Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Δεν χρειάζεται να υπάρχει προσφορά για να χρησιμοποιήσεις τους πόντους σε συνεργάζομενα καταστήματα. Αν έχεις πόντους αρκετούς ώστε να αφαιρέσεις πόσο από την αγορά λογικά θα σε ενημερώσουν και εκείνοι κατά την πληρωμή εάν θες να τους χρησιμοποιήσεις. Αυτό που περιγράφεις είναι το go for more της εθνικής, καμία σχέση με τις bonus συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Alpha.
Grim Ripper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που περιγράφεις είναι το go for more της εθνικής, καμία σχέση με τις bonus συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Alpha. Ξαναδιάβασε τι έγραψα, έχω bonus της Alpha και ξέρω πώς λειτουργεί. Στην εθνική αν δεν κάνω λάθος παίρνεις πόντους μόνο σε προωθητικές ενέργειες.
Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψα, έχω bonus της Alpha και ξέρω πώς λειτουργεί. Όσες φορές και να διαβάσω αυτό που έγραψες, δεν θα αλλάξει το ότι δεν ισχύει. Κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με την Aplha έχει δικές της προσφορές μέσα από τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις, με δικούς της όρους, και δική της αξία εξαργύρωσης. Σε αντίθεση με το πρόγραμμα της Εθνικής που μπορείς να εξαργυρώσεις σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με συγκεκριμένη αξία εξαργύρωσης (5€/2.000 πόντους αν δεν τρέχει κάποια προσφορά). 18 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Στην εθνική αν δεν κάνω λάθος παίρνεις πόντους μόνο σε προωθητικές ενέργειες. Λάθος κάνεις και εδώ, πόντους παίρνεις με κάθε συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παίρνεις 1 πόντο ανά 10€ συναλλαγή.
w95chris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όσες φορές και να διαβάσω αυτό που έγραψες, δεν θα αλλάξει το ότι δεν ισχύει. Κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με την Aplha έχει δικές της προσφορές μέσα από τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις, με δικούς της όρους, και δική της αξία εξαργύρωσης. Στην Alpha δεν είναι ακριβώς σωστό. Δηλαδή ναι έχει προσφορές η κάθε επιχείρηση αλλά δεν ισχύει πάντα. Πχ ο Κωτσόβολος βάζει που και που προσφορές (κυρίως γιορτινές μέρες που το διαφημίζει αρκετά) να εξαργυρώσεις πόντους αλλά δεν ισχύει ότι πρέπει αποκλειστικά και μόνο να πάρεις συγκεκριμένες προσφορές. Αν εννοείς αυτό δηλαδή. Να παράδειγμα πριν λίγες μέρες έκανα εξαργύρωση και πήρα ακουστικά Bluetooth με έκπτωση. Δεν το είχε σαν προσφορά αλλά και πάλι εγώ έκανα εξαργύρωση Όσο για την αξία, αυτό δε το γνωρίζω πως πάει. Υποθέτω όσο πιο μεγάλο το ποσό τόσο καλύτερα σε συμφέρει η εξαργύρωση. Στην χρεωστική που έχω εγώ δηλαδή έτσι είναι. Το αν αλλάζει κάτι σε περίπτωση που έχεις πιστωτική δε το ξέρω (αν και υποθέτω πως όχι)
Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, w95chris είπε Στην Alpha δεν είναι ακριβώς σωστό. Δηλαδή ναι έχει προσφορές η κάθε επιχείρηση αλλά δεν ισχύει πάντα. Πχ ο Κωτσόβολος βάζει που και που προσφορές (κυρίως γιορτινές μέρες που το διαφημίζει αρκετά) να εξαργυρώσεις πόντους αλλά δεν ισχύει ότι πρέπει αποκλειστικά και μόνο να πάρεις συγκεκριμένες προσφορές. Αν εννοείς αυτό δηλαδή. Να παράδειγμα πριν λίγες μέρες έκανα εξαργύρωση και πήρα ακουστικά Bluetooth με έκπτωση. Δεν το είχε σαν προσφορά αλλά και πάλι εγώ έκανα εξαργύρωση Κάπου μπερδεύτηκες, προσφορά είναι και αυτό: https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/kotsovolos Επίσης ΔΕΝ έχουν όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφορά για εξαργύρωση, για παράδειγμα στα KFC ΔΕΝ μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους που διαθέτεις για να πληρώσεις λιγότερα σε οτιδήποτε αγοράσεις. 1 ώρα πριν, w95chris είπε Όσο για την αξία, αυτό δε το γνωρίζω πως πάει. Υποθέτω όσο πιο μεγάλο το ποσό τόσο καλύτερα σε συμφέρει η εξαργύρωση. Στην χρεωστική που έχω εγώ δηλαδή έτσι είναι. Το αν αλλάζει κάτι σε περίπτωση που έχεις πιστωτική δε το ξέρω (αν και υποθέτω πως όχι) Η αξία έχω γράψει ήδη παραπάνω πως είναι θέμα προσφοράς, - όπου υπάρχει βέβαια - πχ στον Κώτσο εξαργυρώνεις 2€ ανά 1.000 πόντους, στη vodafone 2,5€ (μια φορά πέτυχα 5€), στη fast ferries 3€ ανά 1.000 πόντους. Οι πιστωτικές είναι άσχετες με το θέμα που συζητάμε εδώ. @ts: Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο παρακάτω, θα σε διαφωτίσει, και για τo alpa bonus, αλλά και για τις διαφορές που έχει σε σχέση με τα προγράμματα των υπόλοιπων τραπεζών. https://www.skiouraki.gr/epivraveysi_trapezwn/#ABonus Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από Joshua21
Grim Ripper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όσες φορές και να διαβάσω αυτό που έγραψες, δεν θα αλλάξει το ότι δεν ισχύει. Κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με την Aplha έχει δικές της προσφορές μέσα από τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις, με δικούς της όρους, και δική της αξία εξαργύρωσης. Σε αντίθεση με το πρόγραμμα της Εθνικής που μπορείς να εξαργυρώσεις σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση με συγκεκριμένη αξία εξαργύρωσης (5€/2.000 πόντους αν δεν τρέχει κάποια προσφορά). Λάθος κάνεις και εδώ, πόντους παίρνεις με κάθε συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παίρνεις 1 πόντο ανά 10€ συναλλαγή. Οκ για την Εθνική δεν το γνωρίζω μιας και δεν έχω. Στην alpha δεν χρειάζεται να υπάρχει προσφορά σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα για να εξαργυρωθούν οι πόντοι που έχω μαζέψει από οποιασδήποτε αγορά (2€=1 πόντος στα περισσότερα μαγαζιά, στα συνεργαζόμενα είναι διαφορετικά π.χ Vodafone/Κωτσόβολος 1€ = 4 πόντοι). Έχω internet στη Vodafone μια χαρά πληρώνω με πόντους αν θέλω, Κωτσόβολο επίσης μπορώ με πόντους σε κάποια αγορά και ας μην υπάρχει προσφορά, ΑΒ επίσης απ' όσο ξέρω καθώς και μια μαναβική που μου έτυχε πριν 2-3 εβδομάδες. Το πόσους πόντους θα μου αφαιρέσουν για κάποιο ποσό διαφέρει ανά επιχείρηση αλλά δεν νομίζω να συζητάμε αυτό εδώ.
w95chris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάπου μπερδεύτηκες, προσφορά είναι και αυτό: https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/kotsovolos Επίσης ΔΕΝ έχουν όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφορά για εξαργύρωση, για παράδειγμα στα KFC ΔΕΝ μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους που διαθέτεις για να πληρώσεις λιγότερα σε οτιδήποτε αγοράσεις. Η αξία έχω γράψει ήδη παραπάνω πως είναι θέμα προσφοράς, - όπου υπάρχει βέβαια - πχ στον Κώτσο εξαργυρώνεις 2€ ανά 1.000 πόντους, στη vodafone 2,5€ (μια φορά πέτυχα 5€), στη fast ferries 3€ ανά 1.000 πόντους. Οι πιστωτικές είναι άσχετες με το θέμα που συζητάμε εδώ. Το KFC που αναφέρεις έχει προσφορά. Προσφορά θεωρείται και το ότι παίρνεις ένα Bucket αν εξαργυρώσεις πόντους. Απλά δεν έχει προσφορά για να σου κάνει έκπτωση. Όσο για την πιστωτική, Bonus το ένα, Bonus και το άλλο. Ο συμφορουμίτης αναφέρει ότι έχει την χρεωστική αλλά γενικά ρωτάει αν τον συμφέρει. Αλλά οκ μπορεί να είναι ελάχιστα εκτός θέματος. Στα υπόλοιπα σωστός
Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, w95chris είπε Το KFC που αναφέρεις έχει προσφορά. Προσφορά θεωρείται και το ότι παίρνεις ένα Bucket αν εξαργυρώσεις πόντους. Απλά δεν έχει προσφορά για να σου κάνει έκπτωση. Όσο για την πιστωτική, Bonus το ένα, Bonus και το άλλο. Ο συμφορουμίτης αναφέρει ότι έχει την χρεωστική αλλά γενικά ρωτάει αν τον συμφέρει. Αλλά οκ μπορεί να είναι ελάχιστα εκτός θέματος. Στα υπόλοιπα σωστός Το KFC όντως έχει μία προσφορά, μόνο που - όπως έγραψα ήδη - δεν είναι για οτιδήποτε πάρεις από κει, είναι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο είδος (καυτερές φτερούγες). Αν θέλω να πάρω οτιδήποτε άλλο, τότε ΔΕΝ έχω δυνατότητα εξαργύρωσης στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Όσο για τον συμφορουμίτη το point μου ήταν ότι λανθασμένες δηλώσεις του τύπου "Δεν χρειάζεται να υπάρχει προσφορά για να χρησιμοποιήσεις τους πόντους σε συνεργάζομενα καταστήματα." δεν τον βοηθάνε, αντιθέτως τον μπερδεύουν. 1
w95chris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το KFC όντως έχει μία προσφορά, μόνο που - όπως έγραψα ήδη - δεν είναι για οτιδήποτε πάρεις από κει, είναι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο είδος (καυτερές φτερούγες). Αν θέλω να πάρω οτιδήποτε άλλο, τότε ΔΕΝ έχω δυνατότητα εξαργύρωσης στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Όσο για τον συμφορουμίτη το point μου ήταν ότι λανθασμένες δηλώσεις του τύπου "Δεν χρειάζεται να υπάρχει προσφορά για να χρησιμοποιήσεις τους πόντους σε συνεργάζομενα καταστήματα." δεν τον βοηθάνε, αντιθέτως τον μπερδεύουν. Ουσιαστικά το σωστό θα ήταν να πούμε ότι δεν χρειάζεται προσφορά για να μαζέψεις πόντους ή ότι δε χρειάζεται να είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση για να μαζέψεις. Αν και για το τελευταίο αν θυμάμαι καλά βγήκε ανακοίνωση πριν καιρό ότι πρέπει να κάνεις εξαργύρωση αλλιώς δε θα μαζεύεις από μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
Joshua21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, w95chris είπε Ουσιαστικά το σωστό θα ήταν να πούμε ότι δεν χρειάζεται προσφορά για να μαζέψεις πόντους ή ότι δε χρειάζεται να είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση για να μαζέψεις. Αν και για το τελευταίο αν θυμάμαι καλά βγήκε ανακοίνωση πριν καιρό ότι πρέπει να κάνεις εξαργύρωση αλλιώς δε θα μαζεύεις από μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Το έχω ήδη πει αυτό στην πρώτη απάντηση του θέματος. Επίσης έκαναν ψαλίδι στους πόντους από μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: Νέοι όροι του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus Από 1.10.2020, για συναλλαγές με τη χρεωστική σας κάρτα Βοnus σε Επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, θα συλλέγετε 1 πόντο για κάθε 2 Ευρώ αγορών σας. https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/oroi-programmatos-bonus Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από Joshua21
Witcher1st Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτο με τα alerts που λετε. Εχω την απλη καρτα της Alpha Bank και μου ερχονται κανονικα ειδοποιησεις μεσω viber οταν γινεται αγορα στην καρτα, χωρις καποια χρεωση. Ουτε αυτο το 1 ευρω το μηνα. Υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να σου αφαιρεσουν την ετησια συνδρομη; Οπως γινεται και με τις πιστωτικες καρτες αν εχεις στην ιδια τραπεζα και την μισθοδοσια.
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Lazostat είπε Αυτο με τα alerts που λετε. Εχω την απλη καρτα της Alpha Bank και μου ερχονται κανονικα ειδοποιησεις μεσω viber οταν γινεται αγορα στην καρτα, χωρις καποια χρεωση. Ουτε αυτο το 1 ευρω το μηνα. Υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να σου αφαιρεσουν την ετησια συνδρομη; Οπως γινεται και με τις πιστωτικες καρτες αν εχεις στην ιδια τραπεζα και την μισθοδοσια. Κάτι δεν μας λες καλά, οι απλές χρεωστικές κάρτες της alpha δεν έχουν ούτε δωρεάν ειδοποιήσεις, ούτε ετήσια συνδρομή. Μάλλον κάποια bonus έχεις, αυτές έχουν συνδρομή 12€ ανά έτος και προσφέρουν δωρεάν τα alerts.
Witcher1st Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάτι δεν μας λες καλά, οι απλές χρεωστικές κάρτες της alpha δεν έχουν ούτε δωρεάν ειδοποιήσεις, ούτε ετήσια συνδρομή. Μάλλον κάποια bonus έχεις, αυτές έχουν συνδρομή 12€ ανά έτος και προσφέρουν δωρεάν τα alerts. Τιποτα απολυτως. Μαλλον εχουν μπερδευτει και δεν με χρεωνουν; Η χρεωση ειναι μηνιαια ή ετησια;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Την απλή εννοείς τη δαγκωμένη ε;
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Lazostat είπε Μαλλον εχουν μπερδευτει και δεν με χρεωνουν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ έχεις μπερδευτεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα