therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καταρχας μια πρωτη γνωμη για το αν παιζουν ρολο τα ημισυνθετικα-full συνθετικα race και αν αξιζει να βαζεις ακριβα λαδια. Πολλοι λενε οτι ολα ειναι τα ιδια βαζε οτι θες. Επισης μια δευτερη γνωμη ειναι βαλε οτι θες αρκει να μη αλλαζεις μαρκες γιατι απο τα πασπαρτου και τα ρεμιξ αφηνουν υπολειματα Χοντρικα μια αλλαγη λαδιων, υλικα μαζι με την εργασια ποσα παιρνει για αυτο ενας μαστορις απλα για να χω εικονα. Συγκεκριμενα z750 και θελει 3.8lt η αλλαγη λαδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Αν αντέχεις οικονομικά προφανώς και βάζεις το καλύτερο φουλ συνθετικό. Ανάλογα τη χρήση που κάνεις και τις θερμοκρασίες που θα δουλεύει βάζεις και το αντίστοιχο λάδι. Το να μην αλλάζεις μάρκες είναι σωστό για τα ρεμίξ πρόσθετα που ορισμένες μίξεις μπορούν μακροπρόθεσμα να κάνουν ζημιά. Το σωστότερο είναι να βρεις ένα επώνυμο καλό λάδι και να μείνεις με αυτό για πάντα αλλάζοντας μόνο το ιξώδες ανάλογα την εποχή, τις θερμοκρασιακές συνθήκες και τη χρήση. Πιο ψιλό το χειμώνα, πιο χοντρό το καλοκαίρι. π.χ. 10-40 χειμώνα 15-50 καλοκαίρι. Μια σωστή αλλαγή λαδιών μαζί με φίλτρο δε πάει πάνω από 10-15ευρώ σε εργασία. Για το Ζ750 θες κάπου στα : 12-14ευρώ ανα λίτρο x4, (50-55ευρώ λάδια) φίλτρο λαδιού 6-10ευρώ εργασία 10-15ευρώ + φπα σύνολο κάπου στα 70-80ευρώ πακέτο Σε Kawasaki κάθονται αρκετά καλά τα Spectro, Amsoil, Maxima...γενικά τα Αμερικάνικα. Σου προτείνω να αποφύγεις Ipone, Motul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Σε ευχαριστω. Spectro ειχα βαλει στο πρωτο μου service αλλα επειδη τωρα ημουν επαρχια και δεν ειχα χρονο για παραγγελια και πηγα με το τι ειχε ο μαστορας. Μου προτεινε liqui moly τα οποια διαβασα οτι εχουν και πολυ καλη ανταποκριση στο σασμαν. Αλλα ακουσα τιμη 18/lt ενω σκρουτζ ξεκινανε με 7,3. Παιρνεις 4lt με 30 ευρω ενω με 18/lt βγαινουν 72 και πιστευω οτι με δαγκωσε Αλλα οκ εγω φταιω που δεν ειχα προγραμματισει να εχω στα χερια μου τα λαδια που θελω και στη τιμη που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Επειδη αναφερεις τιμες σκρουτζ,να ξερεις πως παιζουν και μαιμου λαδια.Αρκετα πιθανο δηλαδη αυτα με τα 7,3 να ειναι φτιαγμενα σε εργοστασιο αλλο και με χαμηλοτερη ποιοτητα.Για αυτο προσοχη και στη συσκευασια αλλα και να ειναι εμπιστο το μαγαζι.Τα συνεργεια συνηθως παιρνουν βαρελια που εκει δε παιζει τετοιο συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Liqui Moli δεν είναι από τα καλύτερα. Απλά παίζει πολύ προμοτάρισμα στην ελληνική αγορά φέτος και τα σπρώχνουν λόγω κέρδους. Μη κοιτάς τιμές skroutz. Συνήθως οι τιμές στα επώνυμα λάδια είναι 10-15ευρώ το λίτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, greekfragma είπε Liqui Moli δεν είναι από τα καλύτερα. Απλά παίζει πολύ προμοτάρισμα στην ελληνική αγορά φέτος και τα σπρώχνουν λόγω κέρδους. Μη κοιτάς τιμές skroutz. Συνήθως οι τιμές στα επώνυμα λάδια είναι 10-15ευρώ το λίτρο. Δε ξερω για μαιμου που αναφερθηκε πριν και πως τα καταλαβαινεις αλλα αν και ειχα παραγγειλει ο ιδιος θα τα χα στα χερια 40% της αρχικης τιμης Εν παση περιπτωση εκανα εγω το σερβις μου να τσουλαει καλα η μηχανη στο ταξιδακι και στο επομενο θα χω φροντισει να αγορασω το σπεκτρο ο ιδιος για να μη φαω αλλα καπελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 βαλε το motul 5100 15-50w. ολα τα αλλα ειναι τηγανολαδα. μη βαλεις συνθετικο και το πληρωσεις διπλασια τιμη, αφου δε προκειται να το κρατησεις διπλασια χιλιομετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, kostaskalamatas είπε βαλε το motul 5100 15-50w. ολα τα αλλα ειναι τηγανολαδα. μη βαλεις συνθετικο και το πληρωσεις διπλασια τιμη, αφου δε προκειται να το κρατησεις διπλασια χιλιομετρα. Για πες μας ποια από αυτά που αναφέρθηκαν είναι τηγανολαδα....ενώ τα μισά μοτουλ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μαϊμού με ταμπελα Ασπροπύργου Μάνδρας. Τα φουλ συνθετικά δεν έχουν διπλάσια τιμή πρώτον και επίσης δεν είναι για διπλάσια χιλιόμετρα. Άμα ισχύει αυτό που λες τα πληρώνεις δίπλα και τα κρατάς δίπλα χιλιόμετρα άρα έρχονται τα ίδια και φθηνότερα αφού δε πληρώνεις το μάστορα δύο αλλαγές. Αν δε γνωρίζουμε καλύτερα να μη γράφουμε. Τα φουλ συνθετικά είναι προφανώς ανώτερα για να αντέχουν πιο ακραίες συνθήκες και χρήση. Η διάρκεια τους έχει να κάνει με αυτή την ανώτερη ποιότητα και μόνο καλό κάνουν γιατί λιπαινουν σωστότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, therock είπε Καταρχας μια πρωτη γνωμη για το αν παιζουν ρολο τα ημισυνθετικα-full συνθετικα race και αν αξιζει να βαζεις ακριβα λαδια. Πολλοι λενε οτι ολα ειναι τα ιδια βαζε οτι θες. Επισης μια δευτερη γνωμη ειναι βαλε οτι θες αρκει να μη αλλαζεις μαρκες γιατι απο τα πασπαρτου και τα ρεμιξ αφηνουν υπολειματα Χοντρικα μια αλλαγη λαδιων, υλικα μαζι με την εργασια ποσα παιρνει για αυτο ενας μαστορις απλα για να χω εικονα. Συγκεκριμενα z750 και θελει 3.8lt η αλλαγη λαδιων Πηγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο να σου κάνει το σέρβις. Τι καθεσε και κανείς πειράματα. και ακούς τι μ@λακια θα πούμε ο καθένας για τα λάδια. Εγω δίνω 115 ευρώ για λάδια φίλτρο έλεγχο σε 750. Στον κάθε μπάρμπα μητσο δεν το πάω για να γλύτωσε 20 η 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 hour ago, greekfragma said: Ασπροπύργου Μάνδρας. Ασπρόπυργου ή Μάνδρας? Ή έχουν και στις 2 περιοχές εγκαταστάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, NickTG είπε Ασπρόπυργου ή Μάνδρας? Ή έχουν και στις 2 περιοχές εγκαταστάσεις? ναι ξέχασα το ή στερητικό ή να βάλω κόμμα. φαντάζομαι το νόημα παραμένει για το που γίνονται οι αλχημείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε Πηγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο να σου κάνει το σέρβις. Τι καθεσε και κανείς πειράματα. και ακούς τι μ@λακια θα πούμε ο καθένας για τα λάδια. Εγω δίνω 115 ευρώ για λάδια φίλτρο έλεγχο σε 750. Στον κάθε μπάρμπα μητσο δεν το πάω για να γλύτωσε 20 η 30 ευρώ. Εξουσιοδοτημένο μονο αν είσαι στην εγγύηση...αλλιώς χιλιες φορές ένας μάστορας που γνωρίζεις και θα το πας μόνο εκεί...λαδια amsoil και liqui κορυφαία...αυτά από προσωπική εμπειρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Αληθεια το αν ειναι κορυφαιο ενα λαδι πως το κρινετε? Γιατι το μονο που μπορεις να καταλαβεις ειναι η αισθηση του σασμαν και τιποτα αλλο. Μη μου πει κανεις για το χρωμα μετα απο 1000χλμ η το θορυβο στο μοτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Dantε είπε Αληθεια το αν ειναι κορυφαιο ενα λαδι πως το κρινετε? Γιατι το μονο που μπορεις να καταλαβεις ειναι η αισθηση του σασμαν και τιποτα αλλο. Μη μου πει κανεις για το χρωμα μετα απο 1000χλμ η το θορυβο στο μοτερ. γενική αίσθηση του σασμάν για αρχή μετέπειτα αν συνεχίζει να κάνει καλές αλλαγές ακόμα και σε συνθήκες πίστας ή στίψιμο σε στροφιλίκι αν το μοτέρ δε σηκώνει θερμοκρασίες και έχει σταθερότητα ο ρυθμός που αναβοσβήνει το βεντιλατέρ (άρα ψύχει το μοτέρ σωστά παντού) το χρώμα στην αλλαγή του να είναι όσο πιο καφετί γίνεται. σημαίνει οτι έκανε δουλειά. αν το βγάλεις όπως το βαλες να ανησυχείς ότι δεν έβγαλε καμιά επικάθηση και έμεινε όλη η μούργα μέσα. αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε γενική αίσθηση του σασμάν για αρχή μετέπειτα αν συνεχίζει να κάνει καλές αλλαγές ακόμα και σε συνθήκες πίστας ή στίψιμο σε στροφιλίκι αν το μοτέρ δε σηκώνει θερμοκρασίες και έχει σταθερότητα ο ρυθμός που αναβοσβήνει το βεντιλατέρ (άρα ψύχει το μοτέρ σωστά παντού) το χρώμα στην αλλαγή του να είναι όσο πιο καφετί γίνεται. σημαίνει οτι έκανε δουλειά. αν το βγάλεις όπως το βαλες να ανησυχείς ότι δεν έβγαλε καμιά επικάθηση και έμεινε όλη η μούργα μέσα. αυτά. Ε αρα μονο το σασμαν Γιατι θερμοκρασια δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις διαφορα απο το λαδι και το βεντιλατερ εχει σχεση με τα νερα. Το χρωμα το ανεφερα γιατι πολλοι πιστευουν οτι αν βγει καθαρο το λαδι τοτε σημαινει οτι κανει καλυτερη δουλεια. Για να μη το πλατιαζουμε,ενα λαδι που να καλυπτει τις προδιαγραφες του κατασκευαστη στο μανουαλ κοιτας να παιρνεις και να δουλευει καλα το σασμαν.Περαιτερω παμε σε ανευ ουσιας ψυρισματα και αμπελοφιλοσοφιες. Ειδα και εγω στο δικο μου που εβαζα 90000χλμ motul 5100 (πιθανοτατα απο Ασπροπυργο κιολας) και το επινα σε πιστα-δρομο τι επαθε..Τιποτα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα