polaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Τότε δεν χρησιμοποιούσε τον κατάλληλο. Δεν είναι πανάκεια το VPN, σίγουρα βέβαια κάποια είναι πιο "safe" από άλλα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ανάλογα το μέγεθος της παρανομίας (και πώς αυτή τέλοσπάντων γίνεται define στην νομοθεσία της κάθε χώρας), έχουν δικαίωμα να ζητήσουν στοιχεία. Μπορεί βέβαια να μην είμαι και τελείως ενήμερος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 minute ago, polaki said: Δεν είναι πανάκεια το VPN, σίγουρα βέβαια κάποια είναι πιο "safe" από άλλα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ανάλογα το μέγεθος της παρανομίας (και πώς αυτή τέλοσπάντων γίνεται define στην νομοθεσία της κάθε χώρας), έχουν δικαίωμα να ζητήσουν στοιχεία. Μπορεί βέβαια να μην είμαι και τελείως ενήμερος. Αν δεν κρατάει logs τι να δώσουν? Υπάρχουν αρκετοί που έχουν no logs policy κτλπ. 1
abAeterno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, ikorolis είπε εκεί τσιμπάνε τους απλούς χρήστες εδώ δεν ακουμπάνε τους απλούς χρήστες απλά κόβουν την πηγή αν τσιμπάγανε τους απλούς χρήστες και τους κόβανε τα πρόστιμα να δεις μετά θα υπήρχε κανείς να κατεβάζει παράνομα... ναι ακόμα και με VPN στην γερμανία ήρθε προειδοποίηση σε φίλο μου να σταματήσει καθώς το επόμενο θα ήταν πρόστιμο... Με vpn δεν εχεις θεμα στην Γερμανια. Εκτος και αν εχεις κανα vpn free η τα φθηνιαρικα που λενε εχουν protection και δεν εχουν τιποτα . Με τα κλασικά γνωστά επώνυμα vpn οχι μονο δεν σε καταλαβαινουν αλλα κανεις οτι θες. 3
abAeterno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν είναι πανάκεια το VPN, σίγουρα βέβαια κάποια είναι πιο "safe" από άλλα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ανάλογα το μέγεθος της παρανομίας (και πώς αυτή τέλοσπάντων γίνεται define στην νομοθεσία της κάθε χώρας), έχουν δικαίωμα να ζητήσουν στοιχεία. Μπορεί βέβαια να μην είμαι και τελείως ενήμερος. Οι μεγάλες εταιρίες vpn βγάζουν πολλά χρήματα και σου δίνουν το μέγιστο της προστασίας που μπορεις να εχεις εν έτη 2021 αλλα και non logs. Απλα πολλα ατομα βαζουν τα κλασικά free vpn που ειναι παντελώς άχρηστα για αυτο την πατανε η βαζουν extension addons vpn στον browser που ειναι ακομα πιο άχρηστα. Οι τα βαζουν σπασμένα. Έχω ατομα σε Γερμανία και όλα μα ολα ειναι με τα top donated vpn`s και αλωνιζουν χωρις φόβο εδω και χρόνια. Και δεν εχουν πάρει την παραμικρή παρατηρήσει απο το κράτος. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από abAeterno
highlander420 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Για πειρατικά games κυρίως, οι περισσότεροι βάζουν πλέον λινκς από Google drive αρχεία οπότε και χωρίς VPN να είσαι δεν σου κάνουν τίποτα 1
polaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, abAeterno είπε Οι μεγάλες εταιρίες vpn βγάζουν πολλά χρήματα και σου δίνουν το μέγιστο της προστασίας που μπορεις να εχεις εν έτη 2021 αλλα και non logs. Απλα πολλα ατομα βαζουν τα κλασικά free vpn που ειναι παντελώς άχρηστα για αυτο την πατανε η βαζουν extension addons vpn στον browser που ειναι ακομα πιο άχρηστα. Οι τα βαζουν σπασμένα. Έχω ατομα σε Γερμανία και όλα μα ολα ειναι με τα top donated vpn`s και αλωνιζουν χωρις φόβο εδω και χρόνια. Και δεν εχουν πάρει την παραμικρή παρατηρήσει απο το κράτος. 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν δεν κρατάει logs τι να δώσουν? Υπάρχουν αρκετοί που έχουν no logs policy κτλπ. Αν μιλάτε για ταινίες και λοιπά κατεβάσματα οκ. Είμαι σίγουρος ότι για περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, terrorist suspects και λοιπές περιπτώσεις ίσως αλλάζουν κάποια πράγματα. Απ'το δίκτυό τους μεταφέρονται τα data, και είμαι σίγουρος ότι κάποιου είδους no abuse policy θα υπάρχει. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά μου φαίνεται ακραιο.
mourouzis2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, makis269 είπε Και σε δημόσια wifi τι γίνεται ποιος τρώει το πρόστιμο ? Το mac Ντόναλντ wifi free κατάστημα με μπιφτέκια ? Δεν υπαρχει προσβαση σε τετοιες ιστοσελιδες μεσω αυτων των δικτυων.
abAeterno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, polaki είπε Αν μιλάτε για ταινίες και λοιπά κατεβάσματα οκ. Είμαι σίγουρος ότι για περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, terrorist suspects και λοιπές περιπτώσεις ίσως αλλάζουν κάποια πράγματα. Απ'το δίκτυό τους μεταφέρονται τα data, και είμαι σίγουρος ότι κάποιου είδους no abuse policy θα υπάρχει. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά μου φαίνεται ακραιο. Εγω λεω για απλή καθημερινή χρήση σε χώρες σαν την Γερμανια και την Κίνα που εχει πολυ σφιχτά τα λουριά στον κοσμο. Τα vpn δεν νομίζω να επιτρέπουν τέτοια πράγματα έτσι και αλλιώς. Σίγουρα κατι θα εχουν. Ακομα και το tor αν δεν κάνω λάθος εχει abuse policy. Οταν χώρες σαν Γερμανια και Κινα σου εχουν τα παντα Block. Πιστεύω ειναι ανθρώπινο να θες να δεις και μια ταινια τσάμπα η μια σειρά. Δεν μπορεις να εχεις ολα τα donate συνδρομητικά apps. Παρα ειναι ακραίο να εχεις τοσες συνδρομές. Το να εχουν vpn το θεωρώ σωστό. Και εγω θα είχα και πιο πολύ γιατι δεν μου αρέσει να μου κάνουν τα παντα block ακομα και στο internet. Και μη σου πω τοτε θα τα έβλεπα ολα τσάμπα πιο πολύ απο αντίδραση. Δεν ξέρω κατα πόσο αυτό που κανει η κινα και η γερμανια βοήθα στην καταπολέμηση της πειρατείας. Εχω πιστεύω εχει πιο πολύ πειρατεία έτσι. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από abAeterno
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, makis269 είπε Και σε δημόσια wifi τι γίνεται ποιος τρώει το πρόστιμο ? Το mac Ντόναλντ wifi free κατάστημα με μπιφτέκια ? απλά δεν μπαίνεις με δημόσιο WiFi σε τέτοια πράγματα (αυτονόητο)
papoys1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Και εδώ έτσι κοντεύουμε Ίσως η καλύτερη ατάκα . 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 hour ago, ikorolis said: βέβαια και αυτό σιγά σιγά φθίνει γιατί τα μπλοκάρουν/κλείνουν Ούτε καν. Λιγο να ψαξει καποιος, αμεσως βρισκει λυσεις. Δεν θα χτυπηθει ποτε η πειρατεια, ο,τι κλειδωνει ξεκλειδωνει
abAeterno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ούτε καν. Λιγο να ψαξει καποιος, αμεσως βρισκει λυσεις. Δεν θα χτυπηθει ποτε η πειρατεια, ο,τι κλειδωνει ξεκλειδωνει Και μην ξεχνάμε και τα ip tv εκτος τον 3rd party sites. Κατα πόσο αξίζουν τα ip tv δεν ξέρω αλλά υπαρχουν πολλα τέτοια. Εγω νομίζω πως οχι μονο δεν κλείνει τίποτα αλλα ισα ισα πληθαινουν οι τροποι. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από abAeterno
NickTG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 2 hours ago, ikorolis said: είδες λεφτά η ασία είδες λεφτά η ινδία τι θα περιμένουν να δουν προκοπή στην ελλάδα με τους "τσιγκούνηδες" Δεν είδα να έχουν εδώ αντίστοιχες τιμές για να μπορούμε να κάνουμε σύγκριση.
Tetrabitos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στο ελλαδισταν ένα 20ρικο τον χρόνο έπρεπε ή πιο έξυπνα 19,99€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα