GREGORYMO Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Έκοψε' η alpha τους πόντους προς Aegean? Έστελνα πόντους σε φίλο και γινόταν κανονικά Aegean. Την τελευταία φορά (μετά την 01 Μαρτίου), δεν έγιναν . Υπάρχει εναλλακτική για καλύτερη αναλογία από 1/400 ?
besddimo Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2022 στις 4:49 ΜΜ, Vasileios-gr είπε Κάνε μεταφορά σε φίλο σου , και μετά στα στέλνει πίσω. Έτσι πέρνουν παράταση. Καλησπέρα. Συνεχίζει να ισχύει αυτό; Υπάρχει κάποια χρέωση; Για πόσο καιρό ανανεώνεται η λήξη; Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 1 Ιουνίου από besddimo
tdm900 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μια ερώτηση για το πρόγραμμα bonus της alpha. Σε αγορά που έκανα στον Κοτσόβολο τον Αύγουστο, έδινε με χρήση πιστωτικής bonus 36.000 πόντους του ς οποίους δεν έχω πάρει ακόμα. Σε προηγούμενη επικοινωνία με Κοτσ μου είπαν ότι θα έμπαιναν στις 15/10. Αφού ούτε τότε δεν τους πήρα, μου απάντησαν ότι είναι θέμα της Alpha bank. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με alpha (δεν ξέρω αν θα λύσω το θέμα με επίσκεψη σε κατάστημα, δεν με βολεύει το ωράριό τους) αλλά δεν μπορώ. Ούτε με το αυτοματοποιημένο σύστημα chat, ούτε με το αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό κέντρο, ούτε με φόρμα αναφοράς που έχω κάνει εδώ και 10 μέρες. Έχετε κάποια πρόταση; Και επίσης, συμβαίνει συχνά αυτό με τις κάρτες της Alpha; Δηλαγή πρέπει να τους κυνηγάμε;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Σε αντίστοιχη περίπτωση, με αγορά από κατάστημα Κωτσόβολου, οι έξτρα πόντοι μπήκαν απευθείας. Άρα μάλλον είναι one-off το πρόβλημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα