Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Θα σας πω το πρόβλημα μου μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση !Έχω ένα Hyundai i 10 κ εδώ κ ένα χρόνο κάποιες φορές δεν ξεκινάει.Εχω αλλάξει τα πάντα αισθητήρα στροφών, αισθητήρα θερμοκρασίας κ πολλά άλλα που νόμιζαν ότι είναι .Εγώ πρόσεξα ότι δεν παίρνει μπρος όταν το το λαμπάκι του Immobilzer δεν ανάβει .το πάω στη Hyundai Μ αλλάζουν ένα πηνίο κεραίας κ λειτουργεί άψογα για εννιά μήνες.τωρα πάλι άρχισε τα ίδια . Σφάλμα δεν δείχνει όταν το βάζουν στον υπολογιστή.Καμια βοήθεια ρε παιδιά ?Ζω κ στο εξωτερικό και είναι δύσκολη και η συννενόηση στα συνεργεία! Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου !Ναι ναι το πήγα ξανά στην Hyundai και τώρα μου είπαν πρέπει να αλλαχθεί η μίζα ενώ φαίνεται ότι είναι ακριβως το ίδιο πρόβλημα με παλαιότερα .Ειπαν 600 ευρώ  γιατί εδώ οι τιμές είναι και λίγο διπλάσιες αλλά πραγματικά νομίζω θα το αφήσω έτσι στο τέλος!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, eli3 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση σου !Ναι ναι το πήγα ξανά στην Hyundai και τώρα μου είπαν πρέπει να αλλαχθεί η μίζα ενώ φαίνεται ότι είναι ακριβως το ίδιο πρόβλημα με παλαιότερα .Ειπαν 600 ευρώ  γιατί εδώ οι τιμές είναι και λίγο διπλάσιες αλλά πραγματικά νομίζω θα το αφήσω έτσι στο τέλος!

Δε υπάρχουν εξωτερικά συνεργεία στο εξωτερικό ώστε να σου επισκευάσουν μόνο τη μίζα εάν επισκευάζεται ή να σου βάλουν άλλη μίζα ; To έχει ψάξει; 

Αλλιώς δές τη μάρκα της μίζας και το κωδικό και βρές μια ίδια . 

Δημοσ.

Η μιζα ειναι valeo στα hyundai. Μπορεις επισης να αγορασεις ανταλλακτικα απο το διαδικτυακό καταστημα autodoc. 

Πες μας πιο μοντελο ειναι? Κυβικα? 

Δημοσ.

Είναι Hyundai i 10 μοντελο  του 2010 1.100 κυβικα.Απο ότι είδα υπάρχουν τέτοια συνεργεία να αλλάξουν τη μίζα γιατί στην αντιπροσωπεία 600 ευρώ που ζήτησαν είναι πάρα πολλά ..απλά αναρωτιέμαι αν ήταν η μίζα δε θα είχε κάποιο άλλο πρόβλημα ?η μετά την αλλαγή του πηνίου κεραίας πως για 9 μήνες ήταν εντάξει ? Με έχει τρελάνει αυτό το πρόβλημα κ από όσο έχω δει το έχουν αρκετοί με αυτό το αμάξι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...