Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα οικιακό προσωπικό γυμναστήριο. Θέλω κάτι αξιόπιστο και να αξίζει. Είδα την rogue . Power rack & πάγκος & βάρη & εξαρτήματα στο power rack φτάνει στα 5500€ αυτό που κοιτούσα. Αν ήμουν στις ΗΠΑ το κόστος θα ήταν περίπου στα 3000€ (επειδή η εταιρία είναι made in USA). Γνωρίζει κανείς κάποια μάρκα αντίστοιχη ευρωπαϊκή για να κατεβάσω το κόστος; Το ταβάνι βρίσκεται στα περίπου 3000€

Επεξ/σία από Ather
  • Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ather είπε

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα οικιακό προσωπικό γυμναστήριο. Θέλω κάτι αξιόπιστο και να αξίζει. Είδα την rogue . Power rack & πάγκος & βάρη & εξαρτήματα στο power rack φτάνει στα 5500€ αυτό που κοιτούσα. Αν ήμουν στις ΗΠΑ το κόστος θα ήταν περίπου στα 3000€ (επειδή η εταιρία είναι made in USA). Γνωρίζει κανείς κάποια μάρκα αντίστοιχη ευρωπαϊκή για να κατεβάσω το κόστος; Το ταβάνι βρίσκεται στα περίπου 3000€

ΠΙο οικονομικη ειναι η GearUP που ειναι ελληνικη. Η Rogue ομως ειναι ποιοτητα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

ΠΙο οικονομικη ειναι η GearUP που ειναι ελληνικη. Η Rogue ομως ειναι ποιοτητα.

Χμμμ ναι θέλω μια ποιοτική σχετικά ακριβή κατά προτίμηση ευρωπαϊκή. Πχ υπάρχει η viking που είναι σίγουρα πιο φτηνή. Υπάρχει και η Taurus. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

με το ταβανι που εχεις δεν νομιζω οτι εχεις επιλογες παντως. Γιατι και οι αλλες εταιρειες μην νομιζεις οτι θα εχουν τεραστιες διαφορες απο τη Rogue και περα απο αυτο οτι γλυτώσεις θα τα δωσεις σε μεταφορικά τα οποια θα ειναι υψηλα λόγω όγκου και βάρους.

Δημοσ.

Δες και Viking. Η Rogue ειναι κορυφη παντως. Αν εχεις χρησιμοποιήσει εξοπλισμό τους, η ποιότητα είναι απίστευτη και κρατάνε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...