georgiouu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Θέλω προτάσεις για μαγαζιά που πουλάνε εξαρτήματα υπολογιστών τους συναρμολογουν συνδυάζοντας και εξαρτήματα δικά σου και στον δίνουν έτοιμο υπολογιστή Επίσης κάποιες προτάσεις γενικές κατευθύνσεις περί του τι να επιλέξω.οι απαιτήσεις μου είναι να είναι συμβατός με windows 11,απλό browsing *εντός Αττικής
georgiouu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 6/8/2021 στις 10:10 ΜΜ, triplex1 είπε Περιμενε τον Νικολα να σε ενημερωσει. Μπήκε ένας Nicol us στο άλλο θέμα που είχα ανοίξει,όχι δεν ενημέρωσε δεν απάντησε τίποτα σχετικό με ότι ρώτησα.αλλα ντι άλλων λες και τον ρώτησα την γνώμη του αν είχα ανοίξει και άλλο ίδιο θέμα και τελικά μάλλον έκανε αναφορά και κλειδώθηκε το θεμα
triplex1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, georgiouu είπε Μπήκε ένας Nicol us στο άλλο θέμα που είχα ανοίξει,όχι δεν ενημέρωσε δεν απάντησε τίποτα σχετικό με ότι ρώτησα.αλλα ντι άλλων λες και τον ρώτησα την γνώμη του αν είχα ανοίξει και άλλο ίδιο θέμα και τελικά μάλλον έκανε αναφορά και κλειδώθηκε το θεμα Ε αδερφε και συ , μπες στο σκρουτζ , κοιτα τα μαγαζια cosmodata , foxstore κλπ και παρε τηλεφωνο , τι να πουμε και πολλοι αλλοι που δεν ειμαστε εκει , ενα σωρο μαγαζια εχετε Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από triplex1 2
georgiouu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Απαντάω εδώ στον νικολα "Δεν γνωρίζω αν στα μεγάλα καταστήματα που κάνουν συναρμολογηση υπάρχει η δυνατότητα να συνθέσουν με δικά σου πράγματα " Δεν ρώτησα για τα μεγάλα καταστήματα και αν δεν γνωρίζεις κάτι μην απαντάς καθόλου δεν ρώτησα προσωπικά εσενα
triplex1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, georgiouu είπε Απαντάω εδώ στον νικολα "Δεν γνωρίζω αν στα μεγάλα καταστήματα που κάνουν συναρμολογηση υπάρχει η δυνατότητα να συνθέσουν με δικά σου πράγματα " Δεν ρώτησα για τα μεγάλα καταστήματα και αν δεν γνωρίζεις κάτι μην απαντάς καθόλου δεν ρώτησα προσωπικά εσενα Δικο σου ειναι το Site ή ειπαμε κατι και θιχτηκες ; Περιμενε τον Νικολα , δεν θα τραβηξω κανενα ζορι μαζι σου μη στεναχωριεσαι. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από triplex1 1
georgiouu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 "Επόμενη λύση να σου στήσει το μηχάνημα τεχνικός.θα κοστίσει λίγο παραπανω" Μα εξαρχής αυτό είπα να το στήσει το κατάστημα γιατί επαναλάμβανεις σαν συμβουλή κάτι που έχω δηλώσει εξαρχής ότι αυτό θα κάνω...και ρώτησα κιόλας τεχνικό 30 ευρώ το πολύ θέλουν σιγά τα λεφτά παραπάνω...έχω την εντύπωση ότι πετάγεσαι να κάνεις τον εξυπνο
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2021 στις 6:14 ΜΜ, georgiouu είπε πουλάνε εξαρτήματα υπολογιστών τους συναρμολογουν συνδυάζοντας και εξαρτήματα δικά σου Έχετε σχεδιάσει τι κομμάτια θα βάλετε στο σύστημα; Όταν λέτε "συνδυάζοντας εξαρτήματα δικά σου", εννοείτε να τους πάτε για παράδειγμα να τοποθετήσουν στη σύνθεση που θα φτιάξετε τον παλιό σας δίσκο; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
georgiouu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχετε σχεδιάσει τι κομμάτια θα βάλετε στο σύστημα; Όταν λέτε "συνδυάζοντας εξαρτήματα δικά σου", εννοείτε να τους πάτε για παράδειγμα να τοποθετήσουν στη σύνθεση που θα φτιάξετε τον παλιό σας δίσκο; Έχω ssd 250 και τροφοδοτικό.για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις.θα προτιμούσα επεξεργαστή ryzen .η μητρική κάποια καλή μάρκα σε αξιοπιστία και με δυνατότητες να αναβαθμιστεί αργότερα με καλύτερο επεξεργαστή κτλ Επίσης να δέχεται τα 11 χρηση για σερφαρισμα κυρίως ποτέ παιχνιδια και το μπάτζετ κάτι ανάλογο της χρησης
duffyduck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξεργαστης https://www.skroutz.gr/s/27738114/Intel-Core-i3-10105-3-7GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί.html Μητρικη https://www.skroutz.gr/s/27355414/Asrock-B560-Pro4-Motherboard-ATX-με-Intel-1200-Socket.html Μνημη https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-Ripjaws-V-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GVKB.html SSD, τροφοδοτικό έχεις. Διάλεξε κάποιο κουτί από το μαγαζί που θα επιλέξεις να κάνεις την αναβάθμιση. Πάρε τηλ και συνεννοήσου με το μαγαζί. Τα περισσότερα δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν hardware που έχεις ήδη, αφού τα περισσότερα αναλαμβάνουν αναβαθμίσεις παλιών υπολογιστών. Είναι δυνατόν να διώξουν πελάτη? (πολύ σπάνια ναι) Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από duffyduck 1
Boubis1411 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Να ρωτήσω και εγώ μην ανοίγω θέμα... Για γενική χρήση που να βγάλει 8-10 χρόνια όπως ο i3 2100 μου τι λέτε; I3 H i5;
nickol-us Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Να ρωτήσω και εγώ μην ανοίγω θέμα... Για γενική χρήση που να βγάλει 8-10 χρόνια όπως ο i3 2100 μου τι λέτε; I3 H i5; Πολλά τα χρόνια που ζητάς και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί, σαφώς προτιμότερος ο i5. Μιλάμε για διάφορα 30-50ευρω, ανάλογα διαθεσιμότητας, όπου στο βάθος χρόνου που ζητάς είναι μηδαμινή. 1
Boubis1411 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πολλά τα χρόνια που ζητάς και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί, σαφώς προτιμότερος ο i5. Μιλάμε για διάφορα 30-50ευρω, ανάλογα διαθεσιμότητας, όπου στο βάθος χρόνου που ζητάς είναι μηδαμινή. Οκ ναι... Τόσο μου κρατάνε τα συστήματα φίλε. 1
Kthulhou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2021 στις 11:25 ΜΜ, georgiouu είπε Έχω ssd 250 και τροφοδοτικό. 99% των καταστημάτων θα στο κάνουν, αν πάρεις τα υπόλοιπα από εκεί (υπόλοιπα = κουτί, μητρική, επεξεργαστή ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΑ αφού θες απλά πράγματα) κ ίσως πληκτρολόγιο, ποτίκι, οθόνη, ίσως και windows ? ΑΝ λέω ΑΝ όμως θες backup από αρχεία μέσα στον 250αρι, θα χρεώσουν. Αν τους πεις, τον συνδέετε, τον βιδώνετε και μη σας νοιάζει αν κ τι έχει μέσα, τότε οκ. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα