alset Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω κάποια σενάρια για ταινίες μικρού μήκους και ενδιαφέρομαι να τις γυρίσω. Έχω τις σκηνές στο χαρτί, αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι τα βήματα και η διαδικασία. Πού μπορώ να βρω μικρό συνεργείο με εξοπλισμό, καλούς ηθοποιούς, διευθυντή φωτογραφίας για να με κατευθεύνει με τους φωτισμούς και τα σχετικά. Ξέρει κανείς πού μπορώ να ψάξω για να ενημερωθώ για αυτά που χρειάζονται για το γύρισμα μιας ταινίας μικρού μήκους και για τις τιμές: συνεργείο, επαγγελματίες ηθοποιοί κλπ.; Μένω Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από alset προσθήκη τοποθεσίας μου, typos
Jos3ph Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Για διαφήμιση 3 λεπτών οι τιμές σε εταιρίες παραγωγής ξεκινάνε από τις 10.000 ευρώ. Αν υπάρχει το χρήμα , όλα γίνονται. Αλλιώς με φοιτητές και με ΜΟΔΙΠ - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης | e-Οδηγός Σπουδών (auth.gr) όπως γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Ειναι τρομερα μεγαλο το κοστος, ακομα και αν δεχτουν ολοι να δουλεψουν τσαμπα.Μονο ο εξοπλισμος κοστιζει παρα πολυ ακομα και για απλη ενοικιαση. Δοκιμασε να βρεις φοιτητες στο παδα στο τμημα φωτογραφιας ( εκει σπουδαζω τωρα) γενικα ψαχνονται για πτυχιακες και γενικα εργασιες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα