livistros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλους, επίκειται μετεγκατάσταση στο νησί της Σάμου, Βαθύ ή Καρλόβασι σύντομα και θα πρέπει να βάλω σταθερό και ίντερνετ. Τι να επιλέξω; Ποιον πάροχο; Δεν ξέρω τι ταχύτητες υποστηρίζει η Σάμος, εννοείται αν είναι δυνατόν 50αρα και άνω. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 αν πας vdsl οποιον παροχο και να βαλεις απο το ιδιο kv θα παρεις οπως και τον ιδιο χαλκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livistros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δεν ξέρω τι γίνεται με Fiber εκεί. Αν δεν υποστηρίζει τότε vdsl...Αν γνωρίζει κάποιος με την εμπειρία του τι προτείνει ως πάροχο; Ok, μία σίγουρη λύση είναι cosmote και ότι γίνει. Αλλά τα χρόνια πέρασαν και οι άλλες εταιρίες εξελίχθηκαν και αυτές. Έχουμε καμία αντιπρόταση με τον cosmote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 On 07/08/2021 at 11:31, livistros said: Δεν ξέρω τι γίνεται με Fiber εκεί. Αν δεν υποστηρίζει τότε vdsl...Αν γνωρίζει κάποιος με την εμπειρία του τι προτείνει ως πάροχο; Ok, μία σίγουρη λύση είναι cosmote και ότι γίνει. Αλλά τα χρόνια πέρασαν και οι άλλες εταιρίες εξελίχθηκαν και αυτές. Έχουμε καμία αντιπρόταση με τον cosmote? για vdsl ηταν αυτο που εγραψα πιο πανω.ισχυει και στο ftth βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δες εκει που θα μεινεις ποιανου παροχου ειναι η καμπινα κ επελεξε αυτη την εταιρεια. Γιατι αν θελεις κατι η αν κατσει στραβη με βλαβη τουλαχιστον να εχεις αμεση εξυπηρετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στρατιωτικός ??? Βαθύ στο σπίτι που νοικιάζω , τερματίζει την 100αρα που έχει!!! ( cosmote) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livistros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, εκπαιδευτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 On 10/08/2021 at 07:53, malias4 said: Δες εκει που θα μεινεις ποιανου παροχου ειναι η καμπινα κ επελεξε αυτη την εταιρεια. Γιατι αν θελεις κατι η αν κατσει στραβη με βλαβη τουλαχιστον να εχεις αμεση εξυπηρετηση. αν η καμπινα ειναι πχ wind ο χαλκος ειναι οτε οποτε παλι μπλεκεις με 2 παροχους δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2021 στις 12:34 ΠΜ, livistros είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, εκπαιδευτικός ΟΤΕ να βάλεις,πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά θα εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κεφαλονια που είμαι εγώ, καμπίνες και χαλκός του ΟΤΕ είναι, και μετάνιωσα που πήγα σε άλλο παροχο ενώ είχα ΟΤΕ. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα