Witcher1st Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Οταν λες δαγκωμενη; Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ έχεις μπερδευτεί. Δηλαδη; Εγω μια χαρα παιρνω τις ειδοποιησεις μου εδω και χρονια.
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Lazostat είπε Δηλαδη; Εγω μια χαρα παιρνω τις ειδοποιησεις μου εδω και χρονια. Όταν τη μια λες ρωτάς πως γίνεται να σου αφαιρέσουν την ετήσια συνδρομή, και την άλλη ρωτάς εμένα αν σε χρεώνουν και αν η χρέωση είναι ετήσια ή μηνιαία, είναι προφανές ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Lazostat είπε Οταν λες δαγκωμενη; Δηλαδη; Εγω μια χαρα παιρνω τις ειδοποιησεις μου εδω και χρονια. Η "απλή" κάρτα είναι η γαλάζια με το δαγκωμένο σημείο στην μια πλευρά.
Witcher1st Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν τη μια λες ρωτάς πως γίνεται να σου αφαιρέσουν την ετήσια συνδρομή, και την άλλη ρωτάς εμένα αν σε χρεώνουν και αν η χρέωση είναι ετήσια ή μηνιαία, είναι προφανές ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Την ετησια ρωταω απο την bonus, εγω την απλη εχω εδω και χρονια. Εχεις μπερδευτει, χρειαζεσαι υπνο φιλε μου.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ρε φίλε μας καις τον εγκέφαλο. Έχεις μόνο την απλή, σου έρχονται αλερτς και θες να βγάλεις μπόνους και σε ενδιαφέρει αν μπορούν να σου αφαιρέσουν τη συνδρομη; 1
Witcher1st Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι δεν το εγραψα σωστα στο ποστ. Δυο παραγραφοι, δυο διαφορετικα θεματα. Ναι αυτο ακριβως οπως τα λες.
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, First post here!! Καταρχάς να πω πως είμαι 18 χρονών και γενικά θα μου άρεζε να μπω και εγώ στο παιχνίδι των πόντων και των μιλίων επιβράβευσης. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος? Σας ευχαριστώ θερμά!
Vasileios-gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι καλύτερα να πάρεις την πιστωτική Aegean Visa και ας εχει 40 ευρώ συνδρομή, με αυτά 40 ευρώ πέρνεις τα εξής δώρα. Εκπτωτικό κουπόνι €20 για μία πτήση σας** Δύο (2) δωρεάν κουπόνια για αποσκευή έως 23kg για πτήσεις εσωτερικού** Δύο (2) δωρεάν κουπόνια για χρήση της υπηρεσίας Fast Track για απευθείας πτήσεις εσωτερικού ή/και διεθνείς πτήσεις** Δηλαδή τα πέρνεις πίσω τα 40 ευρώ. και πέρνεις και περισότερους πόντους σε αγορές από μη συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Αν σου χαρίσουν την συνδρομή , δεν σου δίνουν τα δώρα . Νομίζω ότι σε συμφέρει να την πληρώσεις την συνδρομή και να πάρεις τα δώρα. Η χρεωστική όμως δεν δίνει τίποτα επιπλέον. και σου μετατρέπει τους 4 Bonus πόντους , σε 2 μίλια μόνο. Οπότε δεν συνίσταται για να μαζεύεις μιλια. Τσάμπα την συνδρομή που θα δώσεις. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από Vasileios-gr
stylish Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά με την alpha bonus δεν ειμαι ευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ μονιμα και οι πόντοι που κερδίζω είναι ελάχιστοι, σε σημείο που σκέφτομαι σοβαρα να την ακυρωσω. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Η χρεωστική αξιζει για ενα χρονο, με τα εξτρα μιλια, κατι καλωσορίσματα κλπ βγαζεις κανα τσάμπα εισιτήριο. Το δευτερο χρόνο την κόβεις, πριν πληρώσεις τα 20 ευρώ για δεύτερη φορά. Κι αυτό εφόσον δεν μπορεις να βγάλεις την πιστωτική της Aegean
Aurumnus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω 1250 πόντους που λήγουν σε λίγες μέρες. Μπορώ κάπως να τους εξαργυρώσω; Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε η δυνατότητα στον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ να αγοράσεις κάποια συγκεκριμένα προϊόντα μόνο με τους πόντους της κάρτας ALPHA BANK αλλά δεν το βρίσκω πια. Καταργήθηκε; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Aurumnus
Vasileios-gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνε μεταφορά σε φίλο σου , και μετά στα στέλνει πίσω. Έτσι πέρνουν παράταση. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Vasileios-gr
Joshua21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Παλιότερα που είχα κάρτα με bonus έμπαινα στο Alpha web banking έβλεπα πόσους είχα και πότε έληγαν.
geodimis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Από το bonus app της alpha βλέπεις μόνο πόσοι πόντοι σου λήγουν τις επόμενες ημέρες. πχ σήμερα εμένα μου βγάζει το παρακάτω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα