Προς το περιεχόμενο

Σε πύρινο κλοιό η χώρα

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 minutes ago, korakios said:

αν όλοι γράφουν ότι να'ναι αποχωρείς απο το νήμα

Οχι, δεν ειναι τοσο απλο, οταν ανοιγει ενα θεμα που ενδιαφερει καποιους ανθρωπους και μπαινετε και το ξεσκιζετε, δεν ειμαι εγω αυτος που πρεπει να αποχωρσει

5 minutes ago, korakios said:

όχι θα σε βάλω σε αγνόηση

Κάνεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις νομίζω. Εστω οτι τσακώνεστε 3-4 άτομα και σας βάζω σε αγνόηση. Το ότι εγώ δεν βλέπω αυτά που γράφετε δεν σημαίνει ότι δεν τα γράφετε. Δεν σημαίνει ότι δεν τα βλεπει ο mod και δεν σημαίνει ότι δεν θα οδηγήσουν το νήμα να κλειδωθεί. Μεγαλα παιδιά είμαστε ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας, δεν τιμά κανέναν.

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Οχι, δεν ειναι τοσο απλο, οταν ανοιγει ενα θεμα που ενδιαφερει καποιους ανθρωπους και μπαινετε και το ξεσκιζετε, δεν ειμαι εγω αυτος που πρεπει να αποχωρσει

το έγραψα γιατί πρότεινες να κλειδωθεί , δηλαδή πολύ συγκεκριμένα ,αν προτείνεις το να μην λένε οι υπόλοιποι τίποτα, καλύτερα να αποχωρήσεις ,ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά

• Sad 1

• Super Moderators
9 minutes ago, korakios said:

όχι θα σε βάλω σε αγνόηση όπως ακριβώς έκανα με τον drlo :)

αλλά δεν κατάλαβα αν αναφερόταν σε προσβολές

μάλλον έχασα επεισόδια :)

Αν δεν κάνω λάθος βλέπεις κάπου στις 77-78 σελίδες στο τοπικ εδώ. Κανονικά ήταν ...94.

Και αν όλα αυτά που αφαιρέθηκαν ήταν σε κοινή θέα ακόμη, αυτή τη στιγμή πιθανόν να συζητούσαμε στο ίδιο τοπικ για τους εξωγήινους και τον Ολυμπιακό! 😛 

• Like 2

σχετικά με προσβολές.....έχουμε κάνει ήδη αναφορά από χθες κάποια μηνύματα που χαρακτηρίζουν ψεκασμένα fake news, αλήθειες που δε θέλετε να αποδεχθείτε όπως αυτό με τις ανεμογεννήτριες. το αν διαφωνείτε είναι ένα σκαλοπάτι. το να μην σβήνετε τα προσβλητικά μηνύματα του φωτεινού παντογνώστη από τη κόλαση είναι τελείως άλλο επίπεδο.

παρόλαυτά όλα τα μηνύματα με χαρακτηρισμούς περι ψεκασμένων και τα μέλη που γράφουν με αυτό το στυλάκι παραμένουν ανέγγιχτοι.

από την άλλη και παρότι προσπαθούμε να κρατήσουμε ισορροπίες (αφού φάγαμε τα warnings ΔΙΚΑΙΩΣ)....δεν έχει εκτιμηθεί αντίστοιχα και το τοπικ αλωνίζει μόνο ατιμώρητο από την μία πλευρά.

οι προσωπικές απόψεις που μπορεί να μην υιοθετεί ο οποιοσδήποτε moderator δε σημαίνει οτι πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στη ζυγαριά απέναντι στους "ψεκασμένους" μονόπλευρα.

τέλος πάντων....κατανοώ τη κούραση και τον εκνευρισμό. και γω βγαίνω εκτός ορίων και πολλές φορές δε γράφω αυτά που θα ήθελα για όλες τις άλλες απόψεις (για να το θέσω κομψά) που γράφονται.

• Like 2

Just now, korakios said:

αν προτείνεις το να μην λένε οι υπόλοιποι τίποτα

Προτείνω να συζητάμε για τις φωτιές και να ενημερώνουμε για εξελίξεις χωρίς να γράφουμε για τον κακο Κούλη και τον καλό Τσίπρα ή και το αντίστροφο, για τους Τούρκους που μας καίνε, για τους ψέκες που δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο εμείς οι γαμάτοι και κυρίως να κόψουμε αυτό το υφάκι του ξερόλα που για κάποιο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω, αντιμετωπίζεται με ελαστικότητα απ τους mods. Τεσπα, ό,τι είχα να πω το είπα, εγώ λοιπόν πράγματι αποχωρώ μιας και στο νήμα δν γίνεται συζήτηση, οπότε ας το λήξουμε εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, korakios είπε

Σεβαστό που δε θες να το αναλύσεις αλλά το σωστό είναι να μην το αναφέρεις καθόλου μιας και είναι τουλάχιστον ακραία άποψη 

32 λεπτά πριν, korakios είπε

διαφορετική άποψη λέγεται , ελευθερία λόγου κτλ κτλ

αν δε συμφωνείς με κάποιον ή σου φαίνονται ακραία αυτά που λέει το βάζεις σε αγνόηση

αν όλοι γράφουν ότι να'ναι αποχωρείς απο το νήμα

απλό είναι

9 λεπτά πριν, korakios είπε

το έγραψα γιατί πρότεινες να κλειδωθεί , δηλαδή πολύ συγκεκριμένα ,αν προτείνεις το να μην λένε οι υπόλοιποι τίποτα, καλύτερα να αποχωρήσεις ,ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί λέμε ότι ζούμε αναμεσά τους ;

Το να περιμένουν άνθρωποι με τέτοια "λογική" να χάσεις το χρόνο σου να τους εξηγείς είναι αδιανόητο. 

Επεξ/σία από DrLo

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και αν όλα αυτά που αφαιρέθηκαν ήταν σε κοινή θέα ακόμη, αυτή τη στιγμή πιθανόν να συζητούσαμε στο ίδιο τοπικ για τους εξωγήινους και τον Ολυμπιακό! 😛 

Spoiler

(με εκπλήσσει που δεν έχω δει σχετική συζήτηση ακόμα ή ίσως να υπήρχε και την έχασα)

Στο θέμα μας , ήταν να έρθουν κάποια μεγάλα τανκερ απο Ρωσία , γνωρίζουμε αν έφτασαν ?

Spoiler

31 minutes ago, billdanos said:

αυτή τη στιγμή πιθανόν να συζητούσαμε στο ίδιο τοπικ για τους εξωγήινους

https://www.defencenet.gr/asfaleia/910148_exafanistike-petroma-poy-tha-estelne-sti-gi-apo-ton-ari-rompot-tis-nasa

😛

• Sad 1

2 minutes ago, korakios said:

ήταν να έρθουν κάποια μεγάλα τανκερ απο Ρωσία , γνωρίζουμε αν έφτασαν ?

https://www.ethnos.gr/ellada/169742_fotia-ilyushin-il-76-ta-thiriodi-rosika-aeroskafi-poy-stelnei-i-rosia-gia-tis

Δεν λέει κάτι καινούριο εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Προτείνω να συζητάμε για τις φωτιές και να ενημερώνουμε για εξελίξεις χωρίς να γράφουμε για τον κακο Κούλη και τον καλό Τσίπρα ή και το αντίστροφο, για τους Τούρκους που μας καίνε, για τους ψέκες που δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο εμείς οι γαμάτοι και κυρίως να κόψουμε αυτό το υφάκι του ξερόλα που για κάποιο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω, αντιμετωπίζεται με ελαστικότητα απ τους mods. Τεσπα, ό,τι είχα να πω το είπα, εγώ λοιπόν πράγματι αποχωρώ μιας και στο νήμα δν γίνεται συζήτηση, οπότε ας το λήξουμε εδώ

Τα φόρα είναι μέρη που ανθρώποι ανταλλάσουν ΑΠΟΨΕΙΣ και μιλάνε για ένα θέμα, τι πιστευουν κλπ

Δεν ειναι πρακτορείο ειδησεων.

Επεξ/σία από DrLo

• Super Moderators
6 minutes ago, Kostasspil said:

Ήρθαν και ετοιμάζονται για στοχευμένες αποστολές σήμερα το απόγευμα σε Πελοπόννησο και Εύβοια. 

• Like 2
  • Thanks 1

Το τραγικό είναι η ευκολία που πείθετε κάποιος με κάτι που βρήκε στο διαδίκτυο, κάτσε ψάξε φίλε μου και μην εκτίθεσαι, διάβασε τι είναι το διαδίκτυο, διάβασε τι είναι τα blogs και πως κερδίζουν χρήματα, μάθε για τις απάτες του διαδικτύου, μάθε ότι το 90% πλέον είναι μούφα και ψεύτικο, μάθε ότι υπάρχει η κοινή λογική, μάθε ότι κάποιος σε θεωρεί τέρμα βλάκα με το αναμεταδίδεις ότι βλακεία βρεις. Από την άλλη είσαι για λύπηση γιατί τα πιστεύεις , γιατί έχεις κάνει το μυαλό σου σαλάτα και δεν βγάζεις άκρη, σου έχεις προσθέσει έξτρα στρες για κάτι άκυρο και ψεύτικο. Θα βγει ένας με υψηλό επικίνδυνο IQ, θα πείσει μεγάλη μερίδα κόσμου, βλέπω κινήματα , εξεγέρσεις , εμφύλιους... Αν δεν μαζευτεί αυτή η αηδία δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, konandrio είπε

Το τραγικό είναι η ευκολία που πείθετε κάποιος με κάτι που βρήκε στο διαδίκτυο, κάτσε ψάξε φίλε μου και μην εκτίθεσαι, διάβασε τι είναι το διαδίκτυο, διάβασε τι είναι τα blogs και πως κερδίζουν χρήματα, μάθε για τις απάτες του διαδικτύου, μάθε ότι το 90% πλέον είναι μούφα και ψεύτικο, μάθε ότι υπάρχει η κοινή λογική, μάθε ότι κάποιος σε θεωρεί τέρμα βλάκα με το αναμεταδίδεις ότι βλακεία βρεις. Από την άλλη είσαι για λύπηση γιατί τα πιστεύεις , γιατί έχεις κάνει το μυαλό σου σαλάτα και δεν βγάζεις άκρη, σου έχεις προσθέσει έξτρα στρες για κάτι άκυρο και ψεύτικο. Θα βγει ένας με υψηλό επικίνδυνο IQ, θα πείσει μεγάλη μερίδα κόσμου, βλέπω κινήματα , εξεγέρσεις , εμφύλιους... Αν δεν μαζευτεί αυτή η αηδία δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. 

χμ, υποψιάζομαι ότι μπορεί να είσαι ή "ξερόλας" ή καθοδηγούμενος από τον Μυτηλινάιο και τον Σώρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...