Torroan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου από άποψη ήχου καθώς την παρούσα στιγμή έχω τα Logitech X540 τα οποία έχουν χαλάσει ουσιαστικά και δεν υποστηρίζουν καν 5.1 παρά μόνο Stereo καθώς και το καλώδιο τους μία κάνει επαφή μία όχι. Βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 ηχεία που έχω στο μάτι μου και δεν μπορώ να αποφασίσω: Τα δεύτερα είναι τα "Edifier-R1700BT-66W" στα 115 ευρώ, τα οποία δεν έχουν δυνατότητα προσθήκης subwoofer. Και τα τρίτα και ακριβότερα είναι τα "Edifier-R1855DB-70W" στα 139 ευρώ, τα οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπα με την διαφορά της Optical, Coaxial θύρας αλλά + την τοποθέτηση Subwoofer σε αντίθεση με τα R1700BT. Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα από ηχεία, ωστόσο αναρωτιόμουν αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το Subwoofer από τα Logitech X540 που έχω στα R1855DB ώστε να δικαιολογήσω την αγορά τους καθώς δεν με βλέπω να πληρώνω 100+ ευρώ ξεχωριστά για ένα Subwoofer και χωρίς αυτό δεν αξίζουν την αναβάθμιση από τα R1700BT. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από Torroan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα