eyw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στα 10-64b pro EN-GB είχα Apache Open Office 4 και όλα δούλευαν ρολόϊ. Μετά έβαλα και Libre Office και όταν πάω να ανοίξω .csv τότε μόνον με Libre ανοίγει και άσχετα με το τι έχω ζητήσει εγώ. Το Libre Office θυμίζει virus. Πως γίνεται το default app που ανοίγει τα .csv να είναι το OO ή να μπορώ να διαλέξω? Πως γίνεται στη λίστα του open with να συμπεριλαμβάνεται και το OO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως τα csv τα ανοίγω ή με το notepad++ ή με το notepad2 mod by XhmikosR. Επίσης στο "Αποστολή προς" έχω την συντόμευση του notepad2 mod οπότε ότι θέλω να ανοίξω με το notepad2 το κάνω με δεξί κλικ. Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις βάζοντας την συντόμευση του προγράμματος που θέλεις στον παρακάτω φάκελο (κάνε αντιγραφή-επικόλληση στην εξερεύνηση αρχείων ή στην εκτέλεση να σε πάει απευθείας εκεί). %AppData%\Microsoft\Windows\SendTo Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα