Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsakvas είπε

ναι  .αυτο που λεω ειναι οτι θα μπορουσε να το εδινε χωρια στα 50€ ξερω γω

Τι 50€ ρε φίλε ;;

Τι είναι κανα κινέζικο της πλάκας ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Τι 50€ ρε φίλε ;;

Τι είναι κανα κινέζικο της πλάκας ;

Άντε πάλι για αυτούς που γελάνε $50-70 είναι 1 ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ. Δεν είναι ακριβά ΚΑΘΟΛΟΥ τα προϊόντα της Apple στην αγορά που απευθύνονται. 

Και για τους φίλους της κονσόλας επειδή έχω ζήσει εξωτερικό, όταν αγόραζες έξω κονσόλα σου επιβάλετε να την πληρώσεις ως bundle οταν αγορασεις απο τριτους οχι απευθειας κατασκευαστη (π.χ. Microsoft). Αντι για $300-400 θα πληρωσεις + κοντρολερ + 2 γκειμς + συνδρομη + handling + φορολογια. Δηλαδη η φορολογια δεν συμπεριλαμβανετε στα $300 οπως εδω. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.
5 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Πραγματικά, το backlight δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βάζουν για εμάς τις κουκουβάγιες που γράφουμε στα σκοτάδια..

Άμα είσαι κουκουβάγια βλέπεις πολύ καλά στο σκοτάδι, οπότε δεν χρειάζεσαι backlight 😊

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Αναρωτιέμαι αν ποτέ η Apple αποφασίσει να βγάλει υποφερτό ποντίκι, όχι να είναι καλό, απλά υποφερτό

Θα σου κάνει εντύπωση, αλλά έχω ένα MX Master 3 (που είναι απο τα καλύτερα ποντίκια που έχω δουλέψει - σε αντίθεση με το 2 που έχει εκνευριστική ροδέλα) και παρ'όλα αυτά προτιμώ το magic mouse στον mac.

Το scrolling και η ακρίβειά του είναι φανταστικά - ειδικά για εργασία γραφείου (προγραμματισμό, office κλπ) είναι ο,τι πρέπει. Πάσχει σε εφαρμογές content creation τύπου blender / photoshop βέβαια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icystack είπε

Θα σου κάνει εντύπωση, αλλά έχω ένα MX Master 3 (που είναι απο τα καλύτερα ποντίκια που έχω δουλέψει - σε αντίθεση με το 2 που έχει εκνευριστική ροδέλα) και παρ'όλα αυτά προτιμώ το magic mouse στον mac.

Το scrolling και η ακρίβειά του είναι φανταστικά - ειδικά για εργασία γραφείου (προγραμματισμό, office κλπ) είναι ο,τι πρέπει. Πάσχει σε εφαρμογές content creation τύπου blender / photoshop βέβαια.

Ε εντάξει είσαι ο 1 στους 100 που του αρέσει το έκτρωμα, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Ε εντάξει είσαι ο 1 στους 100 που του αρέσει το έκτρωμα, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Εντάξει προφανώς γνωρίζεις τα στατιστικά - εγώ απλά θα πω οτι εαν δεν άρεσε στο 99% των χρηστών, θα το είχε αλλάξει. Σε σύγκριση με όλα τα παλαιότερα mice της, είναι μακράν το καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, icystack είπε

Εντάξει προφανώς γνωρίζεις τα στατιστικά - εγώ απλά θα πω οτι εαν δεν άρεσε στο 99% των χρηστών, θα το είχε αλλάξει. Σε σύγκριση με όλα τα παλαιότερα mice της, είναι μακράν το καλύτερο.

Τα παλιότερα ήταν κυριολεκτικά για πέταμα. Το ότι δεν υπάρχει καμία απομίμηση λέει πολλά, μιλάμε ο ορισμός του design και καθόλου λειτουργικότητας και φυσικά δεν είναι νέο αυτό, όπως έγραψα έχει δεκαετίες να βγάλει υποφερτό ποντίκι

https://www.macworld.com/article/233907/why-cant-apple-make-a-good-mouse.html

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Τα παλιότερα ήταν κυριολεκτικά για πέταμα. Το ότι δεν υπάρχει καμία απομίμηση λέει πολλά, μιλάμε ο ορισμός του design και καθόλου λειτουργικότητας και φυσικά δεν είναι νέο αυτό, όπως έγραψα έχει δεκαετίες να βγάλει υποφερτό ποντίκι

https://www.macworld.com/article/233907/why-cant-apple-make-a-good-mouse.html

Πολύ καλό άρθρο, αλλά η κριτική που κάνει ο reviewer στο magic mouse είναι εντελώς γελοία. Τα gestures αλλάζουν πανεύκολα και μπορείς να έχεις το back/forward και το switch desktop με ένα swipe.

Το scrolling που προσφέρει είναι μακράν το καλύτερο απο οποιοδήποτε mouse (Ναι, είναι πολύ πολύ καλύτερο απο του mx master 3) και το responsiveness mόνο sluggish δεν είναι. Και στο λέω αυτό ενώ στον δίπλα υπολογιστή έχω ένα logitech mx master 3.

Εννοείται οτι το update που έκαναν που πρέπει να το γυρίσεις τούμπα για να φορτίσει είναι για κλάματα. Αλλά σα ποντίκι είναι πολύ πιο πάνω απο τον μέσο όρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, icystack είπε

Το scrolling που προσφέρει είναι μακράν το καλύτερο απο οποιοδήποτε mouse (Ναι, είναι πολύ πολύ καλύτερο απο του mx master 3) και το responsiveness mόνο sluggish δεν είναι. Και στο λέω αυτό ενώ στον δίπλα υπολογιστή έχω ένα logitech mx master 3.

Εννοείται οτι το update που έκαναν που πρέπει να το γυρίσεις τούμπα για να φορτίσει είναι για κλάματα. Αλλά σα ποντίκι είναι πολύ πιο πάνω απο τον μέσο όρο.

Διαφωνώ όσο δεν πάει, καλά μπροστά στα high tier της Logitech πχ MX master, G502 κτλ είναι για τα σκουπίδια (και σε απόλυτους αριθμούς μιλάμε για ποντίκια με πολύ καλύτερους αισθητήρες), εδώ μιλάμε να είναι υποφερτό. Ειδικά για το scrolling γελάει ο κόσμος πραγματικά, τα wheel της Logitech είναι κορυφή και ίσως το καλύτερο που έχει βγει εβερ (και με το κουμπί για infinite scrolling στο G502 και με το αυτόματο στα MX master), είναι σε άλλο league όχι σε σχέση με τη γελοιότητα το magic mouse

Η γνώμη σου είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hacker?pcs είπε

Διαφωνώ όσο δεν πάει, καλά μπροστά στα high tier της Logitech πχ MX master, G502 κτλ είναι για τα σκουπίδια (και σε απόλυτους αριθμούς μιλάμε για ποντίκια με πολύ καλύτερους αισθητήρες), εδώ μιλάμε να είναι υποφερτό. Ειδικά για το scrolling γελάει ο κόσμος πραγματικά, τα wheel της Logitech είναι κορυφή και ίσως το καλύτερο που έχει βγει εβερ (και με το κουμπί για infinite scrolling στο G502 και με το αυτόματο στα MX master), είναι σε άλλο league όχι σε σχέση με τη γελοιότητα το magic mouse

Εντάξει κάποιοι γουστάρουν να μην έχουν έλεγχο στο πόσο θα σκρολλάρει λόγω της αδράνειας της ελεύθερης ροδέλας, κάποιοι γουστάρουν το "ΓΚΝΤΟΥΠ" που κάνει όταν επαναφέρεται το ratchet και τον θόρυβο του κουμπιού. Γούστα είναι αυτά ;) Πάντως έχω ένα MX518, ένα MX Master 2S,  ένα MX Master 3 και βρίσκω το scrolling και το click του magic mouse κλάσεις ανώτερα. Το οτι έρχεται ένας χρήστης που δουλεύει όλα αυτά τα ποντίκα και βρίσκει το magic mouse καλύτερο στο click και στο scrolling κάτι θα έπρεπε να σου λέει - αλλά για κάποιο λόγο το αγνοείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, icystack είπε

Το οτι έρχεται ένας χρήστης που δουλεύει όλα αυτά τα ποντίκα και βρίσκει το magic mouse καλύτερο στο click και στο scrolling κάτι θα έπρεπε να σου λέει - αλλά για κάποιο λόγο το αγνοείς.

Από την πρώτη απάντηση σου λέω ότι θεωρώ τη γνώμη σου εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όσους ξέρω (εφόσον πάμε στο anecdotal) που κάνουν δουλειά με Mac, κυρίως devs και γραφίστες, το έχουν αλλάξει εννοείται και οι περισσότεροι έχουν πάρει MX master

To ότι κανείς δεν έχει αντιγράψει το design λέει πολλά αντιθέτως με πολλά άλλα που αντιγράφουν την Apple

Επεξ/σία από Hacker?pcs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...