Messi99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχω ήδη απλή κάρτα στην alpha και επειδή έχει ένα πρόβλημα (υποτίθεται ότι είναι ανέπαφη αλλά δεν περνάει πουθενά ανέπαφα πλέον, πρέπει να βάλω τον κωδικό στο pos για αγορές) έλεγα να την αλλάξω. Πριν κάτι μέρες με παίρνουν απ την alpha να μου πουν αν θέλω να αναβαθμίσω τη κάρτα μου σε bonus card, όταν άκουσα ότι έχει χρέωση 12 ευρώ το χρόνο τους είπα θα το σκεφτώ. Γενικά συμφέρει; Αυτό με τα μπονους πως πάει; Δηλαδή αν εγώ πάω βασιλόπουλο τώρα και χαλάσω 20 ευρώ πόσους πόντους παίρνω; Και πόσους πόντους χρειάζομαι για να κάνω μια αγορά 20 ευρώ; Φανταζομαι θα υπάρχει και κάποιο χρονικό όριο για να τους εξαργυρώσω, δηλαδή αν για παράδειγμα πάρω 10 πόντους σήμερα μέχρι πότε πρέπει να τους χρησιμοποιήσω για να μην χαθούν; Επίσης όταν λένε αναβάθμιση κάρτας εννοούν όταν θα πάρουν την κάρτα που έχω και θα μου δώσουν την bonus με τους ίδιους αριθμούς και CCV2 πάνω και τους ίδιους κωδικούς ή αν θέλω κρατάω και αυτή που έχω; Σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να έχω 2 χρεωστικές κάρτες στην ίδια τράπεζα;
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καταρχήν enter bonus λέγεται, και όλες οι πληροφορίες που ζητάς μπορείς να τις βρεις στο internet, παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να στις απαντήσω. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της enter bonus πιστεύω πως είναι οι δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω viber/sms κάθε φορά που χρεώνεται. Ο Βασιλόπουλος είναι συνεργαζόμενη επιχείριση και δίνει 4 πόντους για κάθε ευρώ, στα 20 σου δίνει 80, οι μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (η πλειοψηφία δλδ) σου δίνει 1 πόντο για κάθε ευρώ. Υπόψιν αυτά ίσχυαν πριν κανα χρόνο, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ. Τους πόντους μπορείς να τους ξοδεύεις μόνο σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα, εγώ προσωπικά τους ξοδεύω όταν πληρώνω τον λογαριασμό vodafone σταθερή, εξαργυρώνω 5.000 πόντους και πληρώνω 5€ λιγότερα, υπόψιν με το ζόρι καταφέρνω να παίρνω τα 12€ της ετήσιας συνδρομής πίσω παρόλο που τα περισσότερα έξοδα μου τα κάνω μέσω της συγκεκριμένης κάρτας. Τώρα το αν σε συμφέρει εσένα θα το κρίνεις μόνος σου. https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/sunergates
w95chris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Γενικά δεν συμφέρει κατά τη γνώμη μου. Εκτός και αν κάνεις τεράστιες οικονομικές αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (πχ ΑΒ, Κωτσόβολος, Aegean, Vodafone, Hondos) δεν σε συμφέρει. Εγώ την έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου και από 3,000 πόντους που είχε στην αρχή, τους πήγα 5.000. Τώρα αν εσύ κάνεις συχνά αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και νομίζεις πως σε συμφέρει, κάνε το. Απλά είναι σαν όλα τα άλλα προγράμματα των τραπεζών (πχ Yellows της Πειραιώς, Επιστροφή από Eurobank κλπ). 2
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 εγω την εχω και μαζευω κανα 20.000 ποντους το χρόνο. πληρώνω βονταφον συνήθως με τους πόντους η κανά εισητήριο της aegean για μένα συμφέρει. δεν ξερω πως μαζευονται οι ποντοι απλως πληρωνω ΠΑΝΤΟΥ με κάρτα.
Ace Of Spades Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όλες οι εξαργυρωθείς κάνουν έκπτωση μικροποσά. Την έχω σχεδόν 4 χρόνια. Εξαργυρώνω μόνο σταTGI FRIDAYS που με εξαργύρωση 4000 δίνει 20€ έκπτωση την επόμενη φορά .παίρνω 2 meals με 10.90 το καθένα. Πληρώνω 2 ευρώ εξαργυρώνω επι τόπου άλλους 4000 και πάει λέγοντας . Επισης πολύ συμφέρον είναι της Aegean η δωρεάν πτήση με 10.000. Πληρώνεις μόνο έξοδα αεροδρομίου περιόδου 20-30€. (Ανάλογα την πτήση) Με εισόδημα 5 και 10 χιλιάρικα που έχουμε οι περισσότεροι πρέπει να το παλέψεις πολύ για να μαζέψεις. Tips: Οι πόντοι μεταφέρονται από κάρτα σε κάρτα όποτε εγώ το συνδιάζω καθε φορά που παω fridays βάζω 2.000 εγώ 2.000 οποίος άλλος έρθει μαζι. Για την Aegean κέρασα 2 φίλους από 2 ποτάκια μου στείλαν 2-3 χιλ ο καθένας γλυτωσα ένα 120€ από την πτήση Γονεις σε ότι μεγάλες αγορές κάνουν τους δίνω την κάρτα μου να πληρώνουν Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από Ace Of Spades 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Την έχω απο τον Φεβρουάριο του 2020 και έως τώρα έχω μόνο περίπου 4.000 πόντους. Κάθε χρόνο συμπληρώνω το 30% του καθαρού μου εισοδήματος με κάρτα και παίρνω απο την εφορία επιστροφή 60-70€. Πιο πολύ χρήσιμη είναι για το sms alert σε περίπτωση που την χάσεις.
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε Την έχω απο τον Φεβρουάριο του 2020 και έως τώρα έχω μόνο περίπου 4.000 πόντους. Κάθε χρόνο συμπληρώνω το 30% του καθαρού μου εισοδήματος με κάρτα και παίρνω απο την εφορία επιστροφή 60-70€. Πιο πολύ χρήσιμη είναι για το sms alert σε περίπτωση που την χάσεις. to sms alert χρέωνετα με κανένα 1-.1.5€
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lasithi12 είπε to sms alert χρέωνετα με κανένα 1-.1.5€ Οχι, είναι μέρος της υπηρεσίας.Η χρέωση είναι 12€/χρόνο που τα κρατούν 1 φορά στο τέλος του χρόνου. Πού είδες χρέωση; Μάλλον εννοείς αυτό που ήδη έγραψα, τα 12€. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οχι, είναι μέρος της υπηρεσίας.Η χρέωση είναι 12€/χρόνο που τα κρατούν 1 φορά στο τέλος του χρόνου. Πού είδες χρέωση; Μάλλον εννοείς αυτό που ήδη έγραψα, τα 12€. Το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts καρτών είναι 1€/μήνα ανά κάρτα.
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οχι, είναι μέρος της υπηρεσίας.Η χρέωση είναι 12€/χρόνο που τα κρατούν 1 φορά στο τέλος του χρόνου. Πού είδες χρέωση; Μάλλον εννοείς αυτό που ήδη έγραψα, τα 12€. Εννοεί πως χρεώνεται τόσο ως υπηρεσία από μόνη της, σε περίπτωση που το χρειάζεσαι και δεν έχεις enter bonus δλδ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Το αν αξίζει εξαρτάται απο τα μαγαζιά που συνήθως ψωνίζεις, εγώ π.χ. ψωνίζω σταθερά στον ΑΒ, έχω κινητο Vodafone κλπ. Έτσι μέσα σε περίπου δυο βδομάδες που χρησιμοποιώ την κάρτα Bonus έχω μαζέψει 500 πόντους. Μιας που έχω την Aegean, αν βγάζω έστω ένα μονό εισιτήριο δωρεάν, τη συνδρομή της θα την έχει κάνει απόσβεση και με το παραπάνω. 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το αν αξίζει εξαρτάται απο τα μαγαζιά που συνήθως ψωνίζεις, εγώ π.χ. ψωνίζω σταθερά στον ΑΒ, έχω κινητο Vodafone κλπ. Έτσι μέσα σε περίπου δυο βδομάδες που χρησιμοποιώ την κάρτα Bonus έχω μαζέψει 500 πόντους. Μιας που έχω την Aegean, αν βγάζω έστω ένα μονό εισιτήριο δωρεάν, τη συνδρομή της θα την έχει κάνει απόσβεση και με το παραπάνω. Μπορώ με τους 4.000 πόντους να πάρω κάτι πχ απο τον Κωτσόβολο σε έκπτωση η θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά; Η μπορώ να κάνω το ίδιο αν πχ ψωνίσω απο τον ΑΒ, δηλαδή να χρησιμοποιήσω τους πόντος αντί για χρήματα;
Grim Ripper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Μπορώ με τους 4.000 πόντους να πάρω κάτι πχ απο τον Κωτσόβολο σε έκπτωση η θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά; Η μπορώ να κάνω το ίδιο αν πχ ψωνίσω απο τον ΑΒ, δηλαδή να χρησιμοποιήσω τους πόντος αντί για χρήματα; Δεν χρειάζεται να υπάρχει προσφορά για να χρησιμοποιήσεις τους πόντους σε συνεργάζομενα καταστήματα. Αν έχεις πόντους αρκετούς ώστε να αφαιρέσεις πόσο από την αγορά λογικά θα σε ενημερώσουν και εκείνοι κατά την πληρωμή εάν θες να τους χρησιμοποιήσεις.
Vasileios-gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δεν δέχονται όλοι , όλους τους πόντους. Ο κοτσόβολος τους παίρνει όλους με 2 ευρώ την χιλιάδα Στην ίδια τιμή ΒΡ και ΑΒ αλλά 20 % της αγοράς. Το Φυσικό αέριο ρευμα ή αέριο 3,3 την χιλιάδα όλους Το ΙΚΕΑ 3,3 επίσης αλλά εξαργυρώνεις 20 ευρώ σε αγορές 80 Η καλύτερη εξαργύρωση είναι στο Fridays 20 ευρώ 4.000 πόντοι για την επόμενη όμως επίσκεψη. 1
Leokatana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 οι αλλες τράπεζες την καρτα bonus την εχουν δωρεάν (χωρις συνδρομη). Εγω οταν ανοιξα λογαριασμό στην Alpha λογο της μισθοδοσίας, μου εβγαλαν την καρτα χωρις ενημέρωση, υπουλα γιατι και τα χαρτιά που υπέγραψα ηταν σε tablet και δεν μπορουσες να διαβασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα