psyastral Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 εκεί που το τηλέφωνο φορτιζει ακούγεται ένας ήχος σαν συναγερμός... και μου έγραφε το εξής Aυτή τη στιγμή λαμβάνετε ειδοποιήσεις έκτακτης μέσω ασύρματου δικτύου τι ακριβως ηταν αυτο??????
bbbb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μήνυμα απο τον αριθμό 112 έκτακτης ανάγκης. Ηταν για τις πυρκαγιές και τον κίνδυνο που υπάρχει αυτές τις ημέρες Πατώντας ναι έρχεται το μήνυμα σαν αναδυόμενη ειδοποίηση και στο διαβάζει κιόλας "Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς. Extreme danger for fires in the next days. Avoid any actions that may cause a fire. Access to forests and forested areas is prohibited. Avoid unnecessary travel. If you see smoke or fire in your area, call the Fire Department immediately at 199." Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από bbbb
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 1
psyastral Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 ευχαριστώ πολύ εγώ τρόμαξα έτσι πως έκανε το κινητο .. νόμιζα κατι εγινε με το ιντερνέτ μου hack κτλ
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, psyastral είπε ευχαριστώ πολύ εγώ τρόμαξα έτσι πως έκανε το κινητο .. νόμιζα κατι εγινε με το ιντερνέτ μου hack κτλ Εχει επιλογή στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για φωνητικό μήνυμα, ότι γράφει στην ειδοποίηση το εκφωνεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα