Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδια 14/8 λήγει το συμβολαιο που έχω για το σταθερό με την vodafone στα 24,60 για 50αρα γραμμή και 360 λεπτα κινητα,

Η "προσφορά" που μου κανουν για το ιδιο προγραμμα ειναι αυξημένη κατα 2 ευρω στα 26,60 ή 29,60 για 100αρα.

*στην εκπτωση εχουν βαλει και το οτι εχω καρτοπρογραμμα στο κινητο

Το ερώτημα ειναι εαν αξιζει να πιεσω για κατι καλυτερο  ή να μείνω χωρίς συμβόλαιο  παροτι μου λενε οτι ανα πασα στιγμη μπορει να μου αυξησουν την χρεωση?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή είναι η νορμαλ που προσφέρουν. Καλύτερη τιμή χωρίς αίτημα φορητότητας δύσκολα θα πάρεις..

Καλύτερη σαν προσφορά είχε η Wind που έδινε την 100ρα κάτω από 30/μήνα χωρις έξτρα εκπτώσεις αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Σε κάθε περίπτωση,  τυχαίνει συχνά όλοι οι πάροχοι να έχουν περΊπου τις ίδιες παροχές με την ίδια τιμή!!

Επεξ/σία από Thatsall
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτα , αν η γραμμη ιντερνετ που εχεις δουλευει χωρις προβληματα , χτυπα την 100αρα στα 29.60. Εκει γυρω παιζουν ολοι οι παροχοι αυτες τις μερες. Δεν μιλαμε για χαμηλοτερες τιμες που μπορει να πετυχει καποιος με ειδικες συμφωνιες υπο ειδικες συνθηκες.

Επισης σημασια εχει αν τα λεπτα κινητου , σου επαρκουν ή οχι. Αν σου επαρκουν , οπως ειπα χτυπα την 100αρα. Αν οχι , παζαρεψε το.
Για την ιστορια , εγω εχω 100αρα nova + απεριοριστα κινητα στα 30.90ευρω/μηνα και αυτη η τιμη αφου επρηξα @@ μιας και δεν μου κανανε καλη τιμη επειδη δεν ειχα "δεσμευση"  μαζι τους ως παλιος πελατης. Ο ΟΤΕ νομιζω παιζει στα 35ευρω/μηνα περιπου. 

Με λιγα λογια οι τιμες καπου εκει κυμαινονται. Αν εισαι ευχαριστημενος με τον παροχο κανε νεο συμβολαιο για 50 ή 100 , αν οχι πηγαινε σε αλλον.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2021 στις 6:34 ΜΜ, mphxths είπε

Κοιτα , αν η γραμμη ιντερνετ που εχεις δουλευει χωρις προβληματα , χτυπα την 100αρα στα 29.60. Εκει γυρω παιζουν ολοι οι παροχοι αυτες τις μερες. Δεν μιλαμε για χαμηλοτερες τιμες που μπορει να πετυχει καποιος με ειδικες συμφωνιες υπο ειδικες συνθηκες.

Επισης σημασια εχει αν τα λεπτα κινητου , σου επαρκουν ή οχι. Αν σου επαρκουν , οπως ειπα χτυπα την 100αρα. Αν οχι , παζαρεψε το.
Για την ιστορια , εγω εχω 100αρα nova + απεριοριστα κινητα στα 30.90ευρω/μηνα και αυτη η τιμη αφου επρηξα @@ μιας και δεν μου κανανε καλη τιμη επειδη δεν ειχα "δεσμευση"  μαζι τους ως παλιος πελατης. Ο ΟΤΕ νομιζω παιζει στα 35ευρω/μηνα περιπου. 

Με λιγα λογια οι τιμες καπου εκει κυμαινονται. Αν εισαι ευχαριστημενος με τον παροχο κανε νεο συμβολαιο για 50 ή 100 , αν οχι πηγαινε σε αλλον.

φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση η απορια μου ειναι πως μπορω να το παζαρεψω και να πιεσω απο την στιγμη που με εχουν φακελωσει την προσφορα και συνεχεια μου λενε αυτη ειναι η προσφορα δεν μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο?

υπαρχει καποιος τροπος τρικ πχ το αιτημα φορητοτητας που λεει ενας φιλος απο πανω τι ειναι ακριβως? 

Επίσης πρακτικα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω προσφερει η 100αρα σε σχεση με την 50αρα οταν ειμαστε 2 ατομα στο σπιτι που δεν κατεβαζουμε συχνα torrrent και όταν βλεπουμε πχ netflix βλεπουμε μαζι?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MySql είπε

φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση η απορια μου ειναι πως μπορω να το παζαρεψω και να πιεσω απο την στιγμη που με εχουν φακελωσει την προσφορα και συνεχεια μου λενε αυτη ειναι η προσφορα δεν μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο?

υπαρχει καποιος τροπος τρικ πχ το αιτημα φορητοτητας που λεει ενας φιλος απο πανω τι ειναι ακριβως? 

Επίσης πρακτικα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω προσφερει η 100αρα σε σχεση με την 50αρα οταν ειμαστε 2 ατομα στο σπιτι που δεν κατεβαζουμε συχνα torrrent και όταν βλεπουμε πχ netflix βλεπουμε μαζι?

Για το 1ο που ρωτας δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν ξερω τι πολιτικες εχουν εκει στις εταιριες και τι ειναι αυτο που μπορει να τους πιεσει. Παντως οπως σου εγραψα , οι τιμες καπου εκει κυμαινονται σε ολους τους παροχους. Δεν ξερω αν εχει νοημα να τους πιεσεις παραπανω.

Απο την αλλη για το τι παραπανω προσφερει η 100αρα σε σχεση με την 50αρα... Δεν ξερω :) Σιγουρα παραπανω upload. Αν σου χρειαζεται ή οχι , εσυ ξερεις καλυτερα. Εγω πηγα απο adsl 24 σε 100αρα οποτε για μενα , ναι , ηταν μεγαλο το αλμα. 
Ομως αν μιλαμε για διαφορα 2-3 ευρω , βαζεις 100αρα να υπαρχει και ας μην την εκμεταλλευεσαι στο επαρκο. Δεν ξερεις ποτε πως αλλαζουν οι αναγκες και οταν θα πας στο μελλον να βαλεις μπορει να εχει αλλες τιμες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...