vaggos2586 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dakangr είπε Αδερφε εγω ειχα ζητησει και το ειχα τσεκαρει κιολας. Μαλιστα το κουτι απο τα Airpods ειχαν το ιδιο serial που ειχα τσεκαρει και ηταν σωστο. Αρα ειχε παρει κουτι απο αυθεντικα και εβαλε μεσα τα μαιμου. Για αυτο λεω, μεταχειρισμένα airpods να τα αποφευγετε. όχι κουτί ρε φίλε, κάτω απο το καπάκι της θήκης γράφει επίσης το serial...βέβαια αν λές οτι την έπαθες απο μέλος με 70 αξιολογήσεις, λογικό να δείξεις και παραπάνω εμπιστοσύνη! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από vaggos2586 1
Chocobo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έπεσα και εγώ τυχαία σε αυτά τα προφίλ και έχω παραγγείλει σε ψεύτικα στοιχεία κοντά στα 10 τεμάχια τα οποία προφανώς δεν θα παραλάβει κανείς ποτέ.OΛΑ φτάνουν τη βδομάδα που έρχεται οπότε θα έχουμε show....Θα στείλω λέγοντας τους πως παρέλαβα fake και πως θέλω επιστροφή μόνο για να δούμε τι θα πουν. Αργότερα θα τους πω πως τσάμπα βόλτες σε κούριερ θα κάνουν Κάνουν ΜΠΑΜ αυτά τα προφίλ ρε παιδιά απορώ πως ο κόσμος πέφτει ακόμα θύμα.... Spoiler https://postimg.cc/gallery/HHZHwYp Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Chocobo 1
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Έπεσα και εγώ τυχαία σε αυτά τα προφίλ και έχω παραγγείλει σε ψεύτικα στοιχεία κοντά στα 10 τεμάχια τα οποία προφανώς δεν θα παραλάβει κανείς ποτέ.OΛΑ φτάνουν τη βδομάδα που έρχεται οπότε θα έχουμε show....Θα στείλω λέγοντας τους πως παρέλαβα fake και πως θέλω επιστροφή μόνο για να δούμε τι θα πουν. Αργότερα θα τους πω πως τσάμπα βόλτες σε κούριερ θα κάνουν Κάνουν ΜΠΑΜ αυτά τα προφίλ ρε παιδιά απορώ πως ο κόσμος πέφτει ακόμα θύμα.... Απόκρυψη περιεχομένων https://postimg.cc/gallery/HHZHwYp Που ξέρεις ότι είναι σκαμ όλα;
Chocobo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Που ξέρεις ότι είναι σκαμ όλα; Αν κάνεις σκρολ εικόνες προϊόντος (marketplace δεν μπορώ να σου ανεβάσω 3-3 εικόνες απο το καθένα) θα δείς πως έχουν τις ίδιες ακριβώς όλοι τους. Εχουν ίδια περιγραφή : κλήσιμο καταστήματος , refurbished , εκθεσιακά (30 εκθεσιακά τεμάχια λολ μάλλον έκλεισε το apple store στο Χαιδάρι..) Εχουν ψεύτικες τοποθεσίες(ίδιο άτομο με άλλη διευθυνση σε κάθε αγγελία) Επίσης δεν απαντάνε όταν τους λές να πάς να τα πάρεις και στέλνουν ΜΟΝΟ αντικαταβολή Δεν στέλνουν παρα 1 μόνο serial που στην ατυχή περίπτωση 2πλοτσεκαρισμένο 2 ''διαφορετικά άτομα'' έστειλαν το ίδιο και ίδια εικόνα Εχουν ψεύτικο προφίλ με κανένα ή 10-15 φίλους και κανένα πόστ Δεν απαντάνε όταν ρωτάς ποιο κατάστημα έκλεισε και γενικά ερωτήσεις που ζητάς στοιχεία τους. Τέλος στέλνουν NO QUESTIONS ASKED 5 τεμάχια αξίας 500 ευρώ αντικαταβολή....Κυριολεκτικά ούτε ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛ απλά στείλε στοιχεία και έφυγαν....Φυσικά όταν έχεις να χάσεις 2.5 ευρώ δέμα έναντι 500ευρώπουλα κέρδος σιγά μην τον νοιάξει να μιλήσουμε τηλ... Αν δεν σε πείθουν αυτά φίλε Sheo δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο. Επίσης η αστυνομία δεν κάνει τίποτα γιατί την έχει πατίσει σχετικά γνωστός μου και ενώ ήξεραν και το σπίτι του απατεώνα δεν έκαναν τίποτα.Έχουν περάσει 2 χρόνια και αυτός κλαίει 2κ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Chocobo 2 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Chocobo είπε Αν κάνεις σκρολ εικόνες προϊόντος (marketplace δεν μπορώ να σου ανεβάσω 3-3 εικόνες απο το καθένα) θα δείς πως έχουν τις ίδιες ακριβώς όλοι τους. Εχουν ίδια περιγραφή : κλήσιμο καταστήματος , refurbished , εκθεσιακά (30 εκθεσιακά τεμάχια λολ μάλλον έκλεισε το apple store στο Χαιδάρι..) Εχουν ψεύτικες τοποθεσίες(ίδιο άτομο με άλλη διευθυνση σε κάθε αγγελία) Επίσης δεν απαντάνε όταν τους λές να πάς να τα πάρεις και στέλνουν ΜΟΝΟ αντικαταβολή Δεν στέλνουν παρα 1 μόνο serial που στην ατυχή περίπτωση 2πλοτσεκαρισμένο 2 ''διαφορετικά άτομα'' έστειλαν το ίδιο και ίδια εικόνα Εχουν ψεύτικο προφίλ με κανένα ή 10-15 φίλους και κανένα πόστ Δεν απαντάνε όταν ρωτάς ποιο κατάστημα έκλεισε και γενικά ερωτήσεις που ζητάς στοιχεία τους. Τέλος στέλνουν NO QUESTIONS ASKED 5 τεμάχια αξίας 500 ευρώ αντικαταβολή....Κυριολεκτικά ούτε ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛ απλά στείλε στοιχεία και έφυγαν....Φυσικά όταν έχεις να χάσεις 2.5 ευρώ δέμα έναντι 500ευρώπουλα κέρδος σιγά μην τον νοιάξει να μιλήσουμε τηλ... Αν δεν σε πείθουν αυτά φίλε Sheo δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο. Επίσης η αστυνομία δεν κάνει τίποτα γιατί την έχει πατίσει σχετικά γνωστός μου και ενώ ήξεραν και το σπίτι του απατεώνα δεν έκαναν τίποτα.Έχουν περάσει 2 χρόνια και αυτός κλαίει 2κ. Με κάλυψες, έμεινα στο διαφορετικό όνομα και τοποθεσία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Chocobo είπε Αν κάνεις σκρολ εικόνες προϊόντος (marketplace δεν μπορώ να σου ανεβάσω 3-3 εικόνες απο το καθένα) θα δείς πως έχουν τις ίδιες ακριβώς όλοι τους. Εχουν ίδια περιγραφή : κλήσιμο καταστήματος , refurbished , εκθεσιακά (30 εκθεσιακά τεμάχια λολ μάλλον έκλεισε το apple store στο Χαιδάρι..) Εχουν ψεύτικες τοποθεσίες(ίδιο άτομο με άλλη διευθυνση σε κάθε αγγελία) Επίσης δεν απαντάνε όταν τους λές να πάς να τα πάρεις και στέλνουν ΜΟΝΟ αντικαταβολή Δεν στέλνουν παρα 1 μόνο serial που στην ατυχή περίπτωση 2πλοτσεκαρισμένο 2 ''διαφορετικά άτομα'' έστειλαν το ίδιο και ίδια εικόνα Εχουν ψεύτικο προφίλ με κανένα ή 10-15 φίλους και κανένα πόστ Δεν απαντάνε όταν ρωτάς ποιο κατάστημα έκλεισε και γενικά ερωτήσεις που ζητάς στοιχεία τους. Τέλος στέλνουν NO QUESTIONS ASKED 5 τεμάχια αξίας 500 ευρώ αντικαταβολή....Κυριολεκτικά ούτε ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛ απλά στείλε στοιχεία και έφυγαν....Φυσικά όταν έχεις να χάσεις 2.5 ευρώ δέμα έναντι 500ευρώπουλα κέρδος σιγά μην τον νοιάξει να μιλήσουμε τηλ... Αν δεν σε πείθουν αυτά φίλε Sheo δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο. Επίσης η αστυνομία δεν κάνει τίποτα γιατί την έχει πατίσει σχετικά γνωστός μου και ενώ ήξεραν και το σπίτι του απατεώνα δεν έκαναν τίποτα.Έχουν περάσει 2 χρόνια και αυτός κλαίει 2κ. Αν ειναι ετσι καλα τους εκανες. Και αν μπορεις καντους και αλλα. Αιντε με τους απατεωνες.
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια όπως αναφέρθηκε και είναι γνωστό εδώ και χρόνια,τα προιοντα της Apple οπως τα ακουστικά έχουν ενα serial number για αυτό ακριβώς το λόγο. Να μου λέγατε για μαιμου φορτιστες που εκει ειναι οντως πιο δυσκολη περιπτωση ακομα και καινουργιου απο καταστημα,να το καταλαβω.
Dmspolys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 3:34 ΜΜ, Fulgore είπε Παιδια όπως αναφέρθηκε και είναι γνωστό εδώ και χρόνια,τα προιοντα της Apple οπως τα ακουστικά έχουν ενα serial number για αυτό ακριβώς το λόγο. Να μου λέγατε για μαιμου φορτιστες που εκει ειναι οντως πιο δυσκολη περιπτωση ακομα και καινουργιου απο καταστημα,να το καταλαβω. Δεν ξέρω αν σου περνάει απ’ το μυαλό αλλά θα μπορούσε πολύ απλά να πάρουν το συριακό που έχει ένα γνήσιο και να τον έχουνε βάλει σε όλα τα υπόλοιπα ψεύτικα κουτιά βάλε λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί πρώτα και μετά γράψε αυτό που θέλεις να γράψεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο μπορεί να σε πείσει για το τι είναι ψεύτικο για αρχή είναι η τιμή κανείς δεν πουλάει πολύ φτηνά κάτι που αγόρασα ακριβά επίσης καλό θα ήταν να ζητάμε μία απόδειξη φωτογραφία τα στοιχεία σ’ αυτό το τηλέφωνο να μιλήσουμε μαζί του τέτοια πράγματα όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες 2
ludost Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/8/2021 στις 2:27 ΜΜ, zourman1981 είπε Την επόμενη φορά να προτιμάς συναλλαγές χέρι με χέρι απ' οποιαδήποτε πλατφόρμα (marketplace insomnia etc) Γιατί χέρι με χέρι δεν μπορεί να σε εξαπατήσει ο άλλος ;και επίσης μην ξεχνάς δεν έχουν όλοι την ευκολία για χέρι με χέρι !
zourman1981 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 μπορει φυσικα απλα ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες βεβαια αν εισαι τοσο ανασφαλης απλα πας και ψωνιζεις καινουριο προιον απο μεγαλες αλυσιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα