vasilio06 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 καλησπέρα σε όλους, μια γνώμη σχετικα με αγορα μεταχειρισμενου . ειμαι μεταξυ galaxy s7 και xiaomi mi9 lite . τα βρισκω στην ιδια τιμη περιπου 130 ε. Το s7 το ξερω καλα το αλλο καθολου. Τι θα προτεινατε; ευχαριστω εκ των προτερων!
koutsis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vasilio06 είπε καλησπέρα σε όλους, μια γνώμη σχετικα με αγορα μεταχειρισμενου . ειμαι μεταξυ galaxy s7 και xiaomi mi9 lite . τα βρισκω στην ιδια τιμη περιπου 130 ε. Το s7 το ξερω καλα το αλλο καθολου. Τι θα προτεινατε; ευχαριστω εκ των προτερων! Το s7 είναι αρχαίο μοντέλο. 5μιση χρόνων. Ούτε updates παίρνει ούτε τίποτα!
GATE123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, vasilio06 είπε καλησπέρα σε όλους, μια γνώμη σχετικα με αγορα μεταχειρισμενου . ειμαι μεταξυ galaxy s7 και xiaomi mi9 lite . τα βρισκω στην ιδια τιμη περιπου 130 ε. Το s7 το ξερω καλα το αλλο καθολου. Τι θα προτεινατε; ευχαριστω εκ των προτερων! Πάρε ένα καινούργιο με αυτά τα λεφτά. Ας πούμε ένα Realme 7i 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα