GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα e-coupons ? Βλέπω τώρα μια super προσφορά: 5000 πόντοι 'δίνουν' 25€ ! Μπαίνω στο app αλλά δεν μπορώ να εξαργύρωσω. ΜΗΠΩΣ πρέπει το κινητό να υποστηρίζει NFC?
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) δυστυχώς η προσφορά της ΒΡ ήταν limited. δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κουπόνια . αν την ξαναβγάλει πάρε . εγώ αγόρασα 10 κουπόνια και ήδη εξαργύρωσα το πρώτο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Vasileios-gr
GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε δυστυχώς η προσφορά της ΒΡ ήταν limited. δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κουπόνια . αν την ξαναβγάλει πάρε . εγώ αγόρασα 10 κουπόνια και ήδη εξαργύρωσα το πρώτο. Άρα, δεν έχει σχέση με τεχνολογία NFC? Οπότε, θα έχω το νου μου αν και όποτε και με ποιους όρους την ξαναβγάλει...... 1€ 200 πόντοι δηλαδή Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Έχει όμως και την προσφορά για φυσικό αέριο στην ίδια ισοτιμία μέχρι 28/02
GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Έχει όμως και την προσφορά για φυσικό αέριο στην ίδια ισοτιμία μέχρι 28/02 Ευχαριστώ. Είμαστε εκτός περιοχής φυσικου αερίου
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 BTW τσέκαρα σήμερα ξανα για τη προσφορά της BP και με άφησε να κάνω redeem. ΤΡΕΧΤΕ! 2
jimakos234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Kag1ante είπε BTW τσέκαρα σήμερα ξανα για τη προσφορά της BP και με άφησε να κάνω redeem. ΤΡΕΧΤΕ! ωραιος πηρα 2.
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, jimakos234 είπε ωραιος πηρα 2. ΄Δέν ξέρω ποιοί άλλοι πρόλαβαν πάντως έκλεισε ήδη.. ευτυχώς πρόλαβα ένα
nick_souvlaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kag1ante είπε ΄Δέν ξέρω ποιοί άλλοι πρόλαβαν πάντως έκλεισε ήδη.. ευτυχώς πρόλαβα ένα Σου έγραψα και στην άλλη συνομιλία ότι μόλις το έκανα (από την εφαρμογή στο κινητό και αφού έγραψες ότι σταμάτησε). Άρα μάλλον κάποιο bug είναι σε κάποιους. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από nick_souvlaki 1
Kag1ante Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, nick_souvlaki είπε Σου έγραψα και στην άλλη συνομιλία ότι μόλις το έκανα (από την εφαρμογή στο κινητό). Άρα μάλλον κάποιο bug είναι σε κάποιους. Κατάλαβα τι ήταν, δέν είχα εγώ αρκετό υπόλοιπο για δεύτερο και μπερδεύτηκα.. Σόρρυ παιδιά, δουλεύει κανονικά 1
GREGORYMO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, jimakos234 είπε ωραιος πηρα 2. Θέλει κινητό με NFC? 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε BTW τσέκαρα σήμερα ξανα για τη προσφορά της BP και με άφησε να κάνω redeem. ΤΡΕΧΤΕ! Το πήρα και εγώ !!! Για την εξαργύρωση στο πρατήριο πρέπει το κινητό να υποστηρίζει NFC?
Vasileios-gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Όχι , Ο Βενζινάς σκανάρει την εικόνα στο App.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Όχι , Ο Βενζινάς σκανάρει την εικόνα στο App. Ευχαριστώ
Soulis_Maritsas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 θενξ για την ενημερωση! πηρα και εγω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα