Madlef86 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μόλις παρέλαβα ένα Ledger Nano X. Το σέταρα όλα κομπλέ. Το έχω αφήσει συνδεδεμένο πάνω από 5 ώρες αλλά με το που το βγάλω από το usb σβήνει με την μία. Πόση ώρα θέλει να φορτίσει, ξέρει κανείς; Επίσης δεν έχω βρει που μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας (άμα γίνεταιμ δεν ξέρω). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
shodan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Αν και δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή η 100 mAh μπαταρία του το πολύ σε καμία ώρα θα έπρεπε να έχει φορτίσει πλήρως. Όπως το περιγράφεις μάλλον έπεσες σε προβληματικό. Σύμφωνα με το manual για να τσεκάρεις το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας κρατάς πατημένα και τα δυο κουμπιά για να μπεις στο control center.
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Είναι πολλά που έχουν πρόβλημα με την φόρτιση, επέστρεψέ το.
ZELDA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 φίλε μου είναι προβληματικό , η τελευταιες παρτίδες έχουν θέμα
Madlef86 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Τελικά φορτίζει κανονικά απλά δεν θέλει φορτιστή κινητού . . ! Όταν είναι συνδεδεμένο με το pc (και λογικά και με κινητού αλλά με λίγα αμπερ) φορτίζει κανονικά! Ευτυχώς που ήταν αυτό γιατί μια μικρή ξενέρα θα την έτρωγα . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα