Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αναβάθμισαν το ρούτερ cosmote και από τότε δεν μπορώ να βγάλω ζ στην ταμειακή έχω μιλήσει με εξ.πελατων βγάλαμε το firewall αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται τι κάνουμε οεο;;

Δημοσ.

Το πρώτο και πιο εύκολο να αλλάξετε θύρα που κούμπωσε το καλώδιο δικτύου της ταμειακής στο router. Πολλοί δε προσέχουν και το κουμπώνουν σε εκείνη που είναι για υπηρεσίες TV. Στα Cosmote Speedport είναι η 4 που ΔΕΝ πρέπει να κουμπωθεί.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Πολλοί δε προσέχουν και το κουμπώνουν σε εκείνη που είναι για υπηρεσίες TV. Στα Cosmote Speedport είναι η 4 που ΔΕΝ πρέπει να κουμπωθεί.

Υπάρχει βέβαια ένα "τρικ" για να ακυρωθεί η θύρα 4 της συνδρομητικής τηλεόρασης. Πάμε στο: Ιντερνετ-> Port binding -> ETH_OTETV -> ξεκλικάρουμε το "LAN4" -> Apply.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Υπάρχει βέβαια ένα "τρικ" για να ακυρωθεί η θύρα 4 της συνδρομητικής τηλεόρασης. Πάμε στο: Ιντερνετ-> Port binding -> ETH_OTETV -> ξεκλικάρουμε το "LAN4" -> Apply.

ναι ρε μάστορα...αλλά εσύ λες να έχει εφαρμογή αυτό που γράφεις τώρα στη προκειμένη περίπτωση;

ούτε ποιά είναι η διεύθυνση πρόσβασης στο ρούτερ δε θα ξέρει.

Δημοσ.

Για να έβγαλε και Firewall είναι σε καλό δρόμο! (Κι εγώ τόσες φορές που πήρα τον OTE πλέον έμαθα και λύνω μόνος μου τα προβλήματα).

Ας δοκιμάσει σε άλλη θύρα κι αν δει ότι δουλεύει, τότε ας κάνει τη παραπάνω ρύθμιση για να μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιπλέον θύρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η εξυπηρέτηση πελατών τους έβγαλε το firewall.....το οτι ασχολήθηκες και έμαθες 2 πράγματα δε σημαίνει οτι το κάνουν όλοι.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ζ που προσπαθείς να βγάλεις είναι άσχετο με την online σύνδεση, ξεκαθάρισε τι λες

εκτός αν έχεις φορολογικό μηχάνισμο, και όχι ταμειακή μηχανή

Επεξ/σία από Leleouras
Δημοσ.

Λογικα το νεο ρουτερ μοιραζει ip σε αλλο subnet και ο μηχανισμος εχει static ip στο παλιο. Αλλαξε το subnet στο ρουτερ.

Δημοσ.

Πιες εναν καφε κανε και ενα τσιγαρο δωστα ενα reset και ξεκινα απο την αρχη. :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...