Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, Brown είπε Η λύση είναι μια όπου υπήρχε δάσος να μην μπορεί να γίνει τπτ ούτε σπίτια ούτε ανεμογεννητριες τπτ δάσος =δάσος. Ας θυμίθουμε τις φωτιές στην Θάσο ποτε σταμάτησαν;; αρε ντιανα.... αυτό μπορεί πάρα πολύ εύκολα να γίνει ξέρεις... όπου είναι δάσος να παραμείνει δάσος αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι δυστυχώς σε λίγο καιρό θα δούμε τι θα ξεπροβάλλει μέσα στις δασικές εκτάσεις πρόσεξε αυτό περιλαμβάνει και τους οικισμούς που δημιουργήθηκαν "νόμιμα" μέσα σε δασικές εκτάσεις και τα διάφορα σπίτια που βλέπουμε στα ΜΜΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε αυτό μπορεί πάρα πολύ εύκολα να γίνει ξέρεις... όπου είναι δάσος να παραμείνει δάσος αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι δυστυχώς σε λίγο καιρό θα δούμε τι θα ξεπροβάλλει μέσα στις δασικές εκτάσεις πρόσεξε αυτό περιλαμβάνει και τους οικισμούς που δημιουργήθηκαν "νόμιμα" μέσα σε δασικές εκτάσεις και τα διάφορα σπίτια που βλέπουμε στα ΜΜΕ. Ε αυτό να γίνει, την λύση λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 12 minutes ago, Kostasspil said: Και ειναι και μεσα στο πρασινο ολα εκει ρε πστ μου, που να κοψει; Θα περασουν σημερα οι δικοι μου απο εκεινα τα μερη, θα ενημερωσω οταν μαθω τι εικόνα εχουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Brown είπε Ε αυτό να γίνει, την λύση λέω. εγώ το θέλω εσύ το θες αλλά δεν παίζει καμία σημασία τι θέλουμε εμείς αγαπητέ μου φίλε παίζει σημασία τι θέλουν αυτοί έτσι θα συμβεί ότι έχει συμβεί σε όλες τις δασικές εκτάσεις θα δεις οικισμούς να δημιουργούνται θα δεις σπίτια να δημιουργούνται θα δεις συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας να δημιουργούνται θα δεις καζίνο να δημιουργούνται θα δεις ξενοδοχεία να δημιουργούνται φυσικά όταν θα γίνονται πλημμύρες όλοι οι παραπάνω θα βγαίνουν στα ΜΜΕ και θα διαμαρτύρονται πρώτοι από όλους/ες. από εκεί βγάζεις τα συμπεράσματα σου εγώ πάντως σιχαίνομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος (χειρότερο και από ιό) είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δυστυχώς οι φωτιές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την κλιματική αλλαγή, αλλά είναι καθαρά αποτέλεσμα οργανωμένου σχέδιου εμπρησμού όπως και το 2007. Αν δεν απομονωσουμε όλα αυτά τα οργανωμένα τρολ του fb που προσπαθούν να διασπειρουν διχόνοια, θα πάμε σε καταστάσεις που θα τρώει ο ένας τον άλλον.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 18 minutes ago, *nenya* said: Θα περασουν σημερα οι δικοι μου απο εκεινα τα μερη, θα ενημερωσω οταν μαθω τι εικόνα εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Κρίμα όλο αυτο το πράσινο….πολυ κρίμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, DrLo είπε ώχου, με άλλο κολλημένο μπλέξαμε. Όχι δεν απάντησα στην ερώτησή σου. Δε με ενδιαφέρει να σου απαντήσω. Ούτε ξέρω τι % είναι εμπρησμοί, τι ατύχημα, τι κάποιος παλαβός/πυρομανής, τι "φυσική" φωτιά. Απλά σου εξηγώ ότι το παραπάνω λογικό σχήμα "αυξάνονται οι φωτιές άρα μόνο εμπρησμοί μπορεί να το εξηγήσουν" είναι χαζομάρα. Αν θες το καταλαβαίνεις. Αν όχι πάλι ΟΚ Δεν μπαίνω στη διαδικασία να του απαντήσω γιατί σκοπίμως διαστρεβλώνει τα γραφόμενα μου, μόνο και μόνο για να διαιωνίζεται η κουβέντα Ας μας που αυτοί που είναι τόσο βέβαιοι ότι οι φωτιές ξεκινάνε από εμπρησμούς, ποια είναι τα κίνητρα των εμπρηστών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στο χθεσινό stream οι unboxholics συγκέντρωσαν 300.000€ για τούς πυρόπληκτους https://www.facebook.com/Unboxholics/photos/a.647580348625155/4102685686447920/?type=3&source=48 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, maarinos said: Στο χθεσινό stream οι unboxholics συγκέντρωσαν 300.000€ για τούς πυρόπληκτους https://www.facebook.com/Unboxholics/photos/a.647580348625155/4102685686447920/?type=3&source=48 Τους παρακολουθούσα κι έπαθα πλάκα. Μπράβο στα παιδιά που έχουν δείξει και παλιότερα την ευαισθησία τους σε παρόμοια περιστατικά. Είναι παράδειγμα για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Πρόεδρος Υπ. Πυροσβεστικής: «Δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα όχημα ότι έγινε επίθεση σε πυροσβέστες» 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Την γλίτωσε το σπίτι χθες το βραδυ στους Θρακομακεδόνες 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 καταθλιψαρα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) @Kostasspil Ξανα εντολη εκκενωσης για Λουβρο και Ασπρα Σπιτια (Αρκαδίας). Αμα ταξιδευετε απο Ηλεια προς Αρκαδια παρτε τον αλλο δρομο, μεσω Ανδριτσαινας κλπ. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στον Ξηρόκαμπο έχει κάνει ζημιές; Ξέρει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση