Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκεί που το τηλέφωνο φορτιζει ακούγεται ένας ήχος σαν συναγερμός... και μου έγραφε το εξής

Aυτή τη στιγμή λαμβάνετε  ειδοποιήσεις έκτακτης μέσω ασύρματου δικτύου  

insomnia.png.9ae673e8d2d874a3df27e6a6feb4bc1b.png

τι ακριβως ηταν αυτο??????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήνυμα απο τον αριθμό 112 έκτακτης ανάγκης. Ηταν για τις πυρκαγιές και τον κίνδυνο που υπάρχει αυτές τις ημέρες

Πατώντας ναι έρχεται το μήνυμα σαν αναδυόμενη ειδοποίηση και στο διαβάζει κιόλας

"Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς.
Extreme danger for fires in the next days. Avoid any actions that may cause a fire. Access to forests and forested areas is prohibited. Avoid unnecessary travel. If you see smoke or fire in your area, call the Fire Department immediately at 199."

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, psyastral είπε

ευχαριστώ πολύ  εγώ τρόμαξα έτσι πως έκανε το κινητο ..  νόμιζα κατι εγινε με το ιντερνέτ μου  hack κτλ  

Εχει επιλογή στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για φωνητικό μήνυμα, ότι γράφει στην ειδοποίηση το εκφωνεί.

Screenshot_20210805-213724.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...