Tinatrou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας, κάνω έρευνα η οποία σχετίζεται με την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο εν μέσω πανδημίας. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν συμπληρώνατε τον παρακάτω ερωτηματολόγιο διάρκειας 5 λεπτών ώστε να μαζέψω ένα επαρκές δείγμα. Η έρευνα είναι ανώνυμη, εμπιστευτική και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας. https://forms.gle/CWEyPTzkc9vYP4NB6 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 43 minutes ago, Tinatrou said: Καλησπέρα! Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας, κάνω έρευνα η οποία σχετίζεται με την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο εν μέσω πανδημίας. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν συμπληρώνατε τον παρακάτω ερωτηματολόγιο διάρκειας 5 λεπτών ώστε να μαζέψω ένα επαρκές δείγμα. Η έρευνα είναι ανώνυμη, εμπιστευτική και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας. https://forms.gle/CWEyPTzkc9vYP4NB6 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. done by me.αντε και οι υπολοιποι 1
Jason13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Το μηνιαιο εισοδημα εως 500€ βαλτο <500€ (το χεις αναποδα) 1
Tinatrou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ πολύ!! 1 ώρα πριν, poulinos είπε done by me.αντε και οι υπολοιποι Διορθώθηκε σε ευχαριστώ πολύ! 1 ώρα πριν, Jason13 είπε Το μηνιαιο εισοδημα εως 500€ βαλτο <500€ (το χεις αναποδα)
giorgoskoy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 και στο "Πόσα περίπου χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως σε ηλεκτρονικές αγορές" λογικα ηθελες να βαλεις <50 και >500 1
Tinatrou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Έχεις δίκιο, το διόρθωσα! Σε ευχαριστώ πολύ. 5 ώρες πριν, giorgoskoy είπε και στο "Πόσα περίπου χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως σε ηλεκτρονικές αγορές" λογικα ηθελες να βαλεις <50 και >500
elio_1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Οκ κι από μένα. Διόρθωσε αν θέλεις ένα ορθογραφικό (διαδίκτυο, έχεις κάνει μετάθεση το υ με το ί) 1
Tinatrou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Ναι το έχω ανεβάσει και εκεί! Στις 7/8/2021 στις 1:31 ΠΜ, poulinos είπε και fb ανεβασε το αν εχεις. Μου πήρε λίγη ώρα αλλά το βρήκα! Ευχαριστώ πολύ! 20 ώρες πριν, elio_1 είπε Οκ κι από μένα. Διόρθωσε αν θέλεις ένα ορθογραφικό (διαδίκτυο, έχεις κάνει μετάθεση το υ με το ί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα