Προς το περιεχόμενο

Monitor @ Work from Home

michey13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρεται,

Θελω να αγορασω ενα μονιτορ για work from home και πιο συγκεκριμενα εργαζομαι σαν προγραμματιστης.

Προς το παρον ειχα μονο το λαπτοπ και ειδα οτι δεν παλευεται η κατασταση αλλο.

Σκεφτομουν να παρω ενα monitor 27.

Τι θα μου προτεινατε να αγορασω? Εχω δει καποια 4k της LG που ειναι οικονομικα. Το budget δεν ειναι μεγαλο για να παω σε λυσεις dell ultrasharp κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 6 μήνες 10-12 ωρών τη μέρα στην S2721D μπορώ να σου πω πως θα αγόραζα και 2η. 

Μετά από εμένα έτυχε να πάρουν την συγκεκριμένη 2 άτομα από τον κύκλο μου. Και οι 3 με laptop. Την έχουμε δοκιμάσει σε 3D modeling, Coding, Γραφιστικά ( photo/video edit ) και χαλαρό gaming. 

Όλα τα έχει κάνει υποδειγματικά για τα 250ευρω της. Κατά διάστηματα είναι εξαφανισμένη λόγω διαθεσιμότητας.

Έχει και το rtings έτοιμο προφίλ με χρώματα να πας κοντά στο ιδανικό, χωρίς να μπλέξεις με τα calibration μόνος σου. 

Εγώ έχω 2  AOC Q27G2U 27 . Προγραμματιστής και εγώ, μόνιμο work from home. Αφού κλείνω τη δουλειά συνεχίζω τα δικά μου πρότζεκτ / παίζω στις συγκεκριμένες, Οπότε κάθομαι 12-13 ώρες την ημέρα εύκολα. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Από τότε που τις πήρα, σταμάτησαν να με πονάνε τα μάτια. Νομίζω 4k για 27ρα είναι too much...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...