Chris2335 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για κάποια σκουτερακια όσα ξέρετε θα βοηθήσουν. Πρώτο μηχανακι έλεγα να πάρω μεταχειρισμένο αλλά μετά λέω γιατί να μην πάρω κουτα να ξέρω και τι μου γίνεται. Το μπάτζετ είναι στα 2500 πρώτη επιλογή ήταν honda sh αλλά απλησίαστο όπως και το medley που πάνε στα 4000 και 3300 αντίστοιχα.. οπότε μετά σκεφτόμουν liberty 150s που έχει 2500, sym symphony st 200 που είναι στα 2.700, kymco people-s και kymco agility 200 αν και αυτό δεν με πείθει τόσο.. άκουσα καλά λόγια βέβαια και για το 125 το sym symphony το υδροψυκτο ότι σε γκάζι κι αυτα είναι σαν 200αρι αλλά δεν έχω γνώση πάνω σε αυτά...εγώ κυριως για μέσα στην πόλη το θέλω αλλά που και που να κάνω καμιά εξόρμηση εκτός Αθηνών με το σκουτερακι.. όσοι μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας από δικές σας εμπειρίες στα συγκεκριμένα η γενικά την γνώμη σας από αυτά που έχετε ακούσει θα βοηθούσε πολύ... ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Mpalzas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Στις 6/8/2021 στις 5:33 ΜΜ, Chris2335 είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για κάποια σκουτερακια όσα ξέρετε θα βοηθήσουν. Πρώτο μηχανακι έλεγα να πάρω μεταχειρισμένο αλλά μετά λέω γιατί να μην πάρω κουτα να ξέρω και τι μου γίνεται. Το μπάτζετ είναι στα 2500 πρώτη επιλογή ήταν honda sh αλλά απλησίαστο όπως και το medley που πάνε στα 4000 και 3300 αντίστοιχα.. οπότε μετά σκεφτόμουν liberty 150s που έχει 2500, sym symphony st 200 που είναι στα 2.700, kymco people-s και kymco agility 200 αν και αυτό δεν με πείθει τόσο.. άκουσα καλά λόγια βέβαια και για το 125 το sym symphony το υδροψυκτο ότι σε γκάζι κι αυτα είναι σαν 200αρι αλλά δεν έχω γνώση πάνω σε αυτά...εγώ κυριως για μέσα στην πόλη το θέλω αλλά που και που να κάνω καμιά εξόρμηση εκτός Αθηνών με το σκουτερακι.. όσοι μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας από δικές σας εμπειρίες στα συγκεκριμένα η γενικά την γνώμη σας από αυτά που έχετε ακούσει θα βοηθούσε πολύ... ευχαριστώ εκ τον προτέρων Θα σου πω ότι γνωρίζω από προσωπική εμπειρία είχα sym symphony το euro 4 ως φθηνό έχει κάποιες αδυναμίες ως προς την κατασκευή τα πλαστικά του είναι πολύ φθηνά και τρίζουν οι αναρτήσεις του κοπανάνε και νιώθεις τις ανωμαλίες του δρόμου .Τα θετικά είναι ότι έχει φθηνά ανταλλακτικά και καλή θέση οδήγησης και ο κινητήρας του καλός . Τώρα για Liberty έχω οδηγήσει το 125 του 20 ήταν αρκετά νευρικός και πιο σπίρτοζικο λόγω κοντής μετάδοσης γενικά ανώτερης ποιότητας με symphony (πλαστικά ποιότητα κύλισης ) επίσης έχει λίγο σκληρές αναρτήσεις αλλά άνετες . Πάντα σε σύγκριση με το symphony του 2020 . Επίσης το 125 τερματίζει στα 110 είχε δει δεν ξέρω κανόνικα ποσό είναι αλλά το 150 θα είναι αρκετά πιο γρήγορο . Αυτά ελπίζω να σε Βοήθησα
Chris2335 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου βοήθησες αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα