Alexcxvtr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ψάχνω μόνο hatchback. Περίπου 10500€. Κάνω λίγα χλμ γενικά, το πολύ δέκα χιλιάδες, αλλά κοιτάω πιο πολύ πετρέλαιο λόγω κατανάλωσης. Επαρχία. Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο με τουλάχιστον 100 αλογάκια, γιατί βαρέθηκα τα ψοφια τόσα χρόνια. Με σειρά προτεραιότητας: 1) Giulietta 2) i30 3) Focus Ή ο,τι άλλο νομίζετε ότι αξίζει (C4, Auris, Civic, Ceed). Ξέρω ότι η Giulietta είναι ζορικη περίπτωση. Θα ήθελα να μου πείτε ποιους κινητήρες να προσέξω, τι να αποφύγω, ποια έκδοση κτλ. Π.χ. Giulietta 2015 1600cc diesel 120hp, άκουσα ότι είναι πιο αξιόπιστη από την βενζίνη 1400cc 170hp. Δεν ξέρω αν ισχύει. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από Alexcxvtr
bill_zaf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Σ αυτα τα λεφτα δες το fiat tipo 1600cc diesel 120hp. Αμαξαρα για τα λεφτα του
georgekz750 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Civic. Το diesel μοτερ του δεν το γνωριζω,η βενζινα ειναι αξιοπιστη αλλα οριακα επαρκης για τα κιλα του.
Alexcxvtr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Αυτά τα Tipo είναι σχετικά όμορφα. Είναι καλή περίπτωση δηλαδή; Άκουσα ότι τα πλαστικά τους μέσα είναι κακής ποιότητας. Δεν έτυχε να μπω μέσα. Civic και μένα μου αρέσει, αλλά έχει τσιμπημενες τιμές σε σχέση με τα άλλα. Giulietta και i30 δεν αναφέρατε, βλέπω. Είχα την εντύπωση ότι το i30 θεωρείται σκυλί και πουλάει σαν ψωμάκι, ενώ η Giulietta λένε ότι ανέβασε την αξιοπιστία της AR. Για Auris, Focus τι λέτε;
bill_zaf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Και το i30 ειναι αξιοπιστο κ με φυσιολογικο κοστος συντηρησης. Honda κ alfa romeo ειναι ακριβα στην συντηρηση. Για το auris δεν θα πω κατι, προσωπικα το θεωρώ πολύ ακριβό γι αυτό που ειναι, κάποτε ειχε αξιοπιστια η toyota, τωρα εχουν παραμεινει οι ψηλες τιμες κ η ποιότητα εχει πεσει
NTC Labs Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Και το i30 ειναι αξιοπιστο κ με φυσιολογικο κοστος συντηρησης. Honda κ alfa romeo ειναι ακριβα στην συντηρηση. Για το auris δεν θα πω κατι, προσωπικα το θεωρώ πολύ ακριβό γι αυτό που ειναι, κάποτε ειχε αξιοπιστια η toyota, τωρα εχουν παραμεινει οι ψηλες τιμες κ η ποιότητα εχει πεσει Η G ακριβη στην συντηρηση? Εκτος απο 2-3 παπατζιδικες ασθενειες που θα μπορουσε να μην τις εχει καν ( ταμπλο συνοδηγου, χερουλια, πλεξουδες πορτ παγκαζ) ειδικα το diesel ειναι σκυλι μαυρο ( ιδιο κινητηρα φορανε ολα τα diesel του group). Εαν ο ts ψαχνει για Multi air ( 170 )να κοιταξει για δευτερης γενιας ( βαση κωδικου ) η αν ειναι επισκευασμενο απο οτι ξερω μετα δεν ξαναχαλαει. προσωπικα μονο gulietta και focus θα κοιταζα, τα υπολοιπα αναφερθεντα τα θεωρω ενα κλικ πιο κατω (και ειναι , δεν συγκρινεται η στρεπτικη ακαμψια της G με το χαρτι που λεγεται civic). 9 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε Αυτά τα Tipo είναι σχετικά όμορφα. Είναι καλή περίπτωση δηλαδή; Άκουσα ότι τα πλαστικά τους μέσα είναι κακής ποιότητας. Δεν έτυχε να μπω μέσα. Civic και μένα μου αρέσει, αλλά έχει τσιμπημενες τιμές σε σχέση με τα άλλα. Giulietta και i30 δεν αναφέρατε, βλέπω. Είχα την εντύπωση ότι το i30 θεωρείται σκυλί και πουλάει σαν ψωμάκι, ενώ η Giulietta λένε ότι ανέβασε την αξιοπιστία της AR. Για Auris, Focus τι λέτε; στα tipo τα πλαστικα ειναι υποδεεστερα και πιο σκληρα οντως για να ριξουν το κοστος. μηχανικα ομως ειναι αριστα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από NTC Labs 2
Phoenix7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο OPEL Astra K, φοβερό αυτοκίνητο και πολύ καλή σειρά. Από αυτά που παραθέτεις θα πήγαινα στο i30 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από Phoenix7
Alexcxvtr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το Opel το αποκλείω γιατί το έχει ο ξάδερφός μου το diesel (2018) και παραπονιέται συνέχεια για προβλήματα. Ενώ είναι γρήγορο αυτοκίνητο, από τους βασικούς λόγους που το πήρε, όλο κάτι βγάζει, μου λέει. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένη περίπτωση, αλλά με αποτρέπει. Περί Giulietta, μπορείτε να μου πείτε από χρονιές να κοιτάω και τι να αποφύγω; Π.χ. βλέπω και κάτι αυτόματα, αλλά τα φοβάμαι. Τα ίδια και για i30, Focus. Δεν έχω πρόβλημα με το είδος καυσίμου. Ουσιαστικά, σ' αυτά τα τρία έχω κατασταλάξει. Απλώς ψάχνω την θεωρητικά ασφαλέστερη έκδοση, από άποψη αξιοπιστίας. Να διευκρινίσω ότι δεν αλλάζω συχνά αυτοκίνητο. Θέλω να το κρατήσω καμιά δεκαετία. Υ.Γ. Σίγουρα θα κοιτάξω και σε μάντρες. Ξέρω ότι ρισκάρω, αλλά δεν βρίσκεις εύκολα από ιδιώτη τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Είμαι βόρεια Ελλάδα. Υ.Γ. Η συγκεκριμένη sportiva να φανταστώ ότι δεν είχε έρθει επίσημα Ελλάδα, έτσι; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314559089-alfa-romeo-giulietta Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από Alexcxvtr
Dinos1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Alexcxvtr είπε Το Opel το αποκλείω γιατί το έχει ο ξάδερφός μου το diesel (2018) και παραπονιέται συνέχεια για προβλήματα. Ενώ είναι γρήγορο αυτοκίνητο, από τους βασικούς λόγους που το πήρε, όλο κάτι βγάζει, μου λέει. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένη περίπτωση, αλλά με αποτρέπει. Περί Giulietta, μπορείτε να μου πείτε από χρονιές να κοιτάω και τι να αποφύγω; Π.χ. βλέπω και κάτι αυτόματα, αλλά τα φοβάμαι. Τα ίδια και για i30, Focus. Δεν έχω πρόβλημα με το είδος καυσίμου. Ουσιαστικά, σ' αυτά τα τρία έχω κατασταλάξει. Απλώς ψάχνω την θεωρητικά ασφαλέστερη έκδοση, από άποψη αξιοπιστίας. Να διευκρινίσω ότι δεν αλλάζω συχνά αυτοκίνητο. Θέλω να το κρατήσω καμιά δεκαετία. Υ.Γ. Σίγουρα θα κοιτάξω και σε μάντρες. Ξέρω ότι ρισκάρω, αλλά δεν βρίσκεις εύκολα από ιδιώτη τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Είμαι βόρεια Ελλάδα. Υ.Γ. Η συγκεκριμένη sportiva να φανταστώ ότι δεν είχε έρθει επίσημα Ελλάδα, έτσι; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314559089-alfa-romeo-giulietta Με opel astra cdti 1.6 απο το 2017, εως τωρα 120,000χλμ χωρις κανενα προβλημα, ειχε μια ανακληση για τον συμπλεκτη. Απολυτα ευχαριστημενος αλλα παντα το ενισχυμενο diesel, λογο κακης ποιοτητας diesel μονο τοτε θα εχεις θεμα!
Alexcxvtr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δεν έχω ιδέα φίλε μου. Ο,τι μου είπε, λέω. Θέλετε λίγο να μου πείτε από ποιες χρονιές να κοιτάω; Δηλαδή, αν κάποιες εκδόσεις έχουν βελτιώσει προβλήματα προηγούμενων. Μιλάω για i30, Focus, Giulietta, ας μπει και το Astra που πρότεινε ο φίλος. Το Civic δυστυχώς βγαίνει πολύ ακριβό. Π.χ. κοιτάω από 2014 και μετά. Αν και βρίσκω κάποια μοντέλα πριν το 2014 σε καλύτερες τιμές.
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 10 hours ago, NTC Labs said: δεν συγκρινεται η στρεπτικη ακαμψια της G με το χαρτι που λεγεται civic Τι χρονιά έχουμε ρε παιδιά? Έχει αλλάξει λίγο το Civic από το μοντέλο του 1992. 1
chrismilo91 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα θα μιλήσω για την giuletta καθώς για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη την giuletta την έχει φίλος του 2012 μοντέλο diesel με τα 105 άλογα το αμάξι έχει πολύ ωραίο στήσιμο λίγο σκληρή ανάρτηση από χώρους είναι κομπλέ για την κατηγορία του πιστεύω κατανάλωση περίπου 4,5-5λτ/100κμ στο dynamic mode 7 περίπου το αμάξι έχει κάνει 203 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει τίποτα στην κυριολεξία ούτε και τρίζει τίποτα μέσα πολύ καλή ηχομόνωση θα προσθέσω βέβαια όλα τα service έχουν γίνει στην ώρα τους στην αντιπροσωπεία όσο για τα κόστη σε πολύ λογικά πλαίσια για αυτό που έχεις ελπίζω να βοήθησα
NTC Labs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε Το Opel το αποκλείω γιατί το έχει ο ξάδερφός μου το diesel (2018) και παραπονιέται συνέχεια για προβλήματα. Ενώ είναι γρήγορο αυτοκίνητο, από τους βασικούς λόγους που το πήρε, όλο κάτι βγάζει, μου λέει. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένη περίπτωση, αλλά με αποτρέπει. Περί Giulietta, μπορείτε να μου πείτε από χρονιές να κοιτάω και τι να αποφύγω; Π.χ. βλέπω και κάτι αυτόματα, αλλά τα φοβάμαι. Τα ίδια και για i30, Focus. Δεν έχω πρόβλημα με το είδος καυσίμου. Ουσιαστικά, σ' αυτά τα τρία έχω κατασταλάξει. Απλώς ψάχνω την θεωρητικά ασφαλέστερη έκδοση, από άποψη αξιοπιστίας. Να διευκρινίσω ότι δεν αλλάζω συχνά αυτοκίνητο. Θέλω να το κρατήσω καμιά δεκαετία. Υ.Γ. Σίγουρα θα κοιτάξω και σε μάντρες. Ξέρω ότι ρισκάρω, αλλά δεν βρίσκεις εύκολα από ιδιώτη τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Είμαι βόρεια Ελλάδα. Υ.Γ. Η συγκεκριμένη sportiva να φανταστώ ότι δεν είχε έρθει επίσημα Ελλάδα, έτσι; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314559089-alfa-romeo-giulietta Δεν νομιζω να υπηρξε εκδοση με το "sportiva" στο ταμπλο ( ουτε και πουθενα αλλου) . Το εχει βαλει ο ιδιοκτητης. Αυτο βεβαια δεν εχει να πει κατι μπορει να ειναι τρελος σαν εμενα και να το εχει καλλιτερο απο εργοστασιακο. Η συγκεκριμενη πρεπει να ειναι η veloce. Το αμαξι φαινεται προσεγμενο καλο θα ηταν να του κανεις μια επισκεψη με ενα αξιοπιστο μηχανικο που να αγαπαει και το σημαντικοτερο να γνωριζει το αμαξι. Θα σου προτεινα να ρωτησεις στο club της G στο facebook. Αρκετα που θα δεις στο car τα παιδια γνωριζουν το ιστορικο τους και αν δουν κατι που δε τους αρεσει θα στο πουν. Κυριως κοιτας εκδοσεις 2015 και μετα ( facelift ). Μαντρες μακρια ειδικα για πετρελαιο. Επισης ρωτα στο club κατα καιρους ανεβαινουν αγγελιες ( και επειδη τα μελη ειναι τρελα με το αμαξι ειναι σχεδον σιγουρο οτι το αμαξι τυο εχουν πενα) 13 ώρες πριν, NickTG είπε Τι χρονιά έχουμε ρε παιδιά? Έχει αλλάξει λίγο το Civic από το μοντέλο του 1992. Οσο και να αλλαξε δεν την εφτασε. ειναι απλα τα πραγματα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από NTC Labs
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε Υ.Γ. Η συγκεκριμένη sportiva να φανταστώ ότι δεν είχε έρθει επίσημα Ελλάδα, έτσι; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314559089-alfa-romeo-giulietta Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μοντέλο. Καλό φαίνεται. Ρώτα στο alfisti μηπως την ξέρει κανείς
Alexcxvtr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 chrismilo91 NTC Labs adi32 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πολύ ωραίες οι συμβουλές σας. Θα κάνω μια ερώτηση γιατί η τιμή του είναι καλή. Ελπίζω να μην είναι τoo good to be true. Κι εγώ 2015+ κοιτάω, , αλλά υπερβαίνουν το μπάτζετ. Απ' ο,τι καταλαβαίνω, συμφωνείτε αρκετοί για G. Να πω την αλήθεια, λόγω τιμής, απελπίστηκα και κοιτούσα περισσότερο το i30, αλλά το 80% είναι από μάντρες. Άσε που πουλάνε πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνεις, εάν φαίνονται καλή περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα