Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Από ότι κατάλαβα η κατάσταση σήμερα στην Εύβοια είναι πολύ καλύτερη από χθες. Δεν ξέρω απλά αν σταμάτησε η φωτιά γιατί έφτασε στη θάλασσα ή όντως κατάφεραν να τη σταματήσουν κάπου... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εγώ να πω κάτι άλλο ρε μάγκες όχι τόσο εκτός κλίματος. Μόνο εμένα μου κάθεται κάπως το γεγονός ότι ξαφνικά πάνε και πιάνουν παντού εμπρηστές; Άλλους επι το έργο άλλους με γκαζάκια κλπ κλπ. Δηλαδη, τώρα που όλοι είναι σε επιφυλακή και σε εγρήγορση αυτοί θεωρούν ότι μπορούν να πάνε να βάλουν εκ νέου φωτιές; Δε τους έχω για τόσο βλάκες, αν δεν κάνω λάθος αυτά τα κάνουν όταν δεν κοιτάνε πολλά μάτια. Μονο εμένα δε μου στέκει καλά η φάση με τις τόσες συλλήψεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 minute ago, thetiesthatbind said: Εγώ να πω κάτι άλλο ρε μάγκες όχι τόσο εκτός κλίματος. Μόνο εμένα μου κάθεται κάπως το γεγονός ότι ξαφνικά πάνε και πιάνουν παντού εμπρηστές; Άλλους επι το έργο άλλους με γκαζάκια κλπ κλπ. Δηλαδη, τώρα που όλοι είναι σε επιφυλακή και σε εγρήγορση αυτοί θεωρούν ότι μπορούν να πάνε να βάλουν εκ νέου φωτιές; Δε τους έχω για τόσο βλάκες, αν δεν κάνω λάθος αυτά τα κάνουν όταν δεν κοιτάνε πολλά μάτια. Μονο εμένα δε μου στέκει καλά η φάση με τις τόσες συλλήψεις; Δεν είναι και τόσο περίεργο. Πάντα σε περιπτώσεις μεγάλης κρίσης και πανικού βρίσκουν την ευκαιρία και διάφοροι άλλοι "καλοθελητές" ώστε να κάνουν τις "δουλειές τους" ευκολότερα μέσα στον πανικό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν είναι και τόσο περίεργο. Πάντα σε περιπτώσεις μεγάλης κρίσης και πανικού βρίσκουν την ευκαιρία και διάφοροι άλλοι "καλοθελητές" ώστε να κάνουν τις "δουλειές τους" ευκολότερα μέσα στον πανικό. επίσης ισχύει και αυτό που θα επικαλεστεί μετά ο δικηγόρος τους όταν τους συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα άρα πρέπει να γίνει εγκλεισμός τους σε ψυχιατρείο και όχι σε φυλακή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 16 minutes ago, ikorolis said: επίσης ισχύει και αυτό που θα επικαλεστεί μετά ο δικηγόρος τους όταν τους συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα άρα πρέπει να γίνει εγκλεισμός τους σε ψυχιατρείο και όχι σε φυλακή... Δεν είναι όλοι οι εμπρηστές ηθοποιοί που το παίζουν τρελοί. Ανάμεσά τους υπάρχουν και άτομα με σοβαρά ψυχικά νοσήματα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το να ζητάς εκ των υστέρων ισοπεδωτικές τιμωρίες σε όλους είναι εκτός από λάθος, επικίνδυνο και ανώφελο... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, ikorolis είπε επίσης ισχύει και αυτό που θα επικαλεστεί μετά ο δικηγόρος τους όταν τους συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα άρα πρέπει να γίνει εγκλεισμός τους σε ψυχιατρείο και όχι σε φυλακή... Αυτό είναι ο παρανοϊκός εμπρηστής που ήταν η Βερόνικα Δεσίλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν είναι όλοι οι εμπρηστές ηθοποιοί που το παίζουν τρελοί. Ανάμεσά τους υπάρχουν και άτομα με σοβαρά ψυχικά νοσήματα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το ζητάς εκ των υστέρων ισοπεδωτικές τιμωρίες σε όλους είναι εκτός από λάθος, επικίνδυνο και ανώφελο... Για εσένα μπορεί να είναι έτσι φίλε @billdanos Για εμένα αγαπητέ φίλε @billdanos δεν είναι έτσι όμως για εμένα οι εμπρηστές εκ πρόθεση διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα ο εμπρηστής που έβαλε την φωτιά στο μάτι η οποία κόστισε 102 ανθρώπινες ζωές (ανάμεσα τους και δικοί μου άνθρωποι) είναι και δολοφόνος κατά συρροή και δεν θα χαϊδέψω κανενός τα αυτιά ώστε να πω έλα μωρέ είναι άρρωστος πάσχει από σοβαρά ψυχικά νοσήματα και δεν ήξερε τι έκανε γιατί οι ανθρώπινες ζωές (γυναίκες/παιδιά) που χάθηκαν δεν γυρνάνε πίσω. Στον συγκεκριμένο ΥΠΑνθρωπο αξίζει η εσχάτη των ποινών (θάνατος) αλλά επειδή δεν υπάρχει συμβιβάζομαι και με ισόβια (να πεθάνει στην φυλακή) όχι τα ισόβια να γίνουν 25 χρόνια και σε 5-10 χρόνια να είναι έξω γιατί τότε πίστεψε με θα τον περιμένω έξω από την φυλακή ώστε να του φυτέψω εγώ την σφαίρα στο κεφάλι και να τον στείλω εκεί που του αξίζει. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 minute ago, ikorolis said: Για εσένα μπορεί να είναι έτσι φίλε @billdanos Για εμένα αγαπητέ φίλε @billdanos δεν είναι έτσι όμως για εμένα οι εμπρηστές εκ πρόθεση διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα ο εμπρηστής που έβαλε την φωτιά στο μάτι η οποία κόστισε 102 ανθρώπινες ζωές (ανάμεσα τους και δικοί μου άνθρωποι) είναι και δολοφόνος κατά συρροή και δεν θα χαϊδέψω κανενός τα αυτιά ώστε να πω έλα μωρέ είναι άρρωστος πάσχει από σοβαρά ψυχικά νοσήματα και δεν ήξερε τι έκανε γιατί οι ανθρώπινες ζωές (γυναίκες/παιδιά) που χάθηκαν δεν γυρνάνε πίσω. για να το πω και με επίκαιρους όρους: κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος! Η προσωπική αγανάκτηση δεν είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός ώστε να έχεις μια σωστή κρίση. Ο άνθρωπος που έχει πραγματικά ψυχικά νοσήματα, δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτα είτε τον κλείσεις για πάντα στη φυλακή είτε τον κόψεις σε 1000 κομματάκια ενώ είναι ακόμη ζωντανός. Όπως επίσης και μετά από αυτό, κανείς από τους υπόλοιπους πραγματικά ψυχικά αρρώστους δεν θα παραδειγματιστεί μιας και δεν θα είναι σε θέση να το καταλάβει... Είναι εντελώς διαφορετικές αυτές οι περιπτώσεις από τους υπόλοιπους που έχουν επίγνωση των πράξεων τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Αυτό παραπάνω για τους εμπρηστές και εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργο(όχι για όλους, αλλά οκ) . Όπως και το ρεπορτάζ που βγήκε ότι την έπεσαν σε πυροσβέστες και η ΔΙΑΣ ήταν εκεί για να τους εμποδίσει. Μου φαίνεται σαν να θέλουν να δικαιολογησουν τις προσλήψεις. 🤷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν διαφόρων ειδών ψυχολογικά προβλήματα, δεν δικαιολογούν όλες τις πράξεις. Όπως και να έχει δουλειά του δικαστηρίου είναι να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη ειδικού και να μην δεχτεί μια πληρωμένη από τον κατηγορούμενο. Στα υπόλοιπα συμφωνώ ότι ο εμπρησμός πρέπει να έχει την μέγιστη ποινή. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από The_Judas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, billdanos είπε για να το πω και με επίκαιρους όρους: κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος! Η προσωπική αγανάκτηση δεν είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός ώστε να έχεις μια σωστή κρίση. Ο άνθρωπος που έχει πραγματικά ψυχικά νοσήματα, δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτα είτε τον κλείσεις για πάντα στη φυλακή είτε τον κόψεις σε 1000 κομματάκια ενώ είναι ακόμη ζωντανός. Όπως επίσης και μετά από αυτό, κανείς από τους υπόλοιπους πραγματικά ψυχικά αρρώστους δεν θα παραδειγματιστεί μιας και δεν θα είναι σε θέση να το καταλάβει... Είναι εντελώς διαφορετικές αυτές οι περιπτώσεις από τους υπόλοιπους που έχουν επίγνωση των πράξεων τους. Συμφωνώ μαζί σου όχι 100% αλλά 1000% αλλά πες μου σε παρακαλώ ποιος από αυτούς είναι πραγματικά ψυχικά άρρωστος? και δεν είναι απλά υποκριτική (ηθοποιός) και μέσα στο κόλπο είναι ο δικηγόρος και ο ψυχολόγος/ψυχίατρος καθώς γνωρίζει ότι το έγκλημα που διέπραξε είναι πολύ σοβαρό και αναφέρομαι στην πυρκαγιά στο μάτι που χάθηκαν 102 ανθρώπινες ζωές (το αναφέρω γιατί έχασα δικούς μου ανθρώπους) οι οποίοι δεν γυρνάνε πίσω. 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Υπάρχουν διαφόρων ειδών ψυχολογικά προβλήματα, δεν δικαιολογούν όλες τις πράξεις. Όπως και να έχει δουλειά του δικαστηρίου είναι να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη ειδικού και να μην δεχτεί μια πληρωμένη από τον κατηγορούμενο. Στα υπόλοιπα συμφωνώ ότι ο εμπρησμός πρέπει να έχει την μέγιστη ποινή. η μέγιστη ποινή αυτή την στιγμή στην χώρα μας είναι τα ΙΣΟΒΙΑ δηλαδή 25 ΧΡΟΝΙΑ τα οποία με καλή διαγωγή και δικηγόρο γίνονται 5-10 ΧΡΟΝΙΑ όχι δεν συμφωνώ για μένα η μέγιστη ποινή είναι τα (πραγματικά) ΙΣΟΒΙΑ ότι ισχύει και σε άλλες χώρες που δεν ισχύει η θανατική ποινή παραμένεις στην φυλακή μέχρι να δεις τα ραδίκια ανάποδα δεν παίρνεις άδειες - δεν βγαίνεις ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 6 minutes ago, ikorolis said: Συμφωνώ μαζί σου όχι 100% αλλά 1000% αλλά πες μου σε παρακαλώ ποιος από αυτούς είναι πραγματικά ψυχικά άρρωστος? Μα αυτό δεν μπορώ να το κρίνω ούτε εγώ ούτε κι εσύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Μα αυτό δεν μπορώ να το κρίνω ούτε εγώ ούτε κι εσύ! το ξέρω ότι δεν μπορείς να το κρίνεις ούτε εσύ ούτε εγώ το θέμα είναι ότι δεν το κρίνουν και αυτοί που υποτίθεται είναι οι ειδικοί ψυχίατροι/ψυχολόγοι καθώς είναι όλοι στο κόλπο με τους δικηγόρους φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες δεν υπάρχουν πραγματικά ισόβια. Στην Ελλάδα το μέγιστο είναι 25 έτη. Σε ορισμένες χώρες στα ισόβια έχεις επιλογή μετά από 15 χρόνια να κάνεις αιτήσεις για αποφυλάκιση. Αυτό ισχύει στην Γερμανία. Αλλά και εκεί ο μέσος όρος αποφυλάκισης για τα ισόβια είναι 20 έτη. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikniknikniknik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 να ρίξω και ένα άλλο θεμα συζήτησης. γιατί να μην μπουν μετα ανεμογεννήτριες σε κάποιο μέρος των δασών? δηλαδή να κάνουμε 100% αναδάσωση σε βαθος 30ετιας, να καίμε εως τοτε λιγνίτη και απλα να επιβαρύνουμε και άλλο το περιβάλλον. μόνο εμένα μου φαίνεται πως οδεύουμε σε μη αναστρέψιμη κατάσταση? (όσον αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση