korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Βγήκε δηλαδή μόνο με γνώση της έκτασης και της γεωγραφικής τοποθεσίας που ήταν οι φωτιές? Δεν λέω ότι δεν ισχύει αλλά δεν παρέχει καμία εξήγηση για αυτό και επίσης δεν λέει μήπως αυτό θα μπορούσε να αντιστραφεί με οργανωμένη επιστημονικά αναδάσωση Λέει μετά το άρθρο https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/305926_eyboia-300000-stremmata-dyskola-tha-xanaginoyn-dasos Αναφορά σε κείμενο Πληροφορίες της «Εφ.Συν.» αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να πρασινίσει ξανά η περιοχή καθώς πρόκειται για τη δεύτερη πυρκαγιά που αφήνει πίσω στάχτη και θα χρειαστούν τεράστια κονδύλια για αναδάσωση της περιοχής. tag @rus Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, ikorolis said: αυτά τα έκαναν φίλε μου @Thresh το είπε ο επικεφαλής τους υπάρχει βίντεο ξέρεις όπως και συνέντευξη του στην ρουμανική τηλεόραση όποτε μην μου λέτε για Fake News γιατί αν το πάμε έτσι τα πάντα στο ελληνικό διαδίκτυο είναι Fake News ακόμα και το insomnia.gr η αναλογία είναι 40% αλήθεια + 60% συμφέρον αυτή είναι η ζυγαριά... INTERVIEW. Commander of Romanian firefighters who will intervene in devastating fires in Greece: It is our duty to do this | Digi24 Εδώ πάντως δεν γράφει κάτι. Τώρα για το video, ρουμάνικα δεν ξέρω, εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, liakjim είπε Η πραγματικότητα είναι απλή. Αν ήταν να σβήσουν οι φωτιές πιο έγκαιρα, θα είχαν σβήσει. Παιδιά δε χρειάζεται να προσπαθούμε να ωραιοποίησουμε μια κατάσταση όταν οι υπεύθυνοι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός χθες μιλησε για αστοχίες. Για να τις σβήσουν νωρίτερα θα έπρεπε να είχαν γίνει πολλά περισσότερα νωρίτερα που δεν έγιναν. Τα είπαν και προσπαθούν πλέον να τα διορθώσουν. Κατόπιν εορτής θα πει κάποιος; Εστω και τώρα διότι του χρόνου πάλι θα κλαίμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Τελικά τα 74 αεροπλάνα ούτε 20 δεν ήταν, καλά έλεγα ότι στα 74 μετρούσαν ακόμα και τις μύγες που έχουν στις αποθήκες λ😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, gas7777 είπε Εστω και τώρα διότι του χρόνου πάλι θα κλαίμε του χρόνου θα είναι αργά ,δεν τελείωσε το καλοκαίρι και επίσης δεν κάηκε ακόμα το Πήλιο.... 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Τελικά τα 74 αεροπλάνα ούτε 20 δεν ήταν, καλά έλεγα ότι στα 74 μετρούσαν ακόμα και τις μύγες που έχουν στις αποθήκες λ😁 πηγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, ikorolis είπε [...] εμένα με ενδιαφέρει η οργάνωση που έχουν οι ρουμάνοι πυροσβέστες αν μπορούσαν να "αντιγράψουν" μερικά πράγματα από αυτούς και ένα έχουμε ένα άμεσα και αποτελεσματικό πυροσβεστικό σώμα η δουλειά του πυροσβέστη είναι μόλις αντιληφθεί πυρκαγιά να την σβήσει άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή - περιουσία - δάσος. Απαντάς με ευκολία σε θέματα που δεν έχεις τη στοιχειώδη ενημέρωση. Όλες οι ομάδες πυροσβεστών που ήρθαν εδώ είναι Επίλεκτες Ομάδες. Τέτοιες έχουμε και εμείς, με τις ίδιες ή καλύτερες δυνατότητες, με τα ίδια ή και καλύτερα μέσα και όλοι τις θαυμάζουν όταν πηγαίνουν για βοήθεια στο εξωτερικό. Οι ομάδες αυτές είναι ένα πολύ μικρό τμήμα των "πυροσβεστικών δυνάμεων" κάθε χώρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, ikorolis είπε δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψευδές ή όχι εμένα με ενδιαφέρει η οργάνωση που έχουν οι ρουμάνοι πυροσβέστες αν μπορούσαν να "αντιγράψουν" μερικά πράγματα από αυτούς και ένα έχουμε ένα άμεσα και αποτελεσματικό πυροσβεστικό σώμα η δουλειά του πυροσβέστη είναι μόλις αντιληφθεί πυρκαγιά να την σβήσει άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή - περιουσία - δάσος. Και από πού ακριβώς ξέρεις ότι είναι πιο οργανωμένοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Macosj είπε Τελικά τα 74 αεροπλάνα ούτε 20 δεν ήταν, καλά έλεγα ότι στα 74 μετρούσαν ακόμα και τις μύγες που έχουν στις αποθήκες λ😁 40 ειπαμε. Εικοσι στον αερα και εικοσι στον εφοδιασμο. Αλλα εικοσι επιτηρουν αλλες περιοχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Thresh είπε INTERVIEW. Commander of Romanian firefighters who will intervene in devastating fires in Greece: It is our duty to do this | Digi24 Εδώ πάντως δεν γράφει κάτι. Τώρα για το video, ρουμάνικα δεν ξέρω, εσύ? είσαι ανυπόμονος... σου είπα εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα βίντεο ούτε οι συνεντεύξεις ούτε οι ειδήσεις καθώς ξέρω τον χρυσό κανόνα που ισχύει παντού στο διαδίκτυο 40% αλήθεια + 60% συμφέρον εγώ περιμένω την τελική έκθεση που θα συμπληρώσουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. που έστειλαν βοήθεια στην ελλάδα αυτή να σε ανησυχεί το τι θα γράφει μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, filipN είπε Απαντάς με ευκολία σε θέματα που δεν έχεις τη στοιχειώδη ενημέρωση. Όλες οι ομάδες πυροσβεστών που ήρθαν εδώ είναι Επίλεκτες Ομάδες. Τέτοιες έχουμε και εμείς, με τις ίδιες ή καλύτερες δυνατότητες, με τα ίδια ή και καλύτερα μέσα και όλοι τις θαυμάζουν όταν πηγαίνουν για βοήθεια στο εξωτερικό. Οι ομάδες αυτές είναι ένα πολύ μικρό τμήμα των "πυροσβεστικών δυνάμεων" κάθε χώρας! Πριν πολλλλλλάααααα χρόνια, είχε πάει μια μονάδα του ΕΣ στη Σομαλία νομίζω. κάποιος αντίστοιχος σομαλός ikorolis θα νόμιζε ότι αυτό ήταν αντιπροσωπευτική εικόνα του ΕΣ και του μέσου φαντάρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε Λέει μετά το άρθρο https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/305926_eyboia-300000-stremmata-dyskola-tha-xanaginoyn-dasos tag @rus Το μόνο που λέει είναι ότι πρόκειται για 2η φορά που καίγονται οι εκτάσεις οπότε δεν ξαναφυτρώνουν. Δηλαδή ότι καείο για 2η φορά πάει? Μέσα σε ποιο διάστημα πρέπει να μην ξανακαεί ώστε να ξαναβγεί? Πολύ λακωνική η απάντηση, θα ήθελα μεγαλύτερη εξήγηση. Όλα έχουν ξανακαεί κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rus είπε 40 ειπαμε. Εικοσι στον αερα και εικοσι στον εφοδιασμο. Αλλα εικοσι επιτηρουν αλλες περιοχες. Αυτά είναι για εντυπωσιάσμο, και από αυτά τα 20 κάθε φορά που πετάνε βάζουν μαζί ακόμα και τα μεταγωγικά. Στην Ελλάδα έτσι είναι, έξω για κοροϊδεύουν για ελληνική στατιστική. Το ίδιο κάνουμε και στα τεθωρακισμενα, έχουμε λέει 2 χιλιάδες, πόσα δουλεύουν από αυτά και πόσα είναι χρεπια για απόσυρση δεν λέει, ότι μέταλλο βλέπει στην αποθήκη το μετράει Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από Macosj 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, DrLo είπε Νομίζω κάτι σελίδες πριν κάποιος σου ζήτησε ένα link για αυτή τη συνέντευξη ... αυτή που αναφέρθηκε πρώτη φορά κάποιος "αναγνώστης" γνωστής ... "εφημερίδας" (?) θα ήθελα να τη δώ προσωπικά. 8 λεπτά πριν, cumulus είπε Θα με ενδιεφερε το λινκ,αν μπορεις να μου το δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Και από πού ακριβώς ξέρεις ότι είναι πιο οργανωμένοι; από τα απλά πράγματα φίλε μου ήρθαν σε ξένη χώρα δεν έψαχναν να βρουν επικεφαλής κτλ... ανέβασαν απλά τα drones που έχουν στην διάθεση τους έκαναν την χαρτογράφηση της περιοχής βρήκαν τα ποτάμια/λίμνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το νερό και ρίχτηκαν στην μάχη έτσι κάνουν οι οργανωμένοι δεν ψάχνουν να βρουν κανέναν χαρδαλιά/μητσοτάκη/παπανδρέου/τσίπρα ούτε δήμαρχο/περιφερειάρχη κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Το μόνο που λέει είναι ότι πρόκειται για 2η φορά που καίγονται οι εκτάσεις οπότε δεν ξαναφυτρώνουν. Δηλαδή ότι καείο για 2η φορά πάει? Μέσα σε ποιο διάστημα πρέπει να μην ξανακαεί ώστε να ξαναβγεί? Πολύ λακωνική η απάντηση, θα ήθελα μεγαλύτερη εξήγηση. Όλα έχουν ξανακαεί κάποια στιγμή Το έχω από διάφορους ότι αν καεί δεύτερη φορά πριν προλάβει να αναγεννηθεί πλήρως πάει, αλλά γνωρίζω κατά πόσο ευσταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση