Προς το περιεχόμενο

Σε πύρινο κλοιό η χώρα

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν ευχάριστο. Τώρα, δεν ξέρω... 

Αν δεν αρχίσουν χθες αντιπλημμυρικά έργα θα πνιγεί ότι απέμεινε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, DrLo είπε

χμ, υποψιάζομαι ότι μπορεί να είσαι ή "ξερόλας" ή καθοδηγούμενος από τον Μυτηλινάιο και τον Σώρος.

Ε ναι , έχω γνωρίσει και τέτοιους, με έπεισαν και αυτοί.

Μουφες και αυτοι οι Ρουμανοι τελικα 😝 Τους φεραμε ,αφου οι ανικανοι δικοι μας δεν μπορουσαν να τη σβησουν σε μια ημερα,για να μην πω σε μια ωρα,αλλα και αυτοι τριχες.

https://www.protothema.gr/files/2021-08-11/epistoli-xardalia-5.pdf

Στο θέμα των αντιπλημμυρικών..και για κάποιους από εμάς που δεν έχουμε και γνώσεις επί του θέματος..

Για τι εργασίες μιλάμε?

Τι μπορεί να γίνει με μια fast-track διαδικασία για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση έως το χειμώνα και, επίσης, ένα σοβαρό και πιο μακροπρόθεσμο αντιπλημμυρικό πλάνο τι είδους έργα περιλαμβάνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Απαντω σε σενα γιατι στον αλλο εκανα προσπαθεια αλλα επιμενει, οποτε εχει ηδη …αφυπνιστει, δεν μπορω να κανω κατι.

Παμε λοιπον. Το θεμα των ανεμογενητριων που τις μερες αυτες αναπαραγουν διαρκως ψεκασμενοι ή ανενημερωτοι ή αφελεις εχει απαντηθει επανειλλημεμως και εδω και σε sites και απο αρμοδιους. Τοσες φορες που ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι δε το πηρε το αυτι οποιου συνεχιζει να αναπαραγει αυτη τη θεωρια.

Κι ετσι να ειναι ομως, μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι δυο κλικ στο google δεν αρκουν για οποιον ενδιαφερεται να μαθει το ισχυον καθεστως, αλλα προτιμα να ενημερωνεται απο μια φωτο και απο λινκς που δεν αποδεικνυουν κατι, παρα μονο δημιουργουν υπονοουμενα που δε βγαζουν νοημα.

Τελος παντων για να το ληξουμε με την ψεκασμενη φωτο του αφυπνισμενου , εδω τα facts , χωρις υπονοουμενα και «ρωταω εγω τωρα»:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2018/07/27/pirkagies-simferonta/

Και για περαιτερω :

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/27/photo-shared-on-social-media-falsely-claims-a-specific-location-on-evoia-island-was-burned-to-place-wind-farms/

https://www.thetoc.gr/koinwnia/best-of-internet/ti-sumbainei-me-ta-aiolika-parka--oi-psekasmenes-theories-gia-tous-emprismous-kai-tis-foties-i-apantisi/

Οποτε τωρα διαλεγετε μερια με δικη σας ευθυνη ως νοημονες ανθρωποι. Η πατε στην τεκμηριωση και την κοινη λογικη, η πατε στους «λεω εγω τωρα» και τους «τροφη για σκεψη»

Ναι ναι ξερουμε οτι τα hoaxes ειναι η πηγη της αληθειας...

https://www.zougla.gr/media/article/i-fake-dimosiografi-ton-ellinikon-hoaxes

Εχεις δικιο οτι χρειαζονται δυο κλικ για να βρεις κατι αλλα μαλλον δεν τα εκανες αδερφε

Επεξ/σία από alxnt
  • Like 1

5 λεπτά πριν, cumulus είπε

Μουφες και αυτοι οι Ρουμανοι τελικα 😝 Τους φεραμε ,αφου οι ανικανοι δικοι μας δεν μπορουσαν να τη σβησουν σε μια ημερα,για να μην πω σε μια ωρα,αλλα και αυτοι τριχες.

https://www.protothema.gr/files/2021-08-11/epistoli-xardalia-5.pdf

αυτό φυσικά και ισχύει ,μιας και αν αντιμετωπιζόταν εγκαίρως και αποτελεσματικά δε θα εξαπλωνόταν

2 λεπτά πριν, eMike είπε

Στο θέμα των αντιπλημμυρικών..και για κάποιους από εμάς που δεν έχουμε και γνώσεις επί του θέματος..

Για τι εργασίες μιλάμε?

Τι μπορεί να γίνει με μια fast-track διαδικασία για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση έως το χειμώνα και, επίσης, ένα σοβαρό και πιο μακροπρόθεσμο αντιπλημμυρικό πλάνο τι είδους έργα περιλαμβάνει?

θα ξεκινήσουν μετά το σβήσιμο και όταν δεν υπάρξει κίνδυνος αναζωπύρωσης

οι εργασίες είναι "απλές" , οδηγείς το νερό και εξασφαλίζεις τη συνεχή ροή του χωρίς να δημιουργούνται φράγματα

θέλει πρώτα καθάρισμα και μετά σκάψιμο . Με το μέγεθος της καταστροφής φυσικά μιλάμε για μεγάλα έργα , όχι μικρό εσκαφέα και 2 μέτρα να περάσει μικρός χείμαρρος

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό φυσικά και ισχύει ,μιας και αν αντιμετωπιζόταν εγκαίρως και αποτελεσματικά δε θα εξαπλωνόταν

Ησουν εκει;

Γιατι οι Ρουμανοι ,αν διαβασες το εγγραφο,ουδεποτε ειπαν οτι θα την εσβηναν σε μια μερα.

Επεξ/σία από cumulus

Μόλις τώρα, cumulus είπε

Ησουν εκει;

Γιατι οι Ρουμανοι ,αν διαβασες το εγγραφο,ουδεποτε ειπαν οτι θα την εσβηναν σε μια μερα.

το διάβασα ναι ,

δεν ήμουν εκεί ,όχι

Η πυρκαγιά δεν ξεκινά 100 στρέμματα , μιλάω καθαρά για τις πρώτες ώρες , νόμιζα ήταν κατανοητό

• Sad 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

το διάβασα ναι ,

δεν ήμουν εκεί ,όχι

Η πυρκαγιά δεν ξεκινά 100 στρέμματα , μιλάω καθαρά για τις πρώτες ώρες , νόμιζα ήταν κατανοητό

Δεν ησουν εκει,δεν εισαι ειδικος,αλλα ξερεις πως ηταν και τι επρεπε να γινει.

Αντε και οι δικοι μας ειναι ανικανοι,αλλες χωρες γιατι καιγονται και δε μιλαω μονο για φετος αλλα γενικα.Αφου καμια φωτια δεν ξεκιναει 100 στρεμματα.Γιατι δεν τις σβηνουν αμεσως;

Η Αυστραλια το καλακαιρι εχασε μια εκταση ιση με την Αττικη,η Καλιφορνια καιγεται επι εβδομαδες,η Ιταλια τα ιδια.Περυσι Ισπανια,Πορτογαλια κλπ.

• Like 2

3 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δεν ησουν εκει,δεν εισαι ειδικος,αλλα ξερεις πως ηταν και τι επρεπε να γινει.

Αντε και οι δικοι μας ειναι ανικανοι,αλλες χωρες γιατι καιγονται και δε μιλαω μονο για φετος αλλα γενικα.Αφου καμια φωτια δεν ξεκιναει 100 στρεμματα.Γιατι δεν τις σβηνουν αμεσως;

Η Αυστραλια το καλακαιρι εχασε μια εκταση ιση με την Αττικη,η Καλιφορνια καιγεται επι εβδομαδες,η Ιταλια τα ιδια.Περυσι Ισπανια,Πορτογαλια κλπ.

Και η Ελλάδα έχασε σε λίγες μέρες μια έκταση ίση με την Αττική. Βρες τις διαφορές.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Και η Ελλάδα έχασε σε λίγες μέρες μια έκταση ίση με την Αττική. Βρες τις διαφορές.

Δεν απαντας σε αυτο που ρωταω.Αφου καμια φωτια δεν ξεκιναει με 100  στρεμματα,γιατι δεν τις σβηνουν αμεσως οι αλλες χωρες,πολυ πιο προηγμενες απο εμας;

Επεξ/σία από cumulus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, cumulus είπε

αλλα ξερεις πως ηταν και τι επρεπε να γινει.

φυσικά και ξέρω γιατί όπως έγραψα Πήλιο ανα χρόνο ανάβουν φωτιές και πάντα σβήνουν όταν είναι άμεση η επέμβαση . Και φυσικά έζησα και μεγάλες φωτιές που βρισκόταν κοντά στο σπίτι μου (edit γιατί δεν ξεκίνησε άμεσα η κατάσβεση)

Εκεί ήδη θέλει να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και πρόβλεψη ,αλλιώς ότι κάνουν τα εναέρια μέσα

8 λεπτά πριν, cumulus είπε

δε με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν έξω (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν εννοώ οτι δε συμμερίζομαι την αγωνία και θλίψη των ανθρώπων)

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

φυσικά και ξέρω γιατί όπως έγραψα Πήλιο ανα χρόνο ανάβουν φωτιές και πάντα σβήνουν όταν είναι άμεση η επέμβαση . Και φυσικά έζησα και μεγάλες φωτιές που βρισκόταν κοντά στο σπίτι μου (edit γιατί δεν ξεκίνησε άμεσα η κατάσβεση)

Εκεί ήδη θέλει να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και πρόβλεψη ,αλλιώς ότι κάνουν τα εναέρια μέσα

δε με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν έξω (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν εννοώ οτι δε συμμερίζομαι την αγωνία και θλίψη των ανθρώπων)

Καλσσικα ...  Βεβαια αν καποια φωτια σβηστει αμεσως στο εξωτερικο,θα τη φερεις ως παραδειγμα γιατι θα σε συμφερει,αλλα οταν δε μας συμφερει δε μας νοιαζει τι γινεται αλλου.

Προφανως θεωρεις οτι παροτι πουθενα δε σβηνονται αμεσως οι φωτιες στην Ελλαδα θα επρεπε να σβηνονται αμεσως

Επεξ/σία από cumulus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...