Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 hour ago, Proodevtikos said: Δύο θέματα: - Πόσα έχουν πλέον την δυνατότητα να επιχειρούν ή είναι καθηλωμένα για διάφορους λόγους. - Αν είναι σε κατάσταση ετοιμότητας όλα τότε κάνει την αποτυχία μεγαλύτερη. Πιστευεις πως εχουμε ετοιμοπόλεμα μέσα και κάθονται για διάφορους λόγους? Καταλαβαίνεις πως ειναι λίγο παράλογη σαν σκέψη… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στην Εύβοια έχουν εκκενώσει όλοι προς Ιστιαία και η φωτιά πάει προς τα κει. Που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 minutes ago, Kostasspil said: Στην Εύβοια έχουν εκκενώσει όλοι προς Ιστιαία και η φωτιά πάει προς τα κει. Που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι; Ελπίζω σήμερα που έχουν στραφεί τα περισσότερα μέσα προς τα εκει, να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Σε κάποιον μάλλον κάηκε το toshiba του απο τις φωτιές και ειναι εκνευρισμένος. Με το που βλέπετε περίεργα μηνύματα μην απαντάτε και απλά πατήστε το κουμπί της αναφοράς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Εγώ έχω μια απορία! Εδώ και 3 μέρες η βόρεια Εύβοια έχει το μεγαλύτερο μέτωπο! Επίσης εδώ και 3 μέρες βλέπω βγαίνουν σε συγκεκριμένο κανάλι κάτοικοι και κλαίνε και ζητάνε απεγνωσμένα βοήθεια γιατί είναι περικυκλωμένοι και υποστηρίζουν ότι τους έχουν αφήσει στο έλεος του θεού! Γιατι ρε παιδιά; Γιατί; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; Δεν είναι Ελλάδα η Εύβοια; Τόσες χώρες στείλανε βοήθεια! Που είναι όλοι αυτοί; Δηλαδή η Αθήνα να μην καεί και άλλοι να πάνε να γ@@@ουν; Απλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι κάτοικοι υπερβάλουν λόγο ταραχής και τρόμου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 minutes ago, Georgram said: Εγώ έχω μια απορία! Εδώ και 3 μέρες η βόρεια Εύβοια έχει το μεγαλύτερο μέτωπο! Επίσης εδώ και 3 μέρες βλέπω βγαίνουν σε συγκεκριμένο κανάλι κάτοικοι και κλαίνε και ζητάνε απεγνωσμένα βοήθεια γιατί είναι περικυκλωμένοι και υποστηρίζουν ότι τους έχουν αφήσει στο έλεος του θεού! Γιατι ρε παιδιά; Γιατί; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; Δεν είναι Ελλάδα η Εύβοια; Τόσες χώρες στείλανε βοήθεια! Που είναι όλοι αυτοί; Δηλαδή η Αθήνα να μην καεί και άλλοι να πάνε να γ@@@ουν; Απλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι κάτοικοι υπερβάλουν λόγο ταραχής και τρόμου! Aπλά όταν η δύναμη δεν επαρκεί (που είναι και αδύνατον να αντιμετωπίσεις τόσα ανοιχτά μέτωπα ταυτόχρονα σε ολη την Ελλάδα) ρίχνεις το βάρος επιλεκτικά. Σήμερα είπαν, θα πάνε όλα Εύβοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Σήμερα είπαν, θα πάνε όλα Εύβοια. Στο Open έλεγαν μέχρι τις 9:30 ότι πέρασε μόνο 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Aπλά όταν η δύναμη δεν επαρκεί (που είναι και αδύνατον να αντιμετωπίσεις τόσα ανοιχτά μέτωπα ταυτόχρονα σε ολη την Ελλάδα) ρίχνεις το βάρος επιλεκτικά. Σήμερα είπαν, θα πάνε όλα Εύβοια. Μπορώ να καταλάβω ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις! Αλλά ακόμα και πριν 5 λεπτά καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει καμία βοηθεια! Ποτέ θα τα στείλουν; Όταν θα φτάσει η φωτιά Χαλκίδα και θα έχουν καει όλα τα χωρια; Εδω ούτε αστυνομικοί υπάρχουν που έχουμε άπειρους από αυτούς και σε πολλά πλάνα στην Αττική φαινόταν να αράζουν ανα ομάδες και να κοιτάνε την φωτιά! Ούτε αυτοί υπάρχουν! Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω αυτή την αδιαφορία για την Εύβοια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Georgram said: Μπορώ να καταλάβω ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις! Αλλά ακόμα και πριν 5 λεπτά καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει καμία βοηθεια! Ποτέ θα τα στείλουν; Όταν θα φτάσει η φωτιά Χαλκίδα και θα έχουν καει όλα τα χωρια; Εδω ούτε αστυνομικοί υπάρχουν που έχουμε άπειρους από αυτούς και σε πολλά πλάνα στην Αττική φαινόταν να αράζουν ανα ομάδες και να κοιτάνε την φωτιά! Ούτε αυτοί υπάρχουν! Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω αυτή την αδιαφορία για την Εύβοια! Απο τις εικόνες που βλεπω τωρα στις συνδέσεις των καναλιών, ειναι εκει τα περισσότερα μέσα μιας και η Αθήνα φαίνεται να ειναι πλέον οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Georgram είπε Εγώ έχω μια απορία! Εδώ και 3 μέρες η βόρεια Εύβοια έχει το μεγαλύτερο μέτωπο! Επίσης εδώ και 3 μέρες βλέπω βγαίνουν σε συγκεκριμένο κανάλι κάτοικοι και κλαίνε και ζητάνε απεγνωσμένα βοήθεια γιατί είναι περικυκλωμένοι και υποστηρίζουν ότι τους έχουν αφήσει στο έλεος του θεού! Γιατι ρε παιδιά; Γιατί; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; Δεν είναι Ελλάδα η Εύβοια; Τόσες χώρες στείλανε βοήθεια! Που είναι όλοι αυτοί; Δηλαδή η Αθήνα να μην καεί και άλλοι να πάνε να γ@@@ουν; Απλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι κάτοικοι υπερβάλουν λόγο ταραχής και τρόμου! Η καταγωγή μου είναι από την Κύμη, έχω εξοχικό στην περιοχή και πάντα η Εύβοια ήταν αφημένη από τους πάντες όλα τα χρόνια.Δεν ξέρω τον λόγο γιατί είναι υπέροχο νησί.Ίσως επειδή είναι αραιοκατοικημένη και δεν δίνει πολλούς ψήφους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, Proodevtikos said: Η καταγωγή μου είναι από την Κύμη, έχω εξοχικό στην περιοχή και πάντα η Εύβοια ήταν αφημένη από τους πάντες όλα τα χρόνια.Δεν ξέρω τον λόγο γιατί είναι υπέροχο νησί.Ίσως επειδή είναι αραιοκατοικημένη και δεν δίνει πολλούς ψήφους; Η συζήτηση αυτη σχετικά με ψηφοφόρους κλπ, δεν εχει θέση εδώ. Υπάρχουν άπειρα αλλα σημεία στο web για αυτές τις αναλύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Georgram είπε Μπορώ να καταλάβω ότι δεν επαρκούν οι δυνάμεις! Αλλά ακόμα και πριν 5 λεπτά καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει καμία βοηθεια! Ποτέ θα τα στείλουν; Όταν θα φτάσει η φωτιά Χαλκίδα και θα έχουν καει όλα τα χωρια; Εδω ούτε αστυνομικοί υπάρχουν που έχουμε άπειρους από αυτούς και σε πολλά πλάνα στην Αττική φαινόταν να αράζουν ανα ομάδες και να κοιτάνε την φωτιά! Ούτε αυτοί υπάρχουν! Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω αυτή την αδιαφορία για την Εύβοια! Όπου έπιασε φωτιά τα ίδια λένε, δεν γίνεται κάθε γειτονιά να έχει ένα πυροσβέστη και ένα αεροπλάνο, με τόσα μέτωπα πρέπει να επιλέγουν και να ζυγίζουν, τραγική η κατάσταση δυστυχώς χωρίς τέλος, χαμός και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Απο τις εικόνες που βλεπω τωρα στις συνδέσεις των καναλιών, ειναι εκει τα περισσότερα μέσα μιας και η Αθήνα φαίνεται να ειναι πλέον οκ. Αν εννοείς μέσα τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ συμφωνώ! Γιατί ακόμα πυροσβεστικό δεν έχω δει εγώ! Μέχρι και χθες πάντως μόνο ένα συνεργείο δημοσιογραφούν υπήρχε εκεί! Σήμερα είναι αργά και η ζημιά είναι αναστρέψιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Georgram said: Αν εννοείς μέσα τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ συμφωνώ! Γιατί ακόμα πυροσβεστικό δεν έχω δει εγώ! Μέχρι και χθες πάντως μόνο ένα συνεργείο δημοσιογραφούν υπήρχε εκεί! Σήμερα είναι αργά και η ζημιά είναι αναστρέψιμη! Αν οι εικόνες και τα live video απο ελικόπτερα, κανανταιρ και το μεγάλο το ρωσικό ειναι fake, δεν μπορώ να το γνωρίζω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, konandrio είπε Όπου έπιασε φωτιά τα ίδια λένε, δεν γίνεται κάθε γειτονιά να έχει ένα πυροσβέστη και ένα αεροπλάνο, με τόσα μέτωπα πρέπει να επιλέγουν και να ζυγίζουν, τραγική η κατάσταση δυστυχώς χωρίς τέλος, χαμός και σήμερα. Προφανώς και δεν γίνετε αυτό αλλά εδώ μιλάμε για το μεγαλύτερο μέτωπο και δεν υπάρχει ούτε το 1/3 των δυνάμεων! Τέτοιο ζύγισμα ούτε στις λαϊκές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση