cumulus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, SamaelMorningstar είπε Φίλε αυτό το διάβασες ; Αν θέλετε να μείνει ανοιχτό το topic, το κρατάμε καθαρό από κομματικά/πολιτικά. Αν θεωρείτε ότι δεν γίνεται να τα γλυτώσουμε, τότε έχω άσχημα νέα... Έχει προταθεί από Thresh Αν θες να συνεχίσεις την προπαγάνδα μπορείς να πας στο σκαι, θα σε καλοδεχτούν. Άσε μας να διαβάσουμε εμάς για τις φωτιές. Το κομματικο σχολιο που το βλεπεις;Επειδη ρωταω γιατι παντου υπαρχουν πυρκαγιες,αφου οπως καποιοι γραφουν οτι πρεπει να σβηνουν στα πρωτα λεπτα; Προπαγανδα κανεις εσυ,που αμα καποιος γραψει κατι αντιθετο απο τα πιστευω σου πετας την καραμελα του ΣΚΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ήρθαν και ετοιμάζονται για στοχευμένες αποστολές σήμερα το απόγευμα σε Πελοπόννησο και Εύβοια. Ξεκίνησαν Αναφορά σε κείμενο Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης, το αεροσκάφος ξεκίνησε να επιχειρεί στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δάσος της Φολόης, ενώ οι δράσεις γίνονται συντονισμένα μαζί με το Beriev-200. https://www.news247.gr/koinonia/foties-eftase-stin-ellada-to-sovietiko-ydatino-vomvardistiko-ilyushin-il-76.9321066.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, konandrio είπε Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ο κόσμος πλέον υιοθετεί απόψεις και πλάθει χαρακτήρα από τα social και τα blogs, αν δεν τελειώσει αυτή η ανεξέλεγκτη αηδία θα έρθουν τραγικές καταστάσεις, βλέπουμε πόση μερίδα κόσμου μπορεί να πειστεί από ένα ψέμα που ανέβασε ένα 10 χρόνο στο ίντερνετ. Όλοι οι γιατροί είναι δολοφόνοι, τώρα έγιναν όλοι οι πυροσβέστες και αστυνομία. Κατήφορος δίχως τέλος. +1 4 ώρες πριν, ikorolis είπε Φαντάζομαι να είδατε το βίντεο του επικεφαλής της ρουμάνικης ομάδας πυρόσβεσης Επίσης φαντάζομαι να γνωρίζετε ότι μετά τα γεγονότα όλες οι ομάδες πυρόσβεσης από τις άλλες χώρες θα γράψουν έκθεση που θα στείλουν στην Ε.Ε. η οποία φυσικά θα είναι κόλαφος για εμάς καθώς περιγράφουν ότι δεν έχουμε οργάνωση - σχέδιο - πρόληψη (αντιπυρικές ζώνες σε περιοχή χαρακτηρισμένη Natura ανύπαρκτες) δεν το συζητώ καν ότι η φωτιά θα μπορούσε να σβήσει. Ψευδές. 25 λεπτά πριν, cumulus είπε Εσυ ειρωνευεσε τους παντες,θεωρωντας τους παντες ανικανους. Εγω εκανα ερωτησεις και κανεις δεν απαντησε,οπως και εσυ βεβαια. Εγω ρωτησα αφου εμεις ημαστε ανικανοι γιατι στον υπολοιπο κοσμο υπαρχουν φωτιες; Η απαντηση "Εχουμε αποκλειστικοτητα στην ανικανοτητα? " Κατα τα αλλα ειρωνευομαι εγω. Δεν πρόκειται να λάβεις λογική απάντηση γιατί για κάποιον ακατανόητο λόγο ο κόσμος έχει σταματήσει να σκέφτεται. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά γιατί να επιμένει κάποιος να εξηγήσει κάτι για το οποίο δεν το κατανοεί ή δεν το γνωρίζει. Η πραγματικότητα είναι απλή. Αν ήταν να σβήσουν οι φωτιές πιο έγκαιρα, θα είχαν σβήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, liakjim είπε +1 Ψευδές. λακωνικός 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε λακωνικός 😁 Κάτι σου ξέφυγε. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψευδές ή όχι άλλωστε εγώ γνωρίζω ότι τα πάντα στο διαδίκτυο είναι 40% αλήθεια + 60% συμφέρον ακόμα και το insomnia.gr τηρεί τον κανόνα αυτό. απλά να γνωρίζετε όλοι ότι η ελλάδα ζήτησε την βοήθεια της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών (φωτιάς) αυτή η βοήθεια ήρθε μετά θα υπάρξει έκθεση με τα + και τα - φαντάζεστε ένα από τα - ποιο θα είναι... η δασική περιοχή στην Εύβοια που κάηκε από όσο έχω ψάξει στο διαδίκτυο ήταν χαρακτηρισμένη ως "Natura" αλλά είναι δυνατόν σε τέτοια περιοχή αν μην υπάρχει αντιπυρική ζώνη - πυροσβεστικοί κρουνοί - παρατηρητήρια κτλ... εμένα με ενδιαφέρει η οργάνωση που έχουν οι ρουμάνοι πυροσβέστες αν μπορούσαν να "αντιγράψουν" μερικά πράγματα από αυτούς και ένα έχουμε ένα άμεσα και αποτελεσματικό πυροσβεστικό σώμα η δουλειά του πυροσβέστη είναι μόλις αντιληφθεί πυρκαγιά να την σβήσει άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή - περιουσία - δάσος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 6 minutes ago, ikorolis said: δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψευδές ή όχι εμένα με ενδιαφέρει η οργάνωση που έχουν οι ρουμάνοι πυροσβέστες αν μπορούσαν να "αντιγράψουν" μερικά πράγματα από αυτούς και ένα έχουμε ένα άμεσα και αποτελεσματικό πυροσβεστικό σώμα η δουλειά του πυροσβέστη είναι μόλις αντιληφθεί πυρκαγιά να την σβήσει άμεσα ώστε να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή - περιουσία - δάσος. Και το άλλο post στο FB για τα drones/ρυάκια/κτλπ που έκαναν οι Ρουμάνοι, με πηγή το www.paxyentero.gr ήταν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2021 στις 3:23 ΜΜ, korakios είπε Φίλε μου ,αν γίνουν όλα σωστά θα ξαναδείς σύντομα πράσινο και θα είναι μια κακιά ανάμνηση Ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, λεει οτι από τα 500.000 στρέμματα που κάηκαν στην Ευβοια, μόνο στα 150.000 μπορεί το δάσος να αναγεννηθεί ή να αναδασωθει. "300.000 καμένα στρέμματα τα ξεχνάμε από δάσος". Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Thresh είπε Και το άλλο post στο FB για τα drones/ρυάκια/κτλπ που έκαναν οι Ρουμάνοι, με πηγή το www.paxyentero.gr ήταν... αυτά τα έκαναν καθώς είναι οργανωμένοι όχι "μπουρδέλο" όπως εμείς φίλε μου @Thresh υπάρχει βίντεο ξέρεις όπως και συνέντευξη του στην ρουμανική τηλεόραση όποτε μην μου λέτε για Fake News γιατί αν το πάμε έτσι τα πάντα στο ελληνικό διαδίκτυο είναι Fake News ακόμα και το insomnia.gr η αναλογία είναι 40% αλήθεια + 60% συμφέρον αυτή είναι η ζυγαριά... επίσης είπα περιμένετε την έκθεση που θα υποβάλλουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. που έστειλαν βοήθεια στην αρμόδια αρχή της Ε.Ε. και τότε θα δούμε τα + και τα - αυτής της ιστορίας. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, rus είπε Ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, λεει οτι Από τα 500.000 στρέμματα που κάηκαν μόνο στα 150.000 μπορεί το δάσος να αναγεννηθεί ή να αναδασωθει. "300.000 καμένα στρέμματα τα ξεχνάμε από δάσος". ναι , το είχα ποστάρει αργότερα και εγώ και ξαναναφέρω 19 ώρες πριν, korakios είπε ότι κάνουν εθελοντές , περιβαλλοντολογικές ομάδες και οι ντόπιοι κάτοικοι δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε αυτά τα έκαναν φίλε μου @Thresh το είπε ο επικεφαλής τους υπάρχει βίντεο ξέρεις όπως και συνέντευξη του στην ρουμανική τηλεόραση όποτε μην μου λέτε για Fake News γιατί αν το πάμε έτσι τα πάντα στο ελληνικό διαδίκτυο είναι Fake News ακόμα και το insomnia.gr η αναλογία είναι 40% αλήθεια + 60% συμφέρον αυτή είναι η ζυγαριά... Νομίζω κάτι σελίδες πριν κάποιος σου ζήτησε ένα link για αυτή τη συνέντευξη ... αυτή που αναφέρθηκε πρώτη φορά κάποιος "αναγνώστης" γνωστής ... "εφημερίδας" (?) θα ήθελα να τη δώ προσωπικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, rus είπε Ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, λεει οτι από τα 500.000 στρέμματα που κάηκαν μόνο στα 150.000 μπορεί το δάσος να αναγεννηθεί ή να αναδασωθει. "300.000 καμένα στρέμματα τα ξεχνάμε από δάσος". Αυτό το πόρισμα βέβαια είναι λίγο περίεργο πως βγήκε από την στιγμή που καλά καλά δεν έχουν σβήσει οι φωτιές, και που δεν έχει γίνει αυτοψία στα καμμένα. Βγήκε δηλαδή μόνο με γνώση της έκτασης και της γεωγραφικής τοποθεσίας που ήταν οι φωτιές? Δεν λέω ότι δεν ισχύει αλλά δεν παρέχει καμία εξήγηση για αυτό και επίσης δεν λέει μήπως αυτό θα μπορούσε να αντιστραφεί με οργανωμένη επιστημονικά αναδάσωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, ikorolis είπε αυτά τα έκαναν φίλε μου @Thresh το είπε ο επικεφαλής τους υπάρχει βίντεο ξέρεις όπως και συνέντευξη του στην ρουμανική τηλεόραση όποτε μην μου λέτε για Fake News γιατί αν το πάμε έτσι τα πάντα στο ελληνικό διαδίκτυο είναι Fake News ακόμα και το insomnia.gr η αναλογία είναι 40% αλήθεια + 60% συμφέρον αυτή είναι η ζυγαριά... Θα με ενδιεφερε το λινκ,αν μπορεις να μου το δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό το πόρισμα βέβαια είναι λίγο περίεργο πως βγήκε από την στιγμή που καλά καλά δεν έχουν σβήσει οι φωτιές, και που δεν έχει γίνει αυτοψία στα καμμένα. Βγήκε δηλαδή μόνο με γνώση της έκτασης και της γεωγραφικής τοποθεσίας που ήταν οι φωτιές? Δεν λέω ότι δεν ισχύει αλλά δεν παρέχει καμία εξήγηση για αυτό και επίσης δεν λέει μήπως αυτό θα μπορούσε να αντιστραφεί με οργανωμένη επιστημονικά αναδάσωση (εγινε και ενα edit, για Ευβοια μιλαει) Yποθετω πως εννοει οτι εγινε τοση ζημια στη περιοχη ωστε δε μπορουν να ξαναβλαστησουν εκει δεντρα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, cumulus είπε Θα με ενδιεφερε το λινκ,αν μπορεις να μου το δωσεις. όταν πάω στο σπίτι γιατί είμαι στο γραφείο τώρα θα το βρω και θα το ανεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση