mak3don Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλημέρα κόπηκε το αυτοκίνητο του πατέρα μου στο ΚΤΕΟ και ψάχνω να βρω ανταλλακτικά το όχημα είναι Citroen C5 2007 Diesel 2.0l και θέλουν αλλαγή η συσωρευτες πίεσης στην πίσω ανάρτηση οι κωδικοί είναι 527272 και 527271 όμως δυστυχώς έχει σταματήσει η παραγωγή τους και δεν έχει κανένας.. υπάρχει κάποια εταιρεία που να βγάζει Aftermarket ανταλλακτικά για PSA? Η έστω έναν μπουσουλα που να ψάξω? Ακόμα και μεταχειρισμένα στην χειρότερη περίπτωση αν δεν βρω καινούργια είμαι διατεθειμένος να τα πάρω 1
Dinos1973 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, mak3don είπε Καλημέρα κόπηκε το αυτοκίνητο του πατέρα μου στο ΚΤΕΟ και ψάχνω να βρω ανταλλακτικά το όχημα είναι Citroen C5 2007 Diesel 2.0l και θέλουν αλλαγή η συσωρευτες πίεσης στην πίσω ανάρτηση οι κωδικοί είναι 527272 και 527271 όμως δυστυχώς έχει σταματήσει η παραγωγή τους και δεν έχει κανένας.. υπάρχει κάποια εταιρεία που να βγάζει Aftermarket ανταλλακτικά για PSA? Η έστω έναν μπουσουλα που να ψάξω? Ακόμα και μεταχειρισμένα στην χειρότερη περίπτωση αν δεν βρω καινούργια είμαι διατεθειμένος να τα πάρω Ψάξε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει σταματήσει η παραγωγή, μάλλον δεν τα εισάγουμε. 1
bill999r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πρώτα απ'όλα υπάρχουν εξειδικευμενα συνεργεία που επισκευάζουν αεραναρτησεις σε λογικό κόστος. http://www.engineservice.gr/ Δεύτερον υπάρχουν άπειρα ιμιτασιον εφάμιλλης ποιότητας. https://www.air-suspension-shop.com/Audi-A6-C5-4B-allroad-Shock-absorber-air-suspension-rear-left-4Z7513031A Και σε ελληνικό κατάστημα https://onparts.gr/citroen/c5-2004/hdi-2200cc-133hp/anartisi-dieythynsi-troxoi/ydravliko-systima-anartisis Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από bill999r
mak3don Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Το ανταλλακτικό είναι αυτό https://www.google.de/search?q=5272.71+psa&prmd=inmv&sxsrf=ALeKk01TBozyXJ3fkeoxsEFbg-p_hu6D3Q:1628343065550&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiD-_nPgp_yAhUFKewKHb8hAaYQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=733&dpr=2.75#imgrc=3yLSVjwuMtgCgM η φούσκα που δείχνεις είναι καλή όπως και η υπόλοιπη ανάρτηση είναι καλή και όντως έχει διακοπεί η παραγωγή όπως μου είπανε μετά από επικοινωνία με την Citroen Γαλλίας αλλά και με αντιπροσωπεία Ελλάδας τα ίδια μου είπανε και με προέτρεψαν να ψάξω μεταχειρισμένο από τρακαρισμένο η απόσυρση.. ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
bill999r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Πήγαινε σε συνεργείο για επισκευή. Στην αλλάζουν με μικρό κόστος
Beefeater Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, bill999r είπε Πήγαινε σε συνεργείο για επισκευή. Στην αλλάζουν με μικρό κόστος ειρωνεία θηλυκό λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί
visualizer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Κόβονται αμάξια στο ΚΤΕΟ; Πρώτη φορά το ακούω 🤣🤣 1
tigergreg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, bill999r είπε εξειδικευμενα συνεργεία που επισκευάζουν αεραναρτησεις Καμια σχεση με αεραναρτηση.... Υδραυλικη ειναι... Παλια τα λεγαμε σφαιρα η φουσκα. Παλια υπηρχαν καταστηματα που εκαναν ανακατασκευη στις παλιες αλλα ηταν πριν 30+ χρονια....
bill999r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 34 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καμια σχεση με αεραναρτηση.... Υδραυλικη ειναι... Παλια τα λεγαμε σφαιρα η φουσκα. Παλια υπηρχαν καταστηματα που εκαναν ανακατασκευη στις παλιες αλλα ηταν πριν 30+ χρονια.... Θεωρείς ότι πλέον τα συγκεκριμένα συνεργεία που ασχολούνται με το αντικείμενο δεν μπορούν να αλλάξουν μια φούσκα;;;;
tigergreg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, bill999r είπε Θεωρείς ότι πλέον τα συγκεκριμένα συνεργεία που ασχολούνται με το αντικείμενο δεν μπορούν να αλλάξουν μια φούσκα;;;; Ναι! Τα υδραυλικα σιτροεν πολλοι λιγοι τα εφτιαχναν. Τουλαχιστον αυτα που εχουν αναρτηση-τιμονι-φρενα στο ιδιο κυκλωμα. ID-DS-GS-SM-CX ετσι ηταν και νομιζω πως και τα c5 ετσι ειναι. Καραγιαννης στην κυψελη ο λυκος στην καλλιθεα και 2-3 αλλοι ηταν. Μεγαλη τεχνη και πανακριβη....
mak3don Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, kage είπε Seval.gr Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Σε άλλη χώρα το κόψανε όχι στην Ελλάδα επειδή δακρυζε λάδι από αυτό το κυλινδράκι που σας έδειξα και τελικά όταν βεβαιώθηκαν πως το ανταλλακτικό δεν παράγεται πλέον το πέρασαν όμως ο πατέρας μου θέλει να το διορθώσει
bill999r Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Ναι! Τα υδραυλικα σιτροεν πολλοι λιγοι τα εφτιαχναν. Τουλαχιστον αυτα που εχουν αναρτηση-τιμονι-φρενα στο ιδιο κυκλωμα. ID-DS-GS-SM-CX ετσι ηταν και νομιζω πως και τα c5 ετσι ειναι. Καραγιαννης στην κυψελη ο λυκος στην καλλιθεα και 2-3 αλλοι ηταν. Μεγαλη τεχνη και πανακριβη.... Κοιτα με υποθέσεις καλό είναι να μήν μιλάμε. Ας κάνει μια ερώτηση ο φίλος σε αντίστοιχο συνεργείο αν τον ενδιαφέρει. Το υδροπνευματικο σύστημα δεν διαφέρει κ τόσο πολύ από την αερανάρτηση. Διαφορετικά ας κάτσει να ψάξει ιμιτασιον ανταλλακτικό που βρωμάει ο τόπος.
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, mak3don είπε Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Σε άλλη χώρα το κόψανε όχι στην Ελλάδα επειδή δακρυζε λάδι από αυτό το κυλινδράκι που σας έδειξα και τελικά όταν βεβαιώθηκαν πως το ανταλλακτικό δεν παράγεται πλέον το πέρασαν όμως ο πατέρας μου θέλει να το διορθώσει Αν το κόψανε σε άλλη χώρα, γιατί ψάχνεις (και ψάχνουν συμφορουμιστες για σένα) στην Ελλάδα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα