trib Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Όλα τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18, θα μπορούν να παίζουν μία ώρα την ημέρα. Ο ρυθμιστικός πόλεμος της Κίνας εναντίον των τεχνολογικών κολοσσών δεν σταματά. Έπειτα το μέτωπο που άνοιξε το 2018, η κυβέρνηση προσθέτει τώρα νέους περιορισμούς στους εκδότες παιχνιδιών. Η Tencent είναι μία από τις πρώτες που θα έρθουν αντιμέτωπες με αυτούς τους νέους περιορισμούς αφού αναγκάστηκε να μειώσει περαιτέρω τον χρόνο παιχνιδιού στο Honor of Kings για άτομα ηλικίας κάτω των 18. Όλοι οι ανήλικοι θα μπορούν να παίξουν έως μία ώρα τις καθημερινές και έως δύο ώρες τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με το κρατικό μέσο ενημέρωσης South China Morning Post, οι κανόνες έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ. Προηγουμένως, ο χρόνος παιχνιδιού στην Κίνα περιορίζονταν στα 90 λεπτά την ημέρα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και έως τρεις ώρες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ως μέρος των ευρύτερων κανόνων που θεσπίστηκαν το 2019. Πρόσθετοι περιορισμοί απαγόρευσαν στους νεότερους παίκτες να παίζουν μεταξύ 10 το βράδυ και 8 το πρωί ενώ περιορίστηκε και το πόσα χρήματα μπορούν να ξοδέψουν σε επιπρόσθετο περιεχόμενο. Το Honor of Kings είναι ένα δημοφιλές multiplayer battle arena παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από την TiMi Studio Group, θυγατρική της Tencent, επίσης γνωστή για το Call of Duty: Mobile και το Pokemon Unite. Από τον Νοέμβριο, το Honor of Kings είχε 100 εκατομμύρια παίκτες. Όμως, η επιτυχία του έχει φέρει επίσης αυξημένο έλεγχο. Τον Ιούνιο, η Tencent βρέθηκε στο επίκεντρο μιας δίκης κατά την οποία κατηγορήθηκε ότι συμπεριέλαβε «ακατάλληλο περιεχόμενο» στο Honor of Kings, συμπεριλαμβανομένων χαρακτήρων με προκλητικά ρούχα ενώ αλλά και ιστορικές ανακρίβειες. Κρατικό μέσο της Κίνας περιέγραψε τα παιχνίδια ως «πνευματικό όπιο» και η τελευταία καταστολή των παιχνιδιών έρχεται υπό τον φόβο του εθιστικού χαρακτήρα τους. Μάλιστα, το ίδιο μέσο ενημέρωσης ανέφερε πως καμία βιομηχανία ή άθλημα δεν πρέπει να αναπτυχθεί εις βάρος της γενιάς μας. Η Κίνα αντιμετωπίζει επί του παρόντος ένα χάσμα γενεών κατά το οποίο βλέπει νεότερους σε ηλικία παίκτες να μην ενδιαφέρονται για τις πιέσεις που τους ασκούνται. Αυτό το γκρουπ νεότερων σε ηλικία το οποίο περιλαμβάνει πολλά άτομα από το λεγόμενο Gen Z, περιγράφεται στην Κίνα ως «tang, ping», δηλαδή άτομα τα οποία επιλέγουν να μην εργαστούν, να μην αγοράσουν σπίτι, να μην παντρευτούν αλλά και ούτε να κάνουν παιδιά. Βέβαια, η Κίνα αντί να αντιμετωπίσει αυτές τις κοινωνικές αλλαγές, επιλέγει να ρίξει τις ευθύνες στη βιομηχανία παιχνιδιών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
makis269 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Και να δουλεύουν 12 ώρες τουλάχιστον ............
I'm_busy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Νοιάζονται για τα παιδιά ναι, γι αυτό έβγαλαν και το pokemon unite (καθαρά θεωρητικά παιδικό παιχνίδι) με σύστημα pay to win σε ακραία μορφή. Όπου ten cent φύγετε μακριά! 1
peterako Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στο ποίο? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από peterako
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 H tencent είναι ένας από τους λόγους της κατρακύλας του gaming στα κινητά. In app purchases freemiun παιχνίδια pay to play και ένα σωρό αηδίες με έχουν κάνει να μην θέλω να αγοράσω τίποτα στο Android. Κάποτε επερνα πολλά παιχνίδια στο Android εποχές 2013 μέχρι 2017 που έβγαιναν ποιοτικά παιχνίδια χωρίς τέτοιες χαζομάρες. Αλλά ξέρω ότι οι μικρές ηλικίες αρέσκονται σε τέτοιες σαβούρες όπως και σε όλα τα πράγματα από τραγούδια μέχρι βίντεο στο YouTube η σαβούρες που παίζουν που ακούν που βλέπουν είναι η κατάντια της νέας γενιάς. 1
Cosmic79 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Στις 4/8/2021 στις 10:31 ΜΜ, trib είπε Κρατικό μέσο της Κίνας περιέγραψε τα παιχνίδια ως «πνευματικό όπιο» και η τελευταία καταστολή των παιχνιδιών έρχεται υπό τον φόβο του εθιστικού χαρακτήρα τους. Μάλιστα, το ίδιο μέσο ενημέρωσης ανέφερε πως καμία βιομηχανία ή άθλημα δεν πρέπει να αναπτυχθεί εις βάρος της γενιάς μας Δραματική περιγραφή αλλά αυτά λέει με πιο σοβαρό ύφος και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για το "gaming disorder". Ο ίδιος οργανισμός που έχει αποκλείσει την Ταιβάν και που άλλαξε το όνομα των στελεχών κορωνοιού σε Ελληνικά γράμματα γιατί όπως ξέρουμε όλοι ο κορωνοιός προήλθε απο την Ελλάδα. Ό,τι πεί το Kόμμα. Εθιστικά τα παιχνίδια, μακριά απο τα παιδιά μας! Καθόλου δεν νοιάζονται για τα παιδιά, απλά έχουν υπογεννητικότητα και τα υποκείμενά τους δεν παράγουν αρκετούς δούλους. Δυστυχώς η λογική δώσε μου τα δικαιώματά σου γιατί "think of the children" είναι διαδεδομένη και σε άλλες χώρες. 3 ώρες πριν, makis269 είπε Και να δουλεύουν 12 ώρες τουλάχιστον ............ Εθελοντικά πάντα.
Pokemon640 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, I'm_busy είπε Νοιάζονται για τα παιδιά ναι, γι αυτό έβγαλαν και το pokemon unite (καθαρά θεωρητικά παιδικό παιχνίδι) με σύστημα pay to win σε ακραία μορφή. Όπου ten cent φύγετε μακριά! Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πληρώσεις, όσους χαρακτήρες έχω και Items τα πήρα με 20-30 μάτς, τόσο απλά. Ούτε ευρώ δεν έδωσα για Unlock. Πήρα μεταγενέστερα την προσφορά των 22€ για να έχω καβάντζες in-game currency να και είχε X2. Άχρηστα να μου είναι, δεν το κόβω να τα χρησιμοποιώ απλά το έκανα για να στηρίξω το game καθώς μάρεσε.
snips Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Ο εθισμένος ειναι ο τελευταίος που θα πει ...ότι ειναι εθισμένος. Δεκάχρονα που δεν έχουν βγει στον ήλιο, υπερασπίζονται τα pixels τους. Τραγικό.
sotos2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πληρώσεις, όσους χαρακτήρες έχω και Items τα πήρα με 20-30 μάτς, τόσο απλά. Ούτε ευρώ δεν έδωσα για Unlock. Πήρα μεταγενέστερα την προσφορά των 22€ για να έχω καβάντζες in-game currency να και είχε X2. Άχρηστα να μου είναι, δεν το κόβω να τα χρησιμοποιώ απλά το έκανα για να στηρίξω το game καθώς μάρεσε. Δυστυχώς έτσι ξεκινάνε όλα και καταλήγουν να γίνονται pay to win . Η διαφορά σε κάθε παιχνίδι είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για να αλλάξουν μοντέλο λειτουργίας - χρέωσης . Αν πάει καλά θα αργήσει , υπάρχουν και παραδείγματα όμως που μέσα σε 4 μήνες άλλαξαν
Pokemon640 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, sotos2004 είπε Δυστυχώς έτσι ξεκινάνε όλα και καταλήγουν να γίνονται pay to win . Η διαφορά σε κάθε παιχνίδι είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για να αλλάξουν μοντέλο λειτουργίας - χρέωσης . Αν πάει καλά θα αργήσει , υπάρχουν και παραδείγματα όμως που μέσα σε 4 μήνες άλλαξαν Θα σου πω ένα παράδειγμα αληθινού pay to win. Το 2017 κατέβασα το pocket ponies. Εκεί για να ξεκλειδώσεις Pony και να προχωρήσεις το παιχνίδι έπρεπε να πληρώσεις. Έδωσα 80€ σε 3 μήνες για να πάρω αρκετά gems. Σε 1.5 χρόνο προχώρησα το παιχνίδι σε σημείο που δεν προχώραγε άλλο. Στέλνω Mail στην εταιρεία και μου απαντάνε δεν έχουμε φτιάξει άλλη συνέχεια. Για τα 80€ που έδωσα περίμενα περισσότερα. Ακόμη και wow/lineage συνδρομητικό να ήμουν πιο πολλά θα έκανα. Επίσης ο βασιλιάς του pay to win είναι το σκέτο my little pony σε Android και iOS. Είχα δώσει και εκεί 70€. Στο pokemon go που παίζω σε καθημερινή βάση από το 2016, δεν έχω δώσει πάνω από 80€ σύνολο. Αλλά έστω αυτό μου δίνει χαρά καθώς παίζω με ομάδα 10 ατόμων και συμμετέχουμε σε raid, διασκεδάζουμε έξω κ.α. Είναι πιο διαδραστικό.
insomniac01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Θα σου πω ένα παράδειγμα αληθινού pay to win. Το 2017 κατέβασα το pocket ponies. Εκεί για να ξεκλειδώσεις Pony και να προχωρήσεις το παιχνίδι έπρεπε να πληρώσεις. Έδωσα 80€ σε 3 μήνες για να πάρω αρκετά gems. Σε 1.5 χρόνο προχώρησα το παιχνίδι σε σημείο που δεν προχώραγε άλλο. Στέλνω Mail στην εταιρεία και μου απαντάνε δεν έχουμε φτιάξει άλλη συνέχεια. Για τα 80€ που έδωσα περίμενα περισσότερα. Ακόμη και wow/lineage συνδρομητικό να ήμουν πιο πολλά θα έκανα. Επίσης ο βασιλιάς του pay to win είναι το σκέτο my little pony σε Android και iOS. Είχα δώσει και εκεί 70€. Στο pokemon go που παίζω σε καθημερινή βάση από το 2016, δεν έχω δώσει πάνω από 80€ σύνολο. Αλλά έστω αυτό μου δίνει χαρά καθώς παίζω με ομάδα 10 ατόμων και συμμετέχουμε σε raid, διασκεδάζουμε έξω κ.α. Είναι πιο διαδραστικό. Έχω χαλάω 100-150 την βδομάδα για παιχνίδια. χαχαχα 1
Pokemon640 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, insomniac01 είπε Έχω χαλάω 100-150 την βδομάδα για παιχνίδια. χαχαχα Ότι σου δίνει χαρά και διασκέδαση καλό είναι 😁👍 Τόσα δίνω σε άλλες συλλογές, λούτρινα, TCG, κουτάτα games. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα