απο C5 .Αλλά συμφωνω για τα υπόλοιπα που λες. LHM .και όχι αέρας
tigergreg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στις 7/8/2021 στις 8:00 ΠΜ, mak3don είπε οι κωδικοί είναι 527272 και 527271 Ειναι πολυ πιθανον να κοπηκε η παραγωγη τους επειδη ηταν ελαττωματικοι και να αντικατασταθηκαν με αλλον κωδικο που μονο το σερβις της αντιπροσωπειας μπορει να σου πει. Αλλοιως δεν δικαιολογειται μη παραγωγη ανταλλακτικου για μοντελο του 2007. 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό δεν είναι απο C5 .Αλλά συμφωνω για τα υπόλοιπα που λες. LHM .και όχι αέρας Οχι δεν ειναι c5 αλλα το εβαλα για να δειξω την πολυπλοκοτητα του συστηματος σιτροεν. LHM μαλιστα πρασινο γιατι τα προ του 69 εβαζαν κοκκινο!!! Αντε τωρα να εξηγησεις τις διαφορες....🤣 1
mak3don Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Αν το κόψανε σε άλλη χώρα, γιατί ψάχνεις (και ψάχνουν συμφορουμιστες για σένα) στην Ελλάδα; Επειδή εκεί που είναι δεν το βρίσκει και έχω σκοπό αν το βρω εδώ να του το στείλω.. Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν θα πάρω ήδη αύριο τηλέφωνο στο Site που προτάθηκε με τα γαλλικά ανταλλακτικά.. όντως και εμένα μου φάνηκε περίεργο που διακόπηκε η παραγωγή του όμως και στην Γαλλία που μίλησε ο πατέρας μου και με ελληνική αντιπροσωπεία που μίλησα εγώ είπαν απλώς ότι διακόπηκε η παραγωγή και δεν ανέφεραν τίποτα για κάποιο συμβατό κωδικό ανταλλακτικού, όσο για τα αφτερμαρκετ που κοιτάζω σαν αποσβεστήρα πίεσης όλοι έχουν την φούσκα μόνο που κουμπώνει πάνω στο κυλινδράκι που ψάχνω αλλά εγώ χρειάζομαι το κυλινδράκι.. θα μιλήσω αύριο και με τον πατέρα μου να κοιτάξει και κάποιο συνεργείο η εταιρεία που ίσως μπορέσει να το κάνει ανακατασκευή/επισκευή το ήδη υπάρχον και να δούμε αν συμφέρει και οικονομικά όλο αυτό.. η υπόλοιπη ανάρτηση είναι σε καλή κατάσταση πάντως
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στις 7/8/2021 στις 8:00 ΠΜ, mak3don είπε Καλημέρα κόπηκε το αυτοκίνητο του πατέρα μου στο ΚΤΕΟ και ψάχνω να βρω ανταλλακτικά το όχημα είναι Citroen C5 2007 Diesel 2.0l και θέλουν αλλαγή η συσωρευτες πίεσης στην πίσω ανάρτηση οι κωδικοί είναι 527272 και 527271 όμως δυστυχώς έχει σταματήσει η παραγωγή τους και δεν έχει κανένας.. υπάρχει κάποια εταιρεία που να βγάζει Aftermarket ανταλλακτικά για PSA? Η έστω έναν μπουσουλα που να ψάξω? Ακόμα και μεταχειρισμένα στην χειρότερη περίπτωση αν δεν βρω καινούργια είμαι διατεθειμένος να τα πάρω Τι μου θυμησες!!! Στο 3:25
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, mak3don είπε Επειδή εκεί που είναι δεν το βρίσκει και έχω σκοπό αν το βρω εδώ να του το στείλω.. Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν θα πάρω ήδη αύριο τηλέφωνο στο Site που προτάθηκε με τα γαλλικά ανταλλακτικά.. όντως και εμένα μου φάνηκε περίεργο που διακόπηκε η παραγωγή του όμως και στην Γαλλία που μίλησε ο πατέρας μου και με ελληνική αντιπροσωπεία που μίλησα εγώ είπαν απλώς ότι διακόπηκε η παραγωγή και δεν ανέφεραν τίποτα για κάποιο συμβατό κωδικό ανταλλακτικού, όσο για τα αφτερμαρκετ που κοιτάζω σαν αποσβεστήρα πίεσης όλοι έχουν την φούσκα μόνο που κουμπώνει πάνω στο κυλινδράκι που ψάχνω αλλά εγώ χρειάζομαι το κυλινδράκι.. θα μιλήσω αύριο και με τον πατέρα μου να κοιτάξει και κάποιο συνεργείο η εταιρεία που ίσως μπορέσει να το κάνει ανακατασκευή/επισκευή το ήδη υπάρχον και να δούμε αν συμφέρει και οικονομικά όλο αυτό.. η υπόλοιπη ανάρτηση είναι σε καλή κατάσταση πάντως Νομος: όταν κάτι δεν υπαρχει ευκολα θα το πληρωσεις χρυσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα