daredevil92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Είμαι αρκετά ξενερωμένος γιατί έδωσα κοντά 2.000 ευρώ και 3 χρόνια μετά έχω ένα μηχάνημα που αργοπεθαίνει 1. Το πληκτρολόγιο έχει τα κλασικά μικροθεματάκια κάποια δεν πατιούνται καλά, σκουπιδάκια κτλ. Ένα πλήκτρο πατιέται μόνο του. Σκεφτείται να γράφω έναν κωδικό ή να κάνω πληρωμές και να κοιτάω συνέχεια αν μπαίνουν γράμματα από μόνα τους 2. Η μπαταρία συνέχεια νομίζει ότι φορτίζει. Βγάζει το σήμα της πρίζας (αυτό που βγάζει όταν είναι συνδεδεμένο αλλά δεν φορτίζει). Όταν βάζω το καλώδιο όμως μετά από λίγο γίνεται κεραυνός και φορτίζει. Έχω δοκιμάσει ρεσετ. 3. Υπερθερμάινεται και ακούω ανεμιστηράκι ακόμα και χωρίς να "τρέχω" κάτι βαρύ 4. Όταν αλλάζω γλώσσα δεν πιάνει το καπς λοκ πια το κάνει κεφαλαία.. Είναι εκτός εγγύσης και νομίζω ότι αν αλλάξω μπαταρία και πληκτρολόγιο (μαζί με το τατς μπαρ) θα μουρθει κανα 600ρι και δεν έχει νόημα. Τι να κάνω; Να πάρω ένα air από Σεπτέμβρη με δόσεις;
tarantino2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα φίλε, Σου προτείνω να μιλήσεις με επίσημο service Apple, δηλαδή την Infoquest ή την Document και να ρωτήσεις άν σε καλύπτει το πρόγραμμα αντικατάστασης πληκτρολογίου. Λογικά (με μία επιφύλαξη στο λέω), σε καλύπτει. Αυτά τα προγράμματα συνήθως ισχύουν και μετά την εγγύηση. Άν σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο, θα σου αλλάξουν αναγκαστικά και την μπαταρία και το touchpad. Πάνε μαζί και τα τρία αυτά ανταλλακτικά. Για την touchbar, δέν γνωρίζω άν γίνεται και σε αυτήν αντικατάσταση. Δέν ξέρω άν είναι και αυτή "κολλημένη ώς ανταλλακτικό" μαζί με τα υπόλοιπα. Μπορείς να ρωτήσεις όταν τους το πάς. Για το Caps Lock δέν μπορεί να γίνει κάτι, το έχουν κάνει να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο και δέν αλλάζει. Με ενοχλεί και εμένα όμως το έχω δεχθεί ώς έχει. *Το πληκτρολόγιο που θα σου βάλουν ώς αντικατάσταση θα είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό σε τεχνολογία, δηλαδή το γνωστό "σπαστικό" butterfly καθώς στο νεώτερου τύπου δέν θα χωρούσε να μπεί και θα έβρισκε στην οθόνη όταν θα το έκλεινες. 1
daredevil92 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2021 στις 2:04 ΜΜ, tarantino2004 είπε Καλησπέρα φίλε, Σου προτείνω να μιλήσεις με επίσημο service Apple, δηλαδή την Infoquest ή την Document και να ρωτήσεις άν σε καλύπτει το πρόγραμμα αντικατάστασης πληκτρολογίου. Λογικά (με μία επιφύλαξη στο λέω), σε καλύπτει. Αυτά τα προγράμματα συνήθως ισχύουν και μετά την εγγύηση. Άν σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο, θα σου αλλάξουν αναγκαστικά και την μπαταρία και το touchpad. Πάνε μαζί και τα τρία αυτά ανταλλακτικά. Για την touchbar, δέν γνωρίζω άν γίνεται και σε αυτήν αντικατάσταση. Δέν ξέρω άν είναι και αυτή "κολλημένη ώς ανταλλακτικό" μαζί με τα υπόλοιπα. Μπορείς να ρωτήσεις όταν τους το πάς. Για το Caps Lock δέν μπορεί να γίνει κάτι, το έχουν κάνει να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο και δέν αλλάζει. Με ενοχλεί και εμένα όμως το έχω δεχθεί ώς έχει. *Το πληκτρολόγιο που θα σου βάλουν ώς αντικατάσταση θα είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό σε τεχνολογία, δηλαδή το γνωστό "σπαστικό" butterfly καθώς στο νεώτερου τύπου δέν θα χωρούσε να μπεί και θα έβρισκε στην οθόνη όταν θα το έκλεινες. Δε δικαιούμαι αντικατάσταση και κάνει κάπου 250ευρώ το καινούριο. Όμως επειδή ξεφόρτισε χτες το μακ η μπαταρία έφτιαξε, η υπερθέρμανση σταμάτησε και το ανεμιστηράκι οπότε μπορώ να πω ότι την παλεύω πολύ περισσότερο. 3 πλήκτρα έχουν βασικά θέμα το space, το Ν και η παύλα (έχει σπάσει αυτό). Το caps lock έφτιαξε ευτυχώς. και να προσθέσω ότι επειδή λόγω δουλειάς χρησιμοποιώάπειρα τον υπολογιστή.. επιτέλους σταμάτησα να νιώθω ότι και τα 2 χέρια μου καίγονται όπου ακουμπάνε το μέταλλο. 2 μήνες με βασάνιζε Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από daredevil92
liospi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, daredevil92 είπε Δε δικαιούμαι αντικατάσταση και κάνει κάπου 250ευρώ το καινούριο. Όμως επειδή ξεφόρτισε χτες το μακ η μπαταρία έφτιαξε, η υπερθέρμανση σταμάτησε και το ανεμιστηράκι οπότε μπορώ να πω ότι την παλεύω πολύ περισσότερο. 3 πλήκτρα έχουν βασικά θέμα το space, το Ν και η παύλα (έχει σπάσει αυτό). Το caps lock έφτιαξε ευτυχώς. και να προσθέσω ότι επειδή λόγω δουλειάς χρησιμοποιώάπειρα τον υπολογιστή.. επιτέλους σταμάτησα να νιώθω ότι και τα 2 χέρια μου καίγονται όπου ακουμπάνε το μέταλλο. 2 μήνες με βασάνιζε Δικαιούσαι γιατί το έχεις λιγότερο από 4 χρόνια https://www.document.gr/προγράμματα-επέκτασης-εγγύησης-επισκευών/72-πρόγραμμα-δωρεάν-αντικατάστασης-πληκτρολογίου_macbook-pro_macbook-air 1
daredevil92 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, liospi είπε Δικαιούσαι γιατί το έχεις λιγότερο από 4 χρόνια Τότε θα στείλω σε επίσημο αντιπρόσωπο. Πάντως το θεωρώ απίθανο να μου το αλλάξουν. Όλο ακούω ιστορίες ότι στο βγάζουν πως εσύ φταις. Ότι είναι γεμάτο σκουπιδάκια από κάτω ας πουμε δε θα σου πουν ότι εσύ δεν πρόσεχες;
liospi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, daredevil92 είπε Τότε θα στείλω σε επίσημο αντιπρόσωπο. Πάντως το θεωρώ απίθανο να μου το αλλάξουν. Όλο ακούω ιστορίες ότι στο βγάζουν πως εσύ φταις. Ότι είναι γεμάτο σκουπιδάκια από κάτω ας πουμε δε θα σου πουν ότι εσύ δεν πρόσεχες; από δική μου εμπειρία δεν είχα κανένα θέμα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 7/8/2021 στις 8:29 ΜΜ, daredevil92 είπε Πάντως το θεωρώ απίθανο να μου το αλλάξουν. Όλο ακούω ιστορίες ότι στο βγάζουν πως εσύ φταις. Τι ηττοπάθεια είναι αυτή;;; Έχει βουίξει ο τόπος ότι ειναι προβληματικά τα πληκτρολόγια. Γιαυτό άλλωστε αναγκάστηκε η Apple να κάνει ανάκληση (που δεν κάνει τόσο εύκολα). Αν ο επίσημος αντιπρόσωπος σου κάνει νερά, μίλα απευθείας με Apple, θα σου ανοίξουν αυτοί service ticket.
daredevil92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2021 στις 7:38 ΜΜ, natural_sgf είπε Τι ηττοπάθεια είναι αυτή;;; Έχει βουίξει ο τόπος ότι ειναι προβληματικά τα πληκτρολόγια. Γιαυτό άλλωστε αναγκάστηκε η Apple να κάνει ανάκληση (που δεν κάνει τόσο εύκολα). Αν ο επίσημος αντιπρόσωπος σου κάνει νερά, μίλα απευθείας με Apple, θα σου ανοίξουν αυτοί service ticket. Θα σου πω γιατί. Ένα πλήκτρο απλά ξεκόλλησε και δεν μπορούσα με τπτ να το φτιάξω και το κόλλησα με μια σταγόνα κόλλα για να μη φαίνεται άσχημο. Το space επίσης μαλακίζεται προσπάθησα να το καθαρίσω αλλά και πάλι κάθεται περίεργα. Τέλος, 2 πλήκτρα απλά ξέβαψαν. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μου το καλύψουν. Μόλις έστειλα mail. Θα μου πουν όχι, θα πω πόσο κάνει το καινούριο και θα μου πουν 500 ξερω γω και θα τελειώσει εκεί η κουβέντα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από daredevil92
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, daredevil92 είπε Θα σου πω γιατί. Ένα πλήκτρο απλά ξεκόλλησε και δεν μπορούσα με τπτ να το φτιάξω και το κόλλησα με μια σταγόνα κόλλα για να μη φαίνεται άσχημο. Το space επίσης μαλακίζεται προσπάθησα να το καθαρίσω αλλά και πάλι κάθεται περίεργα. Τέλος, 2 πλήκτρα απλά ξέβαψαν. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μου το καλύψουν. So? Δηλαδή μετά από 3-4 χρόνια πρέπει να είναι του κουτιού το πληκτρολόγιο; Θα πεις ότι σε ταλαιπωρεί σχεδόν από day one. Ό,τι έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα δηλαδή... Recall είναι.
daredevil92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, natural_sgf είπε So? Δηλαδή μετά από 3-4 χρόνια πρέπει να είναι του κουτιού το πληκτρολόγιο; Θα πεις ότι σε ταλαιπωρεί σχεδόν από day one. Ό,τι έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα δηλαδή... Recall είναι. εγώ θα τα πω αυτά, αυτοί στα τέτοια τους.. ανν απαντήσουν στο μειλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα