DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Διαβάζω εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/xekinontas-stin-q/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-q-kartas-mou 'Η κάρτα ισχύει για 12 μήνες ..." "Θα συνεχίσεις να δέχεσαι κλήσις και SMS, ακόμη κι αν ο χρόνος ομιλίας τελειώσει νωρίτερα, μέχρι να αξαντηθούν οι 12 μήνες Σε κατάστημα που πήγα να πάρω μια κάρτα (για "spare") μου είπαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι γίνεται φραγή εισερχομένων και εξερχομένων στους 2 ή 3 μήνες (όπως πχ στις άλλες εταιρείες). Τους έδειξα το παραπάνω και επιένουν "δε ξέρουμε γιατί το γράφει, δεν ισχύει". Εννοείται η επικοινωνία με την Q/Wind ειναι ΓΤΠ Ξέρει κανείς που έχει Q τι ισχύει πραγματικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 δεν ξερω να σου απαντησω απλα θα σου πω οτι καθε λιγες ημερες εχουν ανανεωση με 6 ευρω αντι για δεκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 συνεχιζεις και δεχεσαι μεχρι το 12μηνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εγώ βάζω μία κάρτα τον χρόνο και δέχομαι κλήσεις όλο τον χρόνο. Η vodafone και η cosmote (η οποία ανήκει στην vodafone) το έχουν 3 μήνες και τρως φραγή σε όλα, στους 12 μήνες ακυρώνουν τον αριθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosena Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα. Το κινητό της μητέρας μου έχει πρόβλημα, στέλνω SMS και δεν τα λαμβάνει... (Q Telecom ,καινούριος αριθμός που έφτιαξε τον Οκτώβριο) δεν έχει ανανεωθεί από το Φεβρουάριο. Αφού υποτίθεται ότι συνεχίζει να δέχεται για 12 μήνες...τι συμβαίνει; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από panosena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosena Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί δεν δέχεται μηνύματα: Αναφορά σε κείμενο Αν περάσουν οι 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση υπολοίπου: Χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου Ενεργοποιείται φραγή εξερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων Αν και αναφέρεται μόνο στα εξερχόμενα, μάλλον ισχύει και για τα εισερχόμενα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από panosena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panosena είπε Μάλλον αυτό εξηγεί γιατί δεν δέχεται μηνύματα: Αν και αναφέρεται μόνο στα εξερχόμενα, μάλλον ισχύει και για τα εισερχόμενα. Φραγή στα εισερχόμενα (κλήσεις/sms) δεν πραγματοποιείται. Μετά την παρέλευση του 2μηνου (χωρίς να προσθέσω χρήματα) άφησα να περάσουν κι άλλοι 3 μήνες χωρίς ανανέωση υπόλοιπου. Στο διάστημα αυτό δεχόμουν κλήσεις κ sms κανονικά. Απλά είχα 0 υπόλοιπο. Εδώ διευκρινίζει πως: Αναφορά σε κείμενο Επιπλέον διευκρινίσεις Μετά το πέρας των 4 μηνών (120 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων. Αλλά σ' εμένα είχαν περάσει 5 μήνες απο την τελευταία ανανέωση και δεν είχε εφαρμοστεί φραγή εισερχόμενων. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από _filippos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosena Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Πάντως μόλις έκανα 10 ευρώ ανανέωση, άρχισε πάλι να δέχεται sms. Το να πω ότι είναι κοινοί απατεωνίσκοι, περισσεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revyien Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ερώτηση και απο εμένα παιδιά, πως μπορώ να μιλήσω με σαπορτ χωρίς χρέωση; Έχω εναν αριθμό που επειδή δεν έβαζα κάρτα έγινε φραγή, λέει δεν είναι έγκυρος πια, αρα δε μπορώ και μα μπω στην εφαρμογή να ανανεώσω να ξανά πάρει ζωη, θέλω να τον ξανα χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω πως, η τραγική δωρεάν εξυπηρέτηση τους το μόνο που βρίσκω ειναι μποτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 5 hours ago, revyien said: Ερώτηση και απο εμένα παιδιά, πως μπορώ να μιλήσω με σαπορτ χωρίς χρέωση; Έχω εναν αριθμό που επειδή δεν έβαζα κάρτα έγινε φραγή, λέει δεν είναι έγκυρος πια, αρα δε μπορώ και μα μπω στην εφαρμογή να ανανεώσω να ξανά πάρει ζωη, θέλω να τον ξανα χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω πως, η τραγική δωρεάν εξυπηρέτηση τους το μόνο που βρίσκω ειναι μποτς αν περασε χρονος νομιζω μετα game over.δεν υπαρχει επαναφορα.στειλε email or fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 τους ρώτησα κι εγώ το ίδιο πριν απο καιρό, για ένα νούμερο δικό μου που αν και είχαν περάσει σχεδόν 2 χρόνια δεν είχε αποδοθεί σε νέο συνδρομητή. Η απάντηση online ήταν πως δεν γίνεται. Βέβαια σε τοπικό κατάστημα που ρώτησα μου είχαν πει πως απο τη στιγμή που ήταν στα δικά μου στοιχεία το νούμερο κ δεν έχει αποδοθεί σε άλλον πελάτη τότε ήταν εφικτό να το ξανα πάρω προσκομίζοντας ξανα ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 On 15/06/2022 at 20:37, _filippos_ said: τους ρώτησα κι εγώ το ίδιο πριν απο καιρό, για ένα νούμερο δικό μου που αν και είχαν περάσει σχεδόν 2 χρόνια δεν είχε αποδοθεί σε νέο συνδρομητή. Η απάντηση online ήταν πως δεν γίνεται. Βέβαια σε τοπικό κατάστημα που ρώτησα μου είχαν πει πως απο τη στιγμή που ήταν στα δικά μου στοιχεία το νούμερο κ δεν έχει αποδοθεί σε άλλον πελάτη τότε ήταν εφικτό να το ξανα πάρω προσκομίζοντας ξανα ταυτότητα. οτι δεν δοθηκε αλλου δεν σημαινει οτι ειναι ενεργο.πιθανοτητα στην q να φαινεται οτι ειναι κενο και μπορει να χρησιμοποιηθει ξανα και απλα δεν ετυχε ακομα. μπορει να εχει ξαναβγει ως νουμερο και ως sim και απλα να μην το εχει αγορασει καποιος. θεωρητικα θα μπορουσαν να στο ξαναδωσουν αφου πιθανοτατα να μπορει να γινει assign οποιο νουμερο θελουν στην sim.αν εχει βγει προεκτυπωση σε αλλη sim το πολυ οταν το αγορασει καποιος να του πουν οτι ειναι τιποτα δεσμευμενο και να του δωσουν αλλο. δεν μου εχει τυχει τετοιο case.απο την αλλη και αλλο νουμερο να παρεις το δινεις σε οποιον θες και τερμα.ετσι και αλλιως αν δεν επαιζε 2 χρονια και δεν δεχοσουν εισερχομενες οσοι το ειχαν παιζει να το εχουν σβησει αφου θα τους εβγαζε οτι το νουμερο δεν υπαρχει. κοινως αυτοι που θες ηδη με καποιο τροπο επικοινωνουν μαζι σου.αν ο αλλος δεν εχει επικοινωνησει 2 χρονια μαλλον δεν θες να επικοινωνησει ξανα:P το χειροτερο ειναι να μην εχεις κλεισει πχ το viber σε αυτο το νουμερο και να το παρει αλλος και να ενεργοποιησει viber και ξαφνικα να βλεπει ατομα να του στελνουν .kai to χειροτερο ειναι οτι εσυ αν εχεις χασει τον αριθμο και τον παρει αλλος δεν θα εχεις προσβαση να κλεισεις το viber. με email που εκανες register δεν ξερω αν παιζει. το ιδιο και αν ειναι ενεργοποιημενο σε αλλη συσκευη δεν ξερω αν θα σε αφησει να το κλεισεις χωρις να ερθει καποιο sms στο κινητο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα