Προς το περιεχόμενο

Airpods Pro Scam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, ο αδερφός μου πρόσφατα έκανε μια αγορά Airpods pro μέσω Marketplace, αλλά αντί για τα original ήρθαν κάποιες απομιμήσεις. Η συναλλαγή έγινε με αντικαταβολή. Έχω κάνει screenshot ό,τι είχε ειπωθεί στην συνομιλία, έχω κατεβάσει ό,τι φωτογραφίες και βίντεο στάλθηκαν όπως και screenshot την ίδια την αγγελία. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε απάντηση από την ίδια για να μας στείλει τα χρήματα πίσω. Κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη.

Υ.Γ. συγνώμη αν γράφω σε λάθος θέμα.

Δημοσ.

απο το marketplace δεν έχεις κάποια ασφάλεια οτι θα λάβεις αυτό που πλήρωσες, όπως πχ στο ebay κλπ. είναι ξεκάθαρα στα χέρια του πωλητή αν θα σου δώσει τα χρήματα πίσω και εσυ να επιστρέψεις το αντικείμενο. μου μυρίζει απάτη δυστυχώς. δεν ξέρω μήπως επειδή πλήρωσες με αντικαταβολή μεσω κούριερ μήπως υπάρχει τρόπος ο κούριερ να μην δώσει τα χρήματα λόγω απάτης αν κάνεις κίνηση μέσω αστυνομίας. αν δεν κάνω λάθος τους τα δίνουν μετά απο 1 μήνα τα λεφτά.. ενημέρωσε πως θα πάει η ολή η φάση για να ξέρει και ο κόσμος μην την πάθει..

• Like 1
Δημοσ.

Update: επικοινώνησα με τα κεντρικά της γενικής. Το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τον πωλητή ώστε και αυτός με την σειρά του να επικοινωνήσει με εμάς. Αν δεν γίνει αυτό μέσα σε μία μέρα θα απευθυνθώ στην αστυνομία και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Δημοσ.
Στις 5/8/2021 στις 12:43 ΜΜ, tsoroj είπε

Χαίρεται, ο αδερφός μου πρόσφατα έκανε μια αγορά Airpods pro μέσω Marketplace, αλλά αντί για τα original ήρθαν κάποιες απομιμήσεις. Η συναλλαγή έγινε με αντικαταβολή. Έχω κάνει screenshot ό,τι είχε ειπωθεί στην συνομιλία, έχω κατεβάσει ό,τι φωτογραφίες και βίντεο στάλθηκαν όπως και screenshot την ίδια την αγγελία. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε απάντηση από την ίδια για να μας στείλει τα χρήματα πίσω. Κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη.

Υ.Γ. συγνώμη αν γράφω σε λάθος θέμα.

Καλά και εσυ πήγαινες γυρεύοντας, στο marketplace με αντικαταβολή που είναι όλο το Πακιστάν ?

Δημοσ.

Εδω εγω 17 χρονια χρηστης, και την πατησα απο χρηστη του ινσομνια με 70 θετικες, με airpods pro μαιμου.

Γενικα εχω καταλήξει ποτέ ξανά airpods μεταχειρισμενα απο πουθενά. Αντιγραφονται πολυ ευκολα και ειναι πολυ δυσκολο να τα διακρίνεις ακόμα και απο κοντά.

Και επειδη ειναι μεγάλης αξίας, γίνεται χαμός με τις μαιμουδες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: Ρωτήσαμε στο αστυνομικό τμήμα αν αξίζει να κυνηγήσουμε την υποθεση, μας είπαν ναι. Η δικηγόρος είχε άλλη άποψη, οπότε δεχθηκαμε τη ζημιά και συνεχίσαμε τις ζωές μας. Το μόνο μάθημα που μένει από όλη αυτή την ιστορία, τουλάχιστον για εμας, είναι, μακρυά από το marketplace.

Επεξ/σία από tsoroj
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsoroj είπε

Update: Ρωτήσαμε στο αστυνομικό τμήμα αν αξίζει να κυνηγήσουμε την υποθεση, μας είπαν ναι. Η δικηγόρος είχε άλλη άποψη, οπότε δεχθηκαμε τη ζημιά και συνεχίσαμε τις ζωές μας. Το μόνο μάθημα που μένει από όλη αυτή την ιστορία, τουλάχιστον για εμας, είναι, μακρυά από το marketplace.

Δεν νομίζω να φταίει το marketplace. Έχω αγοράσει δεκάδες  πράγματα και πότε δεν είχα πρόβλημα. Απλά πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις τους απατεώνες και πάντα οι συναλλαγές να γίνονται χέρι με χέρι ώστε να μπορείς να ελέγξεις το προϊόν!

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο απλό serial number δεν ζήτησε να δεί αν αντιστοιχεί σε airpods? Εξ αποστάσεως απο marketplace όντως μεγάλο ρίσκο...εδώ έχουμε φάει πατάτες απο insomnia και απο μέλη με αρκετές αξιολογήσεις κιόλας!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos2586 είπε

Το πιο απλό serial number δεν ζήτησε να δεί αν αντιστοιχεί σε airpods? Εξ αποστάσεως απο marketplace όντως μεγάλο ρίσκο...εδώ έχουμε φάει πατάτες απο insomnia και απο μέλη με αρκετές αξιολογήσεις κιόλας!

Αδερφε εγω ειχα ζητησει και το ειχα τσεκαρει κιολας. Μαλιστα το κουτι απο τα Airpods ειχαν το ιδιο serial που ειχα τσεκαρει και ηταν σωστο. Αρα ειχε παρει κουτι απο αυθεντικα και εβαλε μεσα τα μαιμου. Για αυτο λεω, μεταχειρισμένα airpods να τα αποφευγετε. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...