Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε:

1. Realme 8

2. Realme 8 pro

3. 1+ nord CE (από Banggood)

Έχω τις εξής απορίες...αξίζει η αναβάθμιση από το realme 8 το απλό σε ένα από τα άλλα δύο; τι παίζει με banggood; θα υπάρξει εκτελωνισμός μετά τα νέα δεδομένα; στο gizdeals λεει χωρίς τελωνείο.

Από τα κινητά με ενδιαφέρει περισσότερο το μέγεθος, η οθόνη, η υποστήριξη...οι φωτογραφίες σε δεύτερη μοίρα μιας και δεν είμαι φαν.

Ξέρω υπάρχουν καλύτερα στην κατηγορία αλλά δεν μπορώ τις 6,67" αλλά ούτε και την τρύπα γκταπ στο δόξα πατρή. Οπότε poco κλπ απορρίπτονται.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 10:50 ΜΜ, melodicpunk είπε

1. Realme 8

2. Realme 8 pro

Έχω τις εξής απορίες...αξίζει η αναβάθμιση από το realme 8 το απλό σε ένα από τα άλλα δύο; τι παίζει με banggood; θα υπάρξει εκτελωνισμός μετά τα νέα δεδομένα; στο gizdeals λεει χωρίς τελωνείο.

Από τα κινητά με ενδιαφέρει περισσότερο το μέγεθος, η οθόνη, η υποστήριξη...οι φωτογραφίες σε δεύτερη μοίρα μιας και δεν είμαι φαν.

Ξέρω υπάρχουν καλύτερα στην κατηγορία αλλά δεν μπορώ τις 6,67" αλλά ούτε και την τρύπα γκταπ στο δόξα πατρή. Οπότε poco κλπ απορρίπτονται.

Σας ευχαριστώ!

To Nord CE 5g από το Banggood φαίνεται πολύ καλό deal... Ξέρει κάποιο μέλος αν η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαφορετική από αυτήν που βρίσκουμε στην Ελλάδα;

https://www.banggood.com/OnePlus-Nord-CE-Global-Version-8GB-128GB-Snapdragon-750G-6_43-inch-Android-11-64MP-Camera-90-Hz-Fluid-AMOLED-Display-Warp-Charge-30T-Plus-NFC-5G-Smartphone-p-1861054.html?cur_warehouse=HK&ID=6309205&rmmds=search

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2021 στις 10:50 ΜΜ, melodicpunk είπε

1. Realme 8

2. Realme 8 pro

Σας ευχαριστώ!

Αν κοιτάς το Nord CE γιατί δεν το παίρνεις από εδώ στα 310€(με μεταφορικά)?

Θα γλιτώσεις χρόνο και ΦΠ.

Επίσης με 338€ παίρνεις και το OP 8 και ξεμπερδέυεις

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αν κοιτάς το Nord CE γιατί δεν το παίρνεις από εδώ στα 310€(με μεταφορικά)?

Θα γλιτώσεις χρόνο και ΦΠ.

Επίσης με 338€ παίρνεις και το OP 8 και ξεμπερδέυεις

Ξέρουμε αν θα πάρει επιπλέον ενημερώσεις από τα mid-range μοντέλα καθώς ήταν περσινή ναυαρχίδα?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Ξέρουμε αν θα πάρει επιπλέον ενημερώσεις από τα mid-range μοντέλα καθώς ήταν περσινή ναυαρχίδα?

Αν λες για το OP8 φυσικά.

Εδώ το δικό μου(OP6) παίρνει ακόμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...