Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια όπως αναγραφω και στον τίτλο έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω τα drivers του συγκεκριμένου λάπτοπ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έκανα φορμάτ τον υπολογιστή και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ καθώς δεν μου αναγνωρίζει τον ανταπτορα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βάλε για αρχή καλώδιο

από κάτω, βγάλε φωτό το αυτοκόλλητο με όλους τους κωδικούς της SONY, και πόσταρέ το

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν έχω την δυνατότητα να βάλω καλώδιο καθόλου. 

IMG_20210805_193242.jpg

IMG_20210805_193350.jpg

Μπορώ όμως να κατεβάσω μέσω ιντερνετ τα drivers από το κινητό και να τα βάλω στο λάπτοπ

IMG_20210805_193447.jpg

Δημοσ.

Πας σε φίλο με ιντερνετ κ να έχεις usb stick

δεξί κλικ στην κάρτα δικτύου , properties / details , στο drop down list που λέει Property πάς στην 3η επιλογή που λέει Hardware IDs

αυτό ψάχνεις στο ιντερνετ (στον ΗΥ του φίλου), κατεβάζεις κ με το usb το πας στο δικό σου ΗΥ

ή

το κατεβάζεις στο κινητό σου αν μπορείς με κάποιο τρόπο να το μεταφέρεις στο λαπτοπ σου (card reader, usb ?)

και σιγά σιγά έτσι θα βάλεις τους drivers

δε σε πάω σε προγράμματα driverfinder Κλπ, τα μισω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Sony δεν δίνει πλέον drivers για windows 7 όμως δεν είναι αρκετά πιθανό τα windows 10 να αναγνωρίσουν τα περισσότερα από μόνα τους;

Μάλλον σε αυτό το site μπορείς να δεις τα ονόματα των driver.

Στη συνέχεια αν κάνεις search με το όνομα του αρχείου εμφανίζονται διάφορα site που το έχουν, τα περισσότερα θέλουν subscription αλλά πχ αυτό το site τα δίνει δωρεάν.

Π.χ. το wifi λέει το πρώτο site ότι είχε για driver το ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Original/AHDWLL-00244589-0042.zip που αν το ψάξεις μετά στο google σε οδηγεί στο https://www.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=2091491.

Κάνε και κανένα virus scan πριν τα δοκιμάσεις..

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα γιατί μισείς τους drivefinders.. Πάμε παλι γνωρίζεις κάποιο site που να μπορώ να το κατεβάσω αμέσως γιατί όσα είδα έχουν drive finder πρόγραμμα.. 

Hardware IDs 
PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_E037105B&REV_01

Εντάξει παιδια..... Είστε εγγύηση!!! Το έκανα πολυ σας ευχαριστήσω

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2021 στις 7:43 ΜΜ, elpenor είπε

H Sony δεν δίνει πλέον drivers για windows 7 όμως δεν είναι αρκετά πιθανό τα windows 10 να αναγνωρίσουν τα περισσότερα από μόνα τους;

Μάλλον σε αυτό το site μπορείς να δεις τα ονόματα των driver.

Στη συνέχεια αν κάνεις search με το όνομα του αρχείου εμφανίζονται διάφορα site που το έχουν, τα περισσότερα θέλουν subscription αλλά πχ αυτό το site τα δίνει δωρεάν.

Π.χ. το wifi λέει το πρώτο site ότι είχε για driver το ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Original/AHDWLL-00244589-0042.zip που αν το ψάξεις μετά στο google σε οδηγεί στο https://www.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=2091491.

Κάνε και κανένα virus scan πριν τα δοκιμάσεις..

Σε ευχαριστω πολυ και εγω με την σειρα μου ομως πως τους κατεβαζουμε ; θελει να ανοιξει ftp server ?
Με Mozilla δεν κατεβαινουν.
http://sonyvaiodriver.com/sony-vaio-vgn-n11mw-windows-vista-drivers/

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, thelos257 είπε

Σε ευχαριστω πολυ και εγω με την σειρα μου ομως πως τους κατεβαζουμε ; θελει να ανοιξει ftp server ?
Με Mozilla δεν κατεβαινουν.
http://sonyvaiodriver.com/sony-vaio-vgn-n11mw-windows-vista-drivers/

Ο λόγος που ο Mozzila δεν μπορεί να κατεβάσει το ftp link είναι γιατί δεν δουλεύει πλέον, τα έχει καταργήσει η Sony.

Όμως όταν κάνεις hover πάνω στο κάθε ftp link μπορείς να δεις το όνομα του zip και μετά να το ψάξεις στο internet.

Π.χ. για τον Driver – Realtek Audio Driver –  6.0.1.5374 το link είναι ftp.vaio-link.com/PUB/Downloads/RE/D/AUD/REDAUD-00733504-UN.exe. Ψάξε στο google για το "REDAUD-00733504-UN.exe" και κατέβασε το από όποιο site το έχει κρατήσει. Κάνε το ίδιο και για τους υπόλοιπους drivers.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...