Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;; γιατί κάποιος να κάνει συνδρομή Spotify είτε νόμιμη είτε όχι..  Ενώ υπάρχει το YouTube είτε με συνδρομή είτε παράνομο  κ μπορείς να ακούσεις όποιο τραγούδι σου σκάει να ακούσεις;;   έχει τόσο καλύτερη ποιότητα ήχου; δεν χρειάζεται καθόλου δεδομένα;;  απλά γράψτε μου τα θετικά γιατί δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει αυτή η εφαρμογή! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν είναι να ακούω διαφημίσεις ανάμεσα από τα τραγούδια υπάρχει και το ραδιόφωνο.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;; γιατί κάποιος να κάνει συνδρομή Spotify είτε νόμιμη είτε όχι..  Ενώ υπάρχει το YouTube είτε με συνδρομή είτε παράνομο  κ μπορείς να ακούσεις όποιο τραγούδι σου σκάει να ακούσεις;;   έχει τόσο καλύτερη ποιότητα ήχου; δεν χρειάζεται καθόλου δεδομένα;;  απλά γράψτε μου τα θετικά γιατί δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει αυτή η εφαρμογή! 

Εσύ ψήνεις καφέ στο μεγάλο μάτι της κουζίνας;

Κάθε εφαρμογή έχει το σκοπό της.

Ναι, μπορείς να ακούσεις μουσική κι απ'το yt, αλλά δεν είναι ίδια η εμπειρία.

Πες πως είσαι στο αυτοκίνητο. Θα κάθεσαι να φορτώνεις βιντεάκια;

Και playlist πως θα ακούσεις; Μόνο τις έτοιμες του yt.

Στο spotify μπορείς να δημιουργήσεις όσες εσύ θέλεις, έχει καθαρά μουσική βιβλιοθήκη, δεν έχει 1002 άλλες μλκίες.

Και η ποιότητα είναι mp3, αλλά αν θέλεις lossless, υπάρχει και το tidal.

Δημοσ.

Εχω Spotify χρόνια. Αλλες φορές premium κι άλλες δωρεάν και ακούω αρκετές ώρες την ημέρα.

Στο PC, που ακουω εγω σχεδον αποκλειστικά, δεν υπαρχουν περιορισμοί στην επιλογή των τραγουδιών.

Και όταν λέμε διαφημίσεις, είναι κάθε 4-5 τραγούδια περίπου και κατά 99% αναφέρονται στο να γίνεις Premium. (30" δεύτερα διάρκεια)

Αυτή την στιγμή είμαι με Premium. Ειχε μια προσφορά στις αρχές του καλοκαιριού: 3 μήνες στην τιμή του ενός.

(Και δεν είναι η 1η φορά που κάνουν κάτι τέτοιο.) The Best of RadioDayz

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kristi_nuho1 είπε

1 η 10 ευρώ? 

1€ αλλά με διαφημίσεις.

Η συνδρομή η κανονική είναι κάτω από 10€ εξάλλου, πως θα ήταν δυνατόν να προσφέρουν limited συνδρομή που θα είναι ακριβότερη απ'την κανονική συνδρομή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, polaki είπε

Θα μπορούσες να μας πεις λοιπόν μία καλύτερη υπηρεσία? Ή απλά γράφεις για να γράψεις?

Δεν χρειάζεται άλλη υπηρεσία. Θα μπορούσε το Spotify  να ρίξει την τιμή της premium συνδρομής κατά ένα εύλογο ποσοστό και παράλληλα θα αυξήθει και το user base των premium συνδρομών. Δεν είμαι από τους λίγους που θεωρεί τσιμπημένη την τιμή. Αυτό με τις διαφημίσεις που πληρώνεις κιόλας είναι ότι ναναι κατά την άποψη μου και για αυτό αναφέρω το παράδειγμα στο αρχικό μου σχόλιο.Τώρα οι αλλες  εξυπνάδες προσωπικής κατεύθυνσης που γράφεις  και καλά «για μου την πεις» δεν χρειάζονται. Δεν σε ξέρω και από χθες μεγάλε ούτε θα ρωτήσω τον κάθε τυχαρπαστο τι να γράψω!  Άντε γρήγορα  στα τρένα  και στην λίστα αγνόησης!

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, George Mav είπε

Εγώ έχω το φοιτητικό πρόγραμμα Spotify μετά από έναν χρόνο Apple Music. Και τα δυο είναι αρκετά καλά. Όμως γύρισα στο Spotify γιατί έχει καλύτερες playlist και προτάσεις σε αντίθεση με το Apple Music. Δεν ξέρω αν αυτή η συνδρομή θα φέρει περισσότερους συνδρομητές αλλά είναι μια καλή κίνηση.

Εγώ δοκίμασα το Music και για κάποιο λόγο δεν με έπεισε. Ενώ είμαι Apple power user, δεν κατάφερα να το χρησιμοποιώ όπως ήθελα. 

Δημοσ.

Έχω spotify premium εδώ και 3 χρόνια περίπου. Για τη δουλειά είναι ότι πρέπει. Τα suggestions που σου δίνει στα τραγούδια είναι πολύ ανώτερα απ' ότι το youtube. Και εάν έχεις συνδέσει τον λογαριασμό σου σε social (εγώ δεν το έχω κάνει) μπορεί να σου δώσει suggestions που έχουν αρέσει σε φίλους σου και "πιστεύει" ότι αρέσουν σε εσένα. Επίσης με βολεύει που έχω όλα τα podcasts μαζεμένα σε ένα σημείο. Να είστε σίγουροι πως όσοι το χρησιμοποιούν, ξέρουν πολύ καλά γιατί το πληρώνουν. Και στο φινάλε είναι 6 ευρώ το μήνα (3 αν το βάλεις με την προσφορά που τρέχει κάθε λίγο) ούτε ένας καφές...

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μας πεις λοιπόν μία καλύτερη υπηρεσία? Ή απλά γράφεις για να γράψεις?

13 λεπτά πριν, nekrik είπε

Τώρα οι αλλες  εξυπνάδες προσωπικής κατεύθυνσης που γράφεις  και καλά «για μου την πεις» δεν χρειάζονται. Δεν σε ξέρω και από χθες μεγάλε ούτε θα ρωτήσω τον κάθε τυχαρπαστο τι να γράψω!  Άντε γρήγορα  στα τρένα  και στην λίστα αγνόησης!

Θα ήθελα να είμαι μπροστά, ΑΝ λέω ΑΝ, τα λέγατε αυτά face to face.

Δημοσ.

Έχω το Spotify από τότε που το έδινε η cosmote με 5 ευρώ στο what's up μέχρι που το σταμάτησε . Πρώτη φορά premium δλδ πριν 10 χρόνια . 

Το μόνο σπαστικό τόσα χρόνια είναι ότι όταν ανοίγεις την εφαρμογή πρέπει οπωσδήποτε να ξανακατεβασει τις ήδη downloaded playlist ραδιοφώνου ( από κάποιοι τραγούδι ) καθώς και οι ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΕς αργοποριες για την έναρξη αναπαραγωγής κάποιου κομματιού ( αν έχει ώρες να ανοίξει κάνει στην αρχή έλεγχο της συνδρομής μη τυχόν και την έκοψες ) με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει φορές που χρειάστηκε και 3 λεπτά αναμονής για να ξεκινήσει να παίζει . 

Δημοσ.

Έβαλα Spotify πριν 8 χρόνια όταν το είχε η Cosmote για promo, αρχικά χωρίς καν να σε χρεώνει τα data του.. αλλάζοντας σε Voda λόγω μετακόμισης (δεν έπιανε η Cosmo), πήγα σε Napster όπου έμεινα ούτε χρόνο (για τα μπάζα απλά). Δοκίμασα και το Apple Music, το οποίο έτρεχα παράλληλα με το Spotify. 

Ξέρω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν το τί κάνω εγώ, αλλά πραγματικά δεν έχει υπάρξει άλλη συνδρομητική υπηρεσία που να έχει βγάλει τόσο πολύ τα λεφτά της όσο το Spotify. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί ορισμένοι είστε αρνητικοί. Δεν λέω αυτούς που δεν το χρειάζονται, σχολιάζω αυτούς που είναι αρνητικοί και κράζουν. 

όπως είπε και ο παραπάνω, δεν αξίζει να ασχολείσαι με αστειότητες. Όσο μπορείς να το χαρείς οκ καλό είναι, μέχρι εκεί.

Αλλά μη συγκρίνουμε τις @#*(#@*( με τις βούρτσες. 

To spotify είναι αρκετά καλό σε θέμα UI, αρκετά καλή συνδεσιμότητα μεταξύ συσκευών, και ο αλγόριθμος που προτείνει τραγούδια είναι άψογος. Αλλά...πλέον χρησιμοποιώ tidal λόγω καλύτερης ποιότητας στη μουσική. Πάσχει σε όλα τα υπόλοιπα αλλά χαλάλι

5 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Ναι η ποιότητα του youtube είναι πάτος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, S2Katana είπε

Εγώ δοκίμασα το Music και για κάποιο λόγο δεν με έπεισε. Ενώ είμαι Apple power user, δεν κατάφερα να το χρησιμοποιώ όπως ήθελα. 

Εγώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά από τη διαχείρηση των κατευνασμένων τραγουδιών, κάτι που το Spotify δεν κανει αρκετά καλά. Και εγώ είμαι χωμένος στο apple ecosystem αλλά το Spotify είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου, ειδικά σε ότι αφορά προτάσεις σε τραγούδια και playlist.

Δημοσ.

Τυχαίνει να ασχολούμαι χρόνια με την μουσική παραγωγή και τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας γενικότερα επομένως θα γράψω κάποια πράγματα για όποιον ενδιαφέρεται.

Καταρχάς αυτοί που θεωρείται οτι η μουσική πρέπει να είναι για κάποιο λόγω τζάμπα και να την καταναλώνεται χωρίς κανένα αντίτιμο είστε λάθος και παράλογοι. Να σας ενημερώσω οτι εκτός των θετικών που έχει φέρει το Internet ένα από τα πολύ σημαντικά αρνητικά είναι η καταστροφή της μουσικής βιομηχανίας και κυρίως των καλλιτεχνών που χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχει μουσική να ακούτε. Η μουσική για να παραχθεί, να τελειοποιηθεί και να φτάσει στα αυτιά σας έχει πολύ κόπο και χρήμα απο τους εκάστοτε δημιουργούς. Οπως πληρώνεις για videogames, για ταινίες έτσι πρέπει να πληρώσεις και για την μουσική ώστε να μπορεί να συνεχίσει ο δημιουργός της να την παράγει. Δεν συζητάω για πειρατεία αυτό είναι διαφορετική συζήτηση.

Υπηρεσίες όπως το spotify είναι πλέον το μέλλον ξεκάθαρα (άσχετα αν και αυτες εκμεταλλεύονται και βγάζουν πολλά παραπάνω εις βάρος των δημιουργών). Τα ποσά που ζητάνε είναι λογικά αν σκεφτεί κανείς τον όγκο μουσικής που έχεις πρόσβαση. Παλιά για να πάρεις ένα CD με 10 τραγούδια θα σου κόστιζε απο 12 - 20 euro . Αν δεν θέλει κάποιος να πληρώνει για να ακούσει μουσική υπάρχει το Youtube που όμως δεν σου εγγυάται καμία ποιότητα και συνοχή. Τα περισσότερα uploads προέρχονται απο απλούς χρήστες οι οποίοι δεν έχουν τις γνώσεις σχετικά με το τι είναι καλής ποιότητας ψηφιακός ήχος και πως λειτουργούν οι διάφορες συμπιέσεις του ήχου.

Το Spotify στην δωρεάν του εκδοχή σου δίνει maximum MP3/AAC αναπαραγωγή στα 160 Kbps. Ποιότητα αρκετά χαμηλή για οποιονδήποτε τον ενδιαφέρει να ακούει σωστά μουσική.

Το Spotify στην premium του εκδοχή σου δίνει maximum MP3/AAC αναπαραγωγή 320 Kbps. H καλύτερη ποιότητα που μπορεί να μας δώσει ένα συμπιεσμένο αρχείο MP3. Αρκετά καλή ποιότητα για τους περισσότερους. Οχι καλό αν κάποιος έχει σπίτι του ένα σοβαρό ηχοσύστημα.

Το Tidal είναι απο τα λίγα που προσφέρουν ποιότητα CD με την premium εγγραφή.

Δεν γράφω άλλα γιατί μπορώ να γεμίσω σελίδες για το θέμα. Καλό θα ήταν απλά πριν γράφεται κάποιοι ασυναρτησίες και πριν θεωρήσετε τα πάντα δεδομένα και οτι δικαιούστε τα πάντα δωρεάν να ενημερώνεστε. Δεν είναι όλοι οι δημιουργοί εκατομμυριούχοι, αντιθέτως οι περισσότεροι πεινάνε για να παράγουν τέχνη και πολιτισμό.

• Like 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George Mav είπε

Εγώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά από τη διαχείρηση των κατευνασμένων τραγουδιών, κάτι που το Spotify δεν κανει αρκετά καλά. Και εγώ είμαι χωμένος στο apple ecosystem αλλά το Spotify είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου, ειδικά σε ότι αφορά προτάσεις σε τραγούδια και playlist.

Σωστά το λες. Δυσκολεύτηκα αρκετά με την playlist και τις προτάσεις παρόμοιων τίτλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...